Acum 10 ani pe 19 iulie 2008 cu o zi inainte de nasterea baietelului meu Stefan, s-a activat dupa ce a stat o vreme in burtica mamei divine, blog-ul Frecventa Om. Era o sambata dragalasa, calduroasa, inspiratoare si desi ma pregateam pentru un eveniment incredibil atins de multa iubire, scrieri automate, revelatiii simteam ca altceva urma sa aterizeze si intr-adevar din bucurie-zbor interior-iubire de tot si toate a aparut acest manual cosmic intitulat simplu Frecventa Om. Nasterea lui mi-a fost anuntata de o raurire divina numita Coeficientul Multi pe care nu am publicat-o dar care s-a scris de la sine pe parcursul a 6 luni fiind pentru mine cel mai puternic indrumator din viata mea.

Frecventa Om m-a ajutat sa ma dezvalui ca traducator al lumilor subtile, ghid, metaconsilier, trainer, scrib ceresc, om. Mi-ar fi placut sa spun doar Om insa stiu ca pentru multi dintre voi sunt foarte importante etichetele. Desi am inceput sa scriu la 9 ani abia la 30 ani am avut curajul dezvelirii, bucuriei de a impartasi, valsului cu lumile subtile, scrisului automat, atelierelor conective, calatoriilor spirituale, regresiilor. De la 18 la 30 drumul meu a imbratisat Psihologia Organizationala in acest copacel aducand inteligenta emotionala, NLP-ul, Analiza Tranzactionala, acreditari LiFO, HS, DECAS si alte nazdravanii as spune care m-au modelat ca trainer, coach, consultant, diagnostician, fizionomist, consilier vocational, HR manager.
Insa chemarea mea a fost dintotdeauna pentru Psihologia Centrului, un nume pe care l-am primit simplu, fara fard la 22 de ani cand am trecut a saptea oara pe langa moarte si in acea rapire in Gratie in sfarsit am inteles si am vazut ce viuri ceresti vor cobora prin scrieri conective, initieri, meditatii impletind psihologia cu spiritualitatea. Trezindu-ma florile sufletului erau pregatite pentru o poveste frumoasa in care omul cu o mic putea deveni om cu O mare dezvelindu-si prin valsul cu Cerul si Pamantul…. Darurile, Radianta, Povestea, Zborul.
Dupa ce blog-ul a glasuit am inceput sa dau initieri reiki in ceainarii sau acasa, sa pregatesc calatorii cu talc in Peru, Iordania, Egipt, Nepal, Brazilia etc precum si in tara sa sustin ateliere conective, sa crosetez trialoguri, sa calatoresc pe firele destinului in acele vieti din spatele lui Acum, sa dau grai frumos psihologiei centrului,  sa creez testul 3angle, sistemul si apoi cartea Triunghiurile Schimbarii, sa colaborez cu firme ca sustinator psi, sa fiu ghid si stalp pentru oameni frumosi, sa pun aripi traitorilor de Sens.
Cabinetul Frecventa Om s-a activat in 2013 urmat fiind de micutul centru Frecventa Om care abia acum isi pune aripile, un chip radiant, frumos si unimic care ne arata prin valsul cu tehnologiile Unimii ca psihologia Centrului este vie, puternica, inaltatoare.
Vizualizati un mic soare pe razele caruia s-au asezat aceste blande straluciri: samadhi tank ( puteti pluti 60 min conectati la miezul vostru, dezvelindu-va puterile), MindMi( singura tehnologie din Romania care iti pemite punand mainile pe un scanner timp de 4 min sa afli despre IQ, EQ, profilul tau vocational, competente emotionale, competente cognitive, virtuti) MindSynergy care te ajuta sa dai glas unor resurse nebanuite, LuViOm care te aliniaza, te sustine in procesul de vindecare, te uneste cu Cerul, terapia cranio-sacrala, initieri, regresii, valsul sferelor in cuplu, ateliere conective.
Si aceste rauriri cuvanta din aproape in aproape…..nu deodata frumos acordate la viul celest.
Soare christic primeste-ma, imbratiseaza-ma, iubeste-ma
Eu la triunghiul celest vin
Cu toate fortele treimice ma inchin
Coboara in mine
Sunt Una cu Tine.