Ma simt adeseori ca si cum as avea in fata un radiou cosmic care poate emite pe frecventa iubirii, frecventa impreuna, frecventa regasirii si stiu ca e de dorit doar sa ne retragem un pic in noi pentru a primi calauzirea si a apasa butonul potrivit.

Si frecventele acestea sunt ca niste raze care strabat spatiul interior hranind regiunile care le primesc, le imbratiseaza.

De multe ori spunand buna dimineata …..aerului, apei, pamantului, focului, naturii, soarelui, frumusetii, iubirii, caldurii, regasirii…..simt aceste frecvente ca niste unde minunate care imi rasfata gandul si tot interiorul, un minunat balsam ceresc-lumesc. Ce frumos este sa ne intalnim pe Frecventa Impreuna si sa impartasim din dorurile noastre, din bucurii, din zboruri.

Aceste punti de lumina ating centrii nostrii, dezvaluie, aseaza, cheama.

Uneori imi place sa activez Frecventa Impreuna si sa va trimit in cupa sufletului articole rupte din Cer pe care vi le agat ca martisoare intr-o tandra marturisire a iubirii de Tot si Toate.

Lucrand cu acest minunat Impreuna am descoperit ca in tesatura lui sunt mii de daruri care coboara doar in simpla ta deschidere, in dragastoasa ta recunoastere.

De multe ori imi iau bicicleta si ma plimb in natura si simt aceste marturisiri ale Unimii atingand toate tesaturile coborand in ele rauri de culori si intelegeri in graire divina, ca un radio care emite continuu atingand versul interior al fiecaruia, aducandu-ne apoi Impreuna.

Daca stii sa te opresti si sa-ti dai voie sa te bucuri de buchetul unei clipe vei stii ca Impreuna este Aproape, o unda alb-mov-argintie in care toate se transforma, devenind frumuseti cuvantatoare.

Va astept vineri 30 apr, la un atelier dedicat modelarii destinelor in frecventele Unimii.

Unde? Ceainaria Aristocats

Ora? 18 30

Si daca acest mesaj venit din radioul cosmic va atinge, atunci va astept in lucrare….

Impreuna suntem Una!