Eram intr-o sala alb-bleo formata din 8 raze pe fiecare dintre ele aflandu-se cate un ou auriu, un spatiu conectiv de integrare, primire si inaltare in care se aflau suflete plecate in timpul noptii sau constient venite in acest loc pastorit de Arcturieni, Andromedani si Azurieni pentru noi terestrienii activi in opera de intregire deschisi in a face valsul cu fratii nostri luminatori. Pacea, iubirea si recunostiinta inundau ca un con radiant aceste configuratii lucratoare intalnindu-se toate intr-un varf-sfera stralucitor ca un soare, din el curgand si alte rauriri divine. La intrare AZaRa careia ii mai spun si Una alaturi de ARaN m-au intampinat calatoria fiind facuta tot cu Triunghiul in timpul noptii pe aripile Dezvelirii.

M-am bucurat mult de acest transport iubitor, de aceasta calatorie inaltatoare. I-am mai intalnit pe arcturieni, andromedani, azurieni de mai multe ori, calatoria din Thailanda precum si cea din Peru de anul acesta anumite articole, initieri, daruri fiind toate calauziri, deschideri de Sens, bucurii activate de ei.

Langa ARaN si AZaRa se afla o entitate frumoasa fluidica, calduroasa al carei nume l-as traduce YaRaNa. Am ramas in viul triunghiului creat de ei, limpezindu-ma cateva clipe pana cand s-a facut reglajul apoi m-au asezat pe raza 8 intr-un ou cosmic in care culorile se schimbau, auriul fiiind ultima nota unimica in care lucrarea era sigilata, incheiata, finalizata.

Inainte sa ma asez YaRaNa mi-a daruit o bratara micuta, discreta cu un ecran mic. Mi-a zambit si mi-a spus… Ma bucur ca te-ai reintors noi iti sunt recunoscatori pentru munca pe care o faci….plantand in viul valsului celest unitati de Sens si daruri pentru oameni si Geea, gradinarind alaturi de noi toti, marea trecere si saltul. Acum in aceasta baie de lumina vei activa anumite frecvente ale inaltarii care iti vor dezveli munca noastra alaturi de voi, tehnilcile de vindecare care se activeaza acum pe Greea, anumite porti de inaltare si daruri care abia acum sunt potrivite in puzzle-ul vostru.

YaRaNa eu pot da glas cand lucrez in frecventa vindecarii acestor oua cosmice? Pot replica aceasta configuratie pentru a sustine Trecerea unui Om sau Trecerea Noastra? Da, e suficienta sa te conectezi la ceea ce vezi si simti acum, puterea cereasca care ti se dezvaluie in aceasta lucrare si vei simti ajutorul nostru. Cum numiti voi aceste oua lucratoare, spatii de intregire, configuratii lucrative, innoitoare, inaltatoare?In limbajul nostru sunt ardrorieni, rodiri ale triunghiului  dupa cum ai spune chiar tu asta ca sa sa-ti reamintesc ca am lucrat impreuna si in alte timpuri noi fiind ca si tine Maestrii Triunghiului.

Sa inteleg ca aceste oua gazduiesc niste infloriri alea noastre permitandu-ne sa desfacem in reteaua Geeei, noi intelegeri?

Da si cu aceste innoiri sa faceti saltul perfect acordati la Arhistrategia de Lumina.

Stii YaRaNa uneori plang gandindu-ma cate intarzieri produc doar eu in planul divin cu toate piticismele mele. Ma intreb cum vedeti voi de aici pasirea noastra.

YaRaNa m-a atins cu energia ei ca si cum m-ar fi imbratisat apoi mi-a privit ochii adancind mesajul. Suntem frati in aceasta intelegere, inaintarea voastra este frumoasa si fiecare intarziere isi are rostul ei pe care noi il primim aici ajutandu-va sa mergeti cat mai frumos, cat mai limpede, cat mai inaltator. Priveste la varful Triunghiului si soarele interior te va ajuta sa-ti christicizeze valsul.

YaRaNa care este talcuirea pentru care nu gasesc inca locul nou, corpul terestru al Frecventei Om? L-ai si gasit, trupul acesta fiind puternic de cand scrii, tii ateliere, initiezi acum cautand doar unul din viurile pamantesti. Asculta ghidarea interioara. Iti suntem alaturi. Acum e cel mai potrivit timp pentru aceasta aterizare, extindere, stralucire.

Sa inteleg ca ma ajutati si voi. Si nu doar noi. Ai primit aceasta chemare cu mult timp in urma astfel de centre multidimensionale fiind prezente pe multe planete asemanatoare Greei sau un pic mai mari ca ea.

Intuiesc ca centrul urmeaza un film celest? Urmeaza insasi planul si nu exista intarzieri. De altfel vei simti ca aceasta noua locatie va aduce si noi daruri de la noi toti. Si acest lucru pentru ca un  botez al luminii se va face si o noua intarire te va sustine sa te asezi intr-o alta octava a fiintarii cu centrul Frecventa Om.

Ma simt rotunjita de ceea ce imi spui…..ca moasa, scrib, sustinator al lui aveam sentimentul ca lipseste ceva in procesul acesta de innoire. Si chiar ma gandeam sa nu mai caut sa las fratii subtili sa deschida drumurile si sa reveleze locul. Sa ma predau.Ma bucura ceea ce imi spui. Parca mi s-au deschis toate petalele interioare. Sa inteleg ca si centrul primeste vesminte noi? Si el… imi raspunse YaRaNa luandu-ma si conducandu-ma pe raza 8. M-am oprit un pic recunoscand unda roz-mov-alba. Am mai fost aici frati intru Christos….ce frumos este sa simti acest Acasa. Va multumesc. M-am asezat pe rampa si o plutire primavarateca m-a asezat pe patul oval in viul cosmic. Au urmat mai multe valuri de limpezime care parca imi articulau coloana cereasca pana la 33 apoi am simtit ca petalele sufletului se deschid primind noi cercuri de intelegeri, extinzand viurile ceresti. Timpul parca s-a oprit doar micul ecran ramasese curgator aratandu-mi ca lucrarea continua. Pe el puteam vedea cum arcurienii asezau tehnici legate de chirurgia de lumina, andromedanii activau noi frecvente iar azurienii nelimitau coloana. Chipul calator, geometria mea se schimba de parca eram doar o pagina dintr-un computer, o pagina pe care insa se lucra. Ma predau tie Una si slujesc in Sfant Numele tau repetam curgator cuvintele transformandu-se in vibratii lucrative.

Dupa cateva activari intregitoare, oul deveni auriu iar YaRaNa ma invita sa ies din el. Eram in vesminte noi tinand in mana o configuratie micuta avand forma unei flori geometrice cu 8 petale.  Ce pot face cu ea? E diferita de tot ce am primit pana acum….Am incercat sa o miros si unduirea, balsamul ei mi-au reamintit tot contractul de suflet pe care il aveam cu arcturienii, andromedanii si azurienii. Intregire am soptit. YaRaNa mi-a spus sa o asez unde simt lasandu-ma calauzita de ea. E un deschizator, un intregitor, un vector de inaltare. ( mi-a aratat apoi pe micutul ecran mai multe lucrari facute impreuna candva pentru a crea aceasta configuratie). Va ajuta. Ia-o cu tine in Peru la inaltimi sau in lucrarile intregitoare de la cabinet sau in ateliere sau in orice vers al centrului Frecventa Om acolo unde o simti potrivita. Va da glas unui buchet de daruri pline de talcuire.

YaRaNa ma voi mai intoarce aici?Cu siguranta!!!! Si ce le-as putea spune fratilor de pe Gaia despre voi?

Ca intalnirile noastre nocturne vor fi din ce in mai dese in asa fel incat sa trecem impreuna peste toate pragurile acestor timpuri.

Ce teme de viata parcurgem impreuna? Noi va ajutam sa va dezveliti Contractele de Suflet si sa conlucrati cu noi in lectiile Predarii, Unimii, Inaltarii. Si da cu unii dintre voi ne intalnim aproape in fiecare noapte in centrul triunghiului dand glas temei, darurilor, salturilor de intelegere. Insa adeseori in rasaritul sarcinilor zilnice uitati de aceste lucrari repetand pasii vechi. Insa cand va impotmoliti si va ridicati sufletele aceste intalniri nu mai pot fi uitate. Va lasam in petale mireasma florilor de aici, viul activarilor, baile de lumina astfel ca pasirea voastra se schimba si valsul va reaminteste de noi.

Scriind dupa acordul facut de tine mana mi se misca ca pe un pian cosmic facand realmente valsuri. Si urmeaza vibratia ta mai repede decat scrierea obisnuita implandu-se parca cu un praf auriu care imi aduce zbor dar si bucurie in unime. Si nu doar atat……se aseaza noi dezveliri, tehnici de vindecare, intelegeri. Mana ta e ghidata de mintea noastra colectiva.

Sa fac ceva mai mult decat sa scriu? Sa intri in conul prezentei activand Triunghiurile Unimii. Noi suntem unul din Triunghiurile ascensionate care va ghideaza.

Apoi YaRaNa m-a condus la ARaN si AZaRa si binecuvantand lucrarea mi-a lasat in viul petalelor, un miros frumos si o unduire speciala.

M-am trezit in viul zilei terestre asa cum as fi fost intr-un centru de refacere. Zambetul se inmultise la fel si graiul divin. Dimineata cobora frumoasa intarind calatoria iar ochii din fata mea ma imbratisau aratandu-mi pentru o clipa mica, o pereche de aripi. Indepartandu-se ARan imi reaminti. Zboara. Esti Acasa.