Pentru că mai mulți părinți ne-au întrebat când formăm o grupă nouă pentru cursul Frecvența Geniu pentru copii de10 – 14 ani, vă anunțăm cu bucurie că pe 19 octombrie dăm startul unei noi aventuri.

Când ne gândim la geniu, avem în minte o persoană antrenată de o pasiune de neoprit pentru adevăr și frumusețe care ne face să vedem lucrurile dintr-o altă perspectivă, de multe ori mult mai amplă decât cea pe care noi o putem percepe. Geniile sau mințile luminate și-au clarificat și prezentat viziunea printr-un scop foarte bine ales și au devenit exemple pentru noi deoarece ne-au arătat de ce este omul capabil să realizeze atunci când devine conștient de rolul lui de co-creator.

Prin acest curs, frecvența geniu, ne propunem să readucem învățarea în interior și să o privim iar ca pe un proces continuu, fascinant și nelimitat. Pe parcursul cursului ne vom lăsa inspirați de virtuțile personalităților din istorie recunoscute ca fiind genii luminoase și în același timp vom
pătrunde în universul trinitar al ființei umane care este alcătuit din minte – trup – suflet.

Vom afla care este importanța atenției și concentrării în procesul de învățare și cum ne putem activa starea de flux. La fel de importantă este și harta noastră vocațională care ne va spune care
sunt acele abilități pe care le avem în structuri și pe care le putem dezvolta prin tot felul de activități care să ne bucure sufletul.

Geniile au avut de cele mai multe ori o abordare intuitivă asupra modului în care pot învăța lucruri noi și tocmai din acest motiv tehnicile de învățare eficientă (citire rapida, tehnici de memorare creativă, foto citire) ne vor ajuta să avem o perspectivă mult mai largă asupra
potențialului cu care suntem înzestrați.
Partea emoțională va fi și ea explorată deoarece nu poți înflori și nici nu îți poți lua zborul atunci când păstrezi emoții care nu susțin viața.

Pe lângă toate acestea, cursul frecvența geniu se împletește și cu tehnologiile unimii. Ce înseamnă acest lucru? Pe lângă cele 8 întâlniri programate, fiecare copil va beneficia de câte o ședința de stimulare cu 3 dintre noile tehnologii folosite de centrul Frecvența Om: o ședința de Mind Synergy, o ședința de Luviom, o ședința de Samadhi Tank( terapia prin plutire care activeaza flow-ul)

Cursul este programat pentru ziua de sâmbătă si este structurat în 8 întâlniri astfel:


Sesiunea 1 – 19 octombrie
Sesiunea 2 – 2 noiembrie
Sesiunea 3 – 23 noiembrie
Sesiunea 4 – 14 decembrie
Sesiunea 5 – 4 ianuarie
Sesiunea 6 – 25 ianuarie
Sesiunea 7 – 15 februarie
Sesiunea 8 – 7 martie

Când? Prima întâlnire va fi pe 19 octombrie, ora 10.00. O sesiune de curs durează 2 ore.
Unde? București, Vasile Stroescu nr 14 langa Foisorul de Foc
Se va lucra in grupe de minim 6 – maxim 12 participanți.
Cât? Investiția este de 600 lei/8 întâlniri (toate materialele sunt incluse la care se adaugă o
sedință la luviom, o sedinta la samadhi, o sedinta la mindsinergy).
Cursul se achită în 2 rate (confirmarea locului în grupă se face prin achitarea unui avans de 50%,
iar a doua parte a cursului se achita la a 5 a întâlnire)
Informații și înscrieri:
Email: georgiana@invataeficient.com , frecventaom@gmail.com
Cu drag,
Georgiana Gerea