Acum 8 ani pe 19 iulie intr-o sambata frumoasa si insorita exact cu o zi de nasterea lui Stefan baietelul meu despre care v-am mai vorbit, am simtit sa mosesc alaturi de el si multe entitati de lumina intr-un triunghi radiant frumos, acest manual cosmic numit Frecventa Om scris de multi Maestri, Sfinti si Protectori eu find si o spun cu toata dragostea doar scribul, canalul, omul.
Nu stiam de ce ma grabesc insa Stefan era acolo si ma sustinea la fel Sfantul Ilie, Maria Magdalena, Stefan cel Mare si alti stalpi de lumina care deschideau drumul eu trebuind doar sa pasesc cu incredere, pace si iubire dezvelind filele cosmice putin cate putin in bucuria infrunzirii, infloririi, rodirii.
Imi amintesc ca topaiam de bucurie ( la propriu) cu o burticica destul de mare si desenam verbal chipul blog-ului in auriu si mov cu un mic Graal in spate intuind doar un pic din ploaia de informatii ce avea sa vina fara sa stiu ca valsul sferelor va fi cu mult mai puternic decat imi imaginasem scrierea conectiva dezvelind in viul regasirii multe alte darulete: initieri, ateliere, calatorii in triunghiuri, cartea Triunghiurile Schimbarii, comunicari cu fiintele trecute Dincolo, channeling-uri si alte bucurii care au venit in viata mea in chip christic aduse de Ceruri prin intermediul Frecventei Om.
Inaintea acestei povesti exact la 30 de ani in ziua mea de nastere si la ora la care m-am nascut, in tipul unei initieri darul scrisului conectiv s-a intors dupa ce multi ani m-am indepartat de el, gustand dar si separandu-ma de el, recunoascandu-l in Unime abia atunci.
Exact dupa aceasta revarsare de Sens sau acordaj am inceput sa scriu in freamat si timp de 6 luni am urmat firul divin cumva fara sa ma opresc scrierea facandu-se pe ecranele interioare chiar si atunci cand sarcinile de serviciu ma tineau pe un alt drum.
Ma simteam asemeni unei carti albe pline de mireasma in care se aseaza grairi divine pe care abia asteptam sa le simt, patrund si mai ales sa le impartasesc.
La inceput scrierea era foarte geometrica si de multe ori ramaneam transportata in aceea simbolistica cuvantatoare in care ma simteam ca Acasa desi uneori imi era greu sa o traduc in limbajul nostru. Cu toate aceastea Geometria Sacra ma fascina, curgerea ei alimentandu-mi toti centrii.
Dupa fiecare sesiune de scriere conectiva ma simteam Una cu Cerul si Pamantul, coplesita de intanirea cu Ele, plina de avant, drag si admiratie pentru tot ceea ce se scria prin mine pentru binele cel mai inalt al tuturor.
In multe momente de flow s-au asezat nu doar triunghiuri cuvantatoare ci deschideri de sens, initieri, acordaje care imi dau seama( privind in spate) ca mi-au rescris in intregime drumul. Putin cate putin colaborarile si job-urile mele( facute de altfel cu mult drag) s-au estompat lasand doar Fecventa Om sa straluceasca in toate proiectele. Intr-o zi minunata am simtit sub ploaia de cerinte seci, abstracte, dezbinatoare ca micuta mea misiune este Omul si pe el vreau sa-l slujesc in chip divin ajutandu-l sa se recunoasca ca fiu al Domnului cocreator, intregitor si lucrator pentru Ierusalimului Celest.
In versul unimii Omul capat viimea Christica deschizand portile Imparatiei care este Aici.
Va imbratisez oameni indumnezeiti!!!! sa fiti sfere si valsul vostru sa atinga Totul!