E Dumneavoastra va considerati un om bun?
V.P.Nu. Eu nu sunt inca om. Prin ceea ce fac incep sa ma apropii de cuvantul om.
E.Pai daca dvs nu sunteti om inseamna ca noi suntem….
V.P.Cand voi ajunge sa fiu cu adevarat om nu mai vin pe Pamant. E adevarat ca exista si fiinte foarte evoluate care vin pe pamant numai cu misiuni in slujba Divinitatii.
E Daca am pacienti sau cunoscuti si nu stiu cum sa-i ajut pot sa-i trimit la Dvs?
V.P.Mai intai ii intrebi…Crezi in natura mai mult decat in medicina? si daca spun da atunci le zici….Uite le trimit la cineva care te poate sfatui iti poate spune ce afectiuni ai de ce le ai si ce poti faci ca sa scapi cu voia lui Dumnezeu.
E.Totusi oamenii or sa intrebe. …
V.P.Si le mai spui….Poti sa stai nemancat 21 de zile, sa bei 2 litri de apa distilata pe zi si sa faci cate 2 clisme?
E Pai nici nu cred ca e posibil.
V.P.Uite iti dau o caseta video ai aici 4 cazuri incurabile din punct de vedere medical cum au fost acesti oameni inainte de a incepe tratamentul, in timpul tratamntului si mai sunt filmati 2-3 ani dupa ce au terminat postul. E adevarat ca tin anumite regimuri in continuare dar sa-i vezi ce plini de viata sunt si cum s-au schimbat.Nu mai sunt bolnavi. Dar atentie. Daca timp de 7 ani nu respecta cele recomandate ca mod de viata, boala poate reveni. Aici e marele pericol. Tin regimul un an doi, se simt bine, uita ca sunt inca bolnavi si se apuca de prostii. Mananca ce nu trebuie, se apuca de afaceri, intra intr-o stare de stres continuuu si de oboseala si boala revine. Si nu mai am ce sa le fac.
E.Dar aceste realizari ar putea fi cunoscute de toata lumea ar trebui sa li se faca publicitate.
V.P. Nu doamna nu vreau publicitate. Ca multi vad, putini inteleg. Si nu vreau sa fac rau. Pentru ca gandul este forta. Iar daca oamenii gandesc rau despre mine si nu au dreptate gandul lor vine la mine loveste in aura mea si este respins apoi se intoarce la ei cu dubla intensitate iar ei au de suferit fara ca macar sa inteleaga de ce.

Sursa: Valeriu Popa indrumator al cunoasterii prin stiinta si credinta