Imi pace sa scriu traducand un anumit context, digerand un eveniment, raspunzand unor emanatii.

Cu siguranta ati auzit cu totii de legea rezonantei, de legea atractiei, de cauze si de efecte insa putini dintre voi au simtit corect legea meritelor care spune ca primim doar ceea ce meritam si intotdeauna tot ceea ce meritam.
Pentru unii dintre voi suna dur pentru altii aduce aripi aceasta lege care guverneaza toate schimburile subtile dar si tangibile sustinandu-i pe unii foarte mult pentru ca merita pe altii punandu-i sa construiasca merite pentru a se bucura de o situatie mai buna.

Unii dintre voi au constat cu siguranta ca au avut merite pentru a primi o suma mare de bani insa nu au avut merite pentru a-i inmulti.

Ceea ce ne creste insa cu adevarat intr-o provocare( sa presupunem ca ati pierdut multi bani…) nu este energia condamnarii care vine din supraaprecierea guvernata de credinta ca eu merit si ceilalati nu… dupa mine potopul ci din optima pozitionare, culeg ceea ce merit, mai departe ce am de invatat din aceasta situatie?

Cand simtiti ca va aflati intr-o organizatie si nu mai aveti incredere nici in comandant, nici in marinari si nici in barca cel mai corect lucru este sa vorbiti cu comandatul sa cautati pozitia corecta care poate aduce vantul increderii si poate sustine barca si pe valuri mari si pe valuri mici si daca nu ati reusit si energia condamnarii este in continuare foarte puternica atunci cel mai cinstit lucru este sa coborati in primul port sa multumiti barcutei cu care ati navigat pana atunci si sa mergeti mai departe.

In introspectia voastra cautati (pentru ca vorbim despre incredere) conexiunea cu Sfera Tata. Spuneti Tatal Nostru, Crezul, vorbiti cu Ingerii Increderii rugandu-i pe ei se va aseze in cupa unimii, raspunsul potrivit si acele unitati de incredere de care aveti nevoie pentru a ramane pe aceeasi barca intr-o alta frecventa sau pentru a cobora intr-un alt port.

Increderea vine de la credinta in divinul din noi si o credinta mare se bazeaza pe recunoastere de Sine.

Meritele de Sine ca monezi divine se activeaza in toate triunghiurile graitoare, in valsul sferelor, in toate faptele noastre luminatoare.

Incercati sa nu va etichetati aspru si nici sa judecati. Cautati cu incredere sa construiti un munte de merite de sine pentru a patrunde in triunghiul cauta si vei afla-bate si ti se va deschide-cere si ti se va da.

Si cand meritele sunt multe puteti cere de la Ceruri si ceea ce nu ati stipulat prin contractele voastre spirituale, ca dar, bucurie intregitoare, reusita.

In adevar increderea presupune recunoasterea a ceea ce sunteti in adevar si recunostiinta pentru ceea ce sunteti.

Si pentru ca am pasit in 2017( anul unicitatii sau altfel spus anul in care divinul feminin ne invita in templul unimii pentru a ne recunoaste, maretia, forta, puterea) lucrati cu aceste afirmatii intregitoare: Sunt Incredere, Sunt Iubire, Sunt Unime, Sunt Tot Ceea ce sunt, Eu Sunt, Noi Suntem, Impreuna-Una.