De ce apeland la creme, farduri, machiaje poate chiar operatii estetice nu ne simtim mai EMANANTE?. Sunt oare ingerii frumusetii  cu noi?

De ce vine batranetea chiar daca mergem la cosmetica, facem tratamente de ultima generatie, luam antioxidanti?! Este oare zana tineretii cu noi?

De ce emanam moarte, uscaciune, tristete atunci cand masurile noastre 90-60-90 sunt perfecte?!…..

De ce nu suntem fericite cand verbul a parea, a avea, a demonstra sunt atat de hranite?

De ce calugaritele arata tinere si frumoase indiferent de varsta?

E de dorit sa reconfiguram aceste concepte de frumusete, tinerete, iubire in lumina NOILOR ENERGII. Pe un suflet ridat oricat de multa crema vom pune, depresia tot isi va scoate coltii. Intr-o glastra cu tristete, ura, manie, oricat de bine am aseza o floare, ea se va ofili. In vacantele noastre facute cu foarte multi bani, oricat de luxos va fi hotelul  si oricat de rimelate, serviciile e posibil sa nu simtim deloc frecventa iubirii.

Casa fericirii noastre daca nu este asezata pe valori autentice sufletesti si spirituale  si daca nu este hranita cu iubire se va darama din aproape in aproape oricat de multe excursii in magazine sau in Haiti,  vom face. Forma urmeaza ESENTA.De aici e de dorit sa incepem…….

Activati Cupa Sf Graal si veti primi frumusete, fosnet, viata. Activati Sfera Initiala si veti simti Intregirea, Unimea, Impreuna suntem Unul. Activati Noul Pamant si veti sti cine sunteti, OMUL FRUMOS, TANAR, IUBITOR.

Multe dintre voi, cautatoare de sens ati avut acces la tainele tineretii, frumusetii, bucuriei, intelepciunii ca preotese in TEMPLUL FETELOR ALBE sau in Ordinul lui Isis. Va invitam sa dam drumul aceastor izvoare de sens, impletind initierile cu constientizarile, contemplatiile cu integrarile.

Unde? In ceainaria Serendipity. Cand? 3 august, ora 19 15.