Am intalnit cativa oameni minunati in viata aceasta cu chip de lumina, pe care atarnau Cerurile si toti ingerii zambeau si ori de cate ori ma reconectez la ei, sufletul imi zburda cautand parca telefonul ceresc sa-i apeleze inca o data, sa-i imbratiseze pe muntii divini, sa isi exprime recunostiinta.

Am facut multi ani fizionomie cu diferiti maestrii insa ceea ce m-a activat in zona aceasta au fost scolile de spiritualitate care iti dezvolta o anumita metasenzivitate si scolile ceresti care au coborat initieri si cunoasteri nemijlocite.

Imi amintesc cu drag de un moment situat acum multi ani…. eram intr-o companie mare, ma ocupam de schimbare si dezvoltare si intr-o zi am simtit o prezenta radianta, lasand lumina peste tot, o raza cereasca ce saruta fiecare loc imbracandu-l in geometrii radiante. Am cautat frumusetea aceea si abia dupa ceva vreme am gasit o….o femeie de serviciu cu chip christic pe care am intrebat-o imediat: Cine esti? Mi-a raspuns ca este un om simplu si ca tot ce stie este sa vorbeasca cu Maica. Am simtit sa ma plec in fata ei…..Dupa atata scoala parca acum gaseam maestrul si asta imi dezvelea cat de stramti suntem uneori uitandu-ne in forma si nu in esenta. Si m-am bucurat cu lacrimi vazand Cerescul atat de frumos coborat in acel chip de femeie care iti mangaia sufletul cu privirea si iti vindeca pasii, imbratisandu-l.

Cand se deschid ochii ceresti poti vedea frumusetea divina, acea frumusete ce coboara pe chip de pe muntele christic. La unii oameni dureaza…..se imbraca cu aceasta unduire christica si nu mai pleaca la altii…vine doar o clipa.

In ultimii ani intalnesc din ce in ce mai des aceasta frumusete divinatorie care imi umple cabinetul de ingeri si sufletul….de bucurie. Uneori dupa cate o initiere sau o plutire la samadhi sau o sedere la patul de cristale sau un trialog o pot revedea prin toti cautatorii si traitorii de Sens. Si stiu ca va exista un moment in care Bucurestiul initiatic si Ramania cea stralucitoare va radia prin toate chipurile acestea aduse de Dumnezeu in hora divina.

Meditati. Ce parti din chipul meu vor sa radieze? Ce triunghi celest ma poate ajuta?

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice