Exista chipuri radioase, atat de frumoase incat ma plec in fata Cerurilor, bucurandu-ma real de aceste crampeie din oceanul de lumina. Sunt ingeri care au venit la intrupare, oameni vazduhisti, tineri cu frumusetea sfintilor, femei care s-au unit cu constiinta christica si rauri divine curg prin mainile si ochii lor.

Si frumusetea aceasta paradisiaca radiaza un anotimp sau mai multe si sufletul meu zburda cateva zile dupa ce i-am intalnit de parca as fi cinat cu toti sfintii si maestri inaltati. Si da cand te asezi un pic si simti esenta lor sentimentul este transportator. Si pierd reperele acestei lumi si se deschid paradisurile.

E adevarat ca nu poti cumpara acesta frumusete angelica nici prin operatii estetice nici cu creme nici macar cu initieri reiki. Ea este cultivata de multe vieti sustinand destine cu hainute radiante: oameni frumosi, sfinti, dezvelitori, armonizatori, ghizi, stalpi de lumina, conectori, traducatori ai lumilor subtile, canale.

Stand si privindu-i …….frecventele ceresti se activeaza si in tine……fluviul divin creand curgeri minunate.

Frumusetea aceasta innaripata se pierde in bucle existentiale si se intoarce pe Cale insotind Marea Poveste, Darul, Pasirea intru Hristos.

Pentru ca ne apropiem de Paste va invit sa dati in chiar saptamana aceasta jos de pe suflet…toate regretele, supararile, neacceptarile, neiubirea, tristetea, nelinistea spaland prin spovedanie, limpezire in natura, triunghi al iertarii, chipul interior.

Cum este acum chipul fizic? Ce s-a activat in ochi?

Ce paradis va priveste?