De-a lungul timpului am intalnit multi copiii precoce si tineri geniali unii pierzandu-si tasnirile interioare in triunghiuri cu varful in jos formate din bautura-droguri-sex , orgoliu-dispret-eu merit, nemultumire-furie-neincredere, altii mergand cu liftul ascensional, triunghiul cu varful in sus pana in Cerurile Unimii, ducandu-si darurile peste tot pe planeta inmultindu-le cu smerenie-discretie-bucurie sau cu credinta-iubire-intelepciune sau cu discernamant-bunatate-clar.

Adolescenta fiind m-am dus la prima mea profesoara de psihologie si i-am spus: eu stiu ca darurile le formam in mai multe vieti . Doar astfel se poate explica de ce Mozart, Iulia Hasdeu, Hamilton sau alte genii inca de foarte mici cantau, scriau, pictau. Geniul inseamna reamintire. Si eu scriu de cand sunt mica si cand ma uit la ceea ce asez pe foaie stiu ca sunt cunoasteri aduse de pe alte planete sau alte vieti de pe Geea. Sufletul tranziteaza mai multe corpuri. Profesoara s-a uitat la mine straniu, n-a putut sa-mi raspunda iar la prima iesire a mea din peisaj s-a straduit sa-mi dea un 3 marcandu-si in felul acesta superioritatea. Stiu ca atunci am renuntat in gand la sociopsihopedagogie pentru ca reamintirea care ma ghida inca de la 9 ani nu reprezenta o tema interesanta pentru liceul pedagogic. Nu mai vorbesc despre somnul constient, visul in unime, calatoriile astrale, dezvelirile, flow-ul, comunicarile cu ingerii, trialogul, skystorming-ul, contemplatia. Tot ce mi se parea normalitate, ca buchet de tasniri in viul varstei de 9 ani nu prezenta interes pentru psihologia si pedagogia clasica.

In clasa a 10 a un nou profesor de psihologie a coborat in clasa noastra si prin ea omul aducator de multa bucurie, pasiune, smerenie am simtit ca mi se desfac din nou aripile si ca un cer nou, o intelegere aurita ma cheama sa asez in pomul psihologiei, povestile mele venite din Centru. Sufletul imi era zburdalnic, admiratia vie si reamintirile din ce in ce mai puternice.

Lucrand cu copiii si adolescentii am descoperit ca o ceata le coboara pe minte si suflet, un nor creat de tehnologie( exista civilizatii-controloare care abia asteapta sa ne ia bucatele de suflet prin dependentele de jocuri anumite aplicatii, calculator) sau de catre anturaj, familie, societate. Si ea fura din clar, discernamant, concentrare diminunand capacitatile si metasenzitivitatile.

Daca aveti un copil incredibil natura-rugaciunea-spovedania sau contemplatia-sporturile-impartasania sau initierile reiki-mindsinergy-ul-terapia prin plutire sau luviom-ul-curatarile-comuniunea cu plantele, copacii, soarele il pot ajuta cel mai mult in cresterea darurilor alaturi de maestri, indrumatori, oameni inspirati.

Una din fetitele pe care o antrenez psi este o jucatoare de tenis incredibila. Am cunoscut-o cand era pe ultimele locuri iar acum ne rasfatam cu multe locuri intai. Minunata a fost conlucrarea noastra in triunghi, mamica participand la toate baile de lumina. Constant folosim luviom-ul, terapia prin plutire, trialog-ul, curatarile reiki, mindsinergy-ul, rugaciunea. Ea cere inca din varsta de 7 ani sa vina aici….. la sedintele noastre jucandu-se cu partea nonfizica exact asa cum o face si cu paleta de tenis. Coplesitor pentru mine a fost sa descoper ca smerenia, bucuria, perseverenta au crescut cu fiecare premiu, M fiind o cupa minunata pentru virtuti. Suna ….poate ca-n flimele dulcege insa asae…..M isi imbratiseaza adversarii, iubeste si fetitele care o invidiaza, nu se supara pe cei care o deoache, isi imbratiseaza toate premiile cu o iubire, o caldura si o bunatate care sunt ceresti de-a dreptul, nu se scufunda in competitie ci joaca pentru bucuria de a simti, aerul, paleta, oamenii, e plina de voie buna chiar si cand mai pierde cate o competitie si cauta cu admiratie reala, sincera sa invete de la oricine.

Ma simt coplesita, imbratisata, topita cand descoper cate un gifted. O alta fetita minunata care mi-a amprentat memoria afectiva obsnuia sa vorbeasca cu ingerii, cu tatal trecut Dincolo, sa vada aura, sa-ti spuna ce daruri ai, sa-ti descrie corpul-umbra la invatatoarei, sa-ti dezvaluie lumile subtile.

Toti avem daruri insa ele tasnesc pana la 9-10 ani apoi se pierd acoperite de pretentii, asteptari, conditionari sau de norii emotionali sau de neincredere.

Mamele de sfinti au multa lumina si o practica spirituala autentica, mamele de maestrii au cultivat virtutile iar in familiile geniilor daca tatal sau mama nu sunt unul din stalpii luminatori, geniile isi parasesc familia de carne si isi urmaeza darul fara sa conteze jertfa pe care o fac.

Ca sa imi protejejez scrierile de comentariile parintilor mei m-am hotarat sa le spun foarte tarziu ca intru in flow si apar niste tesaturi incredibile care nu prea au legatura cu ce am invatat in scolile lumesti iar cand ii transmit o comunicare mamei mele de la tatal meu trecut Dincolo obisnuiesc sa o pregatesc in Ceruri cateva zile si abia atunci cand se deschide poarta si ghizii imi spun… comunica-i ii daruiesc mamei mele, prajiturica cereasca.

Geniul inseamana, reamintire, dezvelire si vals cu darurile in triunghiurile de virtuti. Desi exista genii care au facut pacte de intuneric pentru a deveni cunoscuti( ex Giuseppe Tartini) cei care contribuie cu adevarat la inaltarea umanitatii si a planetei sunt cei care creaza in lumina folosind triunghiurile de virtuti ca lifturi ascensionale nu atat pentru ei cat pentru acel dar cu care se gandesc sa indumnezeiasca chipul vietii pe aceasta planeta.

Geniile cu aripi de lumina au discretie, bucurie, caldura sau blandete, smerenie, frumusete sau pace, iubire, intelepciune voia arhistrategiei de lumina conducandu-ne catre forte trinitate in actiune de tipul geniu-maestru-sfant sau geniu-luminator-dezvelitor sau geniu-deschizator de porti-inventator sau geniu-potentator-om frumos sau geniu-lider- maestru sau geniu-intelept- deschizator de porti.

…..

Va invit pe 11 aprilie la un seminar dedicat Frecventei Dar si pana atunci nu uitati de cursul de invatare accelerata din 30 martie sustinut de Georgiana Gerea. Despre aceste evenimente gasiti mai multe pe www.frecventaom.ro

Si daca vreti sa activati frecventa geniu va invit sa gustati din:

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Iubire, armonie, pace!!!