Aceasta frecventa se activeaza prin a spune Da! Primesc ceea ce este asa cum este si aleg sa vad in orice provocare, experienta, suferinta, darul tau, Doamne!!!!

Scoala vietii pe aceasta Planeta presupune multe intoarceri, reveniri, aterizari aici cautand Drumul divin, Bulevardul, Calea pana cand in chip luminic ne intoarcem Acasa cu talantii inmultiti, urcand muntele cristic, trasformand versul zilei, transmutand, activand corpul de lumina, corpul de slava, corpul invierii. 

Coboram cu totii din triunghiul divin descris de cele trei sfere, Mama-Tata-Copil si pasirea noastra stangace sau zburdalnica pregateste valsul cu aceste sfere, contopirea,  fuziunea cu ele care se face dupa ce ne-am onorat temele de viata stabilite prin contractul spiritual, transformand experientele de viata in daruri si salturi de intelegere. Aceste contopiri le puteti trai chiar in aceasta viata de bacalaureat pentru unii si facultate pentru altii. Si din aceste fuziuni cu sfera-tata, sfera-mama, sfera-copil se nasc varfurile de munti, stralucirile, radiantele christice care descriu cerul interior, insasi Patria Graalului. 

Daca am fost tati rigurosi, punitivi, duri ne vom intalni in aceasta viata cu manageri sau sau soti autocrati, rigizi, fermi, oglinzile noastre dar si potentatorii care ne vor ajuta sa accesam si alte fatete ale tatalui( partea jucausa, empatica, suportiva) rotunjind colturile  tatalui riguros.  Daca am fost mame-copil iresponsabile, vom atrage provocari menite sa ne ajuta sa ne maturizam sa inchidem anumite teme de viata afirmand adultul treimic, inteleptit, fiinta christica daca am fost fii razvratiti provocarile vietii ne vor duce catre a deveni tati-mame-copii aliniati la Voia Divina. 

Fiecare sfera ne laseaza provocari. experiente, lectii de viata in functie de trecutul  nostru, darul fiind Treimic. Asa coboara din fiecare sfera,  hainute treimice formate din atributele mamei sau ale copilului sau ale tatalui. Putem primi provocari pentru ca nu am manifestat fermitate, rezistenta, curaj( atributele divinului masculin) sau iubirea, rabdarea, blandetea( atributele divinului feminin) sau creativitate, bucurie, inocenta( atributele copilului celest) sau chiar de la familia divina pentru ca nu stim sa fim incredere( care vine de la Tata) iubire( care vine de la Mama) si iertare care vine de la Fiu. 

Si dezlegand darul care vine impachetat in multa emotie, vom simti radianta treimica care coboara in noi, un soare christic care ne poate sustine in urmatoarele provocari, intarindu-ne, activand si alte daruri, inaltandu-ne deasupra experientelor. 

Aici in acest punct e de dorit sa facem diferenta intre talentele care pot fi apanajul personalitatii(persona-masca) si darurile care sunt intregitoare, apar doar in triunghiurile trezitoare, ascensionale, ale unimii ca raspunsuri la temele de viata onorate. Talentele isi pot da mana cu orgoliul si dispretul sau cu un IQ inalt si impetrirea sau cu patimile, darurile sunt raspunsuri treimice, graimi divine, valsuri ceresti ale Unimii, intregind Omul, imbracand orasul, tara, planeta cu chipuri ceresti. 

Darurile cresc in triunghiuri ale smereniei-curateniei-puritatii sau ale iubirii-bucuriei-intelepciunii, talentele se pot activa si in triunghiuri cu varful in jos formate din meschinarie-atasament fata de imagine-suparare pe Dumnezeu sau misoginism-ipocrizie-minciuna sau zgarcenie-autocratie-rigiditate sau competitie-ambitie-vanzare de suflet. 

Cu fiecare lectie absolvita se activeaza trinitatea interioara, sfera care suntem, crucea de lumina si intram in valsul sferelor simtind, traind, fuzionand cu sferele ceresti. 

In chip christic drumul catre Acasa este o spirala ascendenta care ne invita sa ne imbracam cu triunghiuri de virtuti ce vin din cele trei sfere, transformand, transmutand, transfigurand. Si asa urcam Muntele Schimbarii, stralucind pe un dar sar altul de pe micul sau marele varf atingand cu raza dezvelirii, Omul, Locul, Fratii nostri dintru Unime.

Daca ne uitam la batranul Iov el s-a imbracat cu triunghiul celest al  credintei-smereniei-predarii( Dumnezeu a dat , Dumnezeu a luat, Fie Numele Domnului Binecuvantat!), Maica cu iubire-blandete-rabdare dar si caldura-frumusete-bucurie, Solomon cu intelepciune-clar-discernamant si tot asa sfintii, maestrii si geniile de lumina au activat treimea interioara dandu-i grai lumesc prin a gandi-a simti-a face dar si prin teme de viata onorate-daruri cu care au spiritualizat materia-intelegeri ceresti cu care au transformat experientele de viata in intelepciune unind Cerul cu Pamantul.

Daca in viata de zi cu zi vin provocari mari dinspre femei, soacre, cumnate, colege de drum, fetitele voastre incercati sa spalati pasirea voastra intrand in triunghiul iertarii astfel: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu voie si fara voie din toate timpurile si ipostazele pe relatia cu divinul feminin/ Sfera Mama, Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege,  Sunt Una cu Iertarea, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt.  In centrul Triunghiului iertarii apare aceasta formula intregitoare, acest pas unimic, aceasta fuziune: Sunt tot ceea ce sunt Eu sunt( El) adica Ma unesc cu Tine, Una.

Daca apar chipuri de femei pe care simtiti ca nu le-ati iertat puteti sa va opriti in centrul triunghiului iertarii si sa spuneti: X iarta-ma, X te iert, Sfanta Treime vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma sa ma iert, Doamne ajuta-ma sa fiu iertat de catre X, Sunt Una cu Iertarea. Al saptelea pas il reprezinta faptele pe care le asezati in balanta cosmica pentru ca iertarea sa fie completa, stringurile sa se taie cu cel pe care l-ati ranit si bucatica de suflet pierduta sa se intoarca Acasa. 

Triunghiul iertarii reface chipul interior, activand stralucirea initiala. Fetele murdare, triste, inlacrimate de multe vieti din cauza unei relatii dezechilibrate cu sfera mama, pot fi spalate in triunghiul iertarii si apoi pot fi luminate de toate triunghiurile de virtuti sau de daruri inaltatoare cu care ne putem imbraca pe spirala ascendenta.

Incercati sa vedeti de unde vin provocarile? Din sfera mama, din sfera tata sau din sfera copil?Ce raze ale vietii va cheama in lucrare? Relatia cu divinul masculin? Relatia cu divinul feminin? 

Refaceti drumul pana la triunghiul radacina cu iertari, lucrari de lumina, adanciri.

Daca propriul vostru copil nu va asculta mergeti la sfera copil si limpeziti relatia voastra cu aceasta sfera pana cand micutul indrumator va cascada din chiar echilibrul restabilit, comportamente unimice.

Nu ceilalti sunt de vina, prin ceilalti vin binecuvantari deghizate daltuiri divine, revelatii, daruri care ne sustin in procesul de crestere.

Stiu ca ne este usor sa ne ascundem in rolul de victima sau in cel de calau sau chiar sa luam vesmantul distantului insa in felul acesta nu reparam relatia cu triunghiul-radacina ci doar evitam sa digeram divinul din experienta si tot bagand sub pres invatarea, provocarea se va repeta pana cand se va transforma in suferinta, tipat, boala.

In spatele fiecarei experiente, se afla o treime formata din incredere-iubire-iertare sau din bucurie-intelepciune-integritate sau din clar-discernamant-pace care abia asteapta sa se aseze in viata voastra, dezvelind chipul christic. Cautati triunghiul din care a tasnit experienta si vedeti ce parti vechi au fost provocate sa iasa din casa interioara!

Pornind de aici de la aceasta graime divina daca simtiti ca nu aveti incredere-iubire-bucurie fata de Tot si Toate, iubirea venind de la Sfera Mama, Increderea de la Sfera Tata, Bucuria de la Sfera Copil, refaceti drumul facandu-va iertarile fata de Sfera Mama, Sfera Tata, Sfera Copil dar si fata de Sfera Credintei, Sfera Iubirii, Sfera Bucuriei si apoi asezati actiuni noi, constiente care sa va creasca increderea, iubirea, bucuria. 

Limpezind calea in voi veti simti TransFormarea, TransMutarea, TransFigurarea( toate aceste treceri, pasiri divine, salturi) pastorite de TransConstient, Sinele Divin, Constiinta Treimica. 

Trecand cu totii printr-un arest colectiv in primavara acestui an din 12 martie pana pe 15 mai, intrebati-va sincer: Care sunt darurile individuale ale acestei arest? Si darurile colective? Ce ne invata primavara anului 2020? 

Daruri pe care le-ati vazut sau nu:

-preocupari noi/ pasiuni: sa pictam, sa gatim, sa scriem, sa tesem, sa vorbim cu florile, sa facem bratari din cristale, sa folosim o initiere reiki

-sa meditam

-sa reflectam asupra unor teme de viata: empatia in cuplu, iubirea neconditionata, credinta, detasarea, intelepciunea, discernamantul, capacitatea de jertfa, indumnezeirea

– sa ne rugam

-sa postim

– sa imblanzim emotiile disonante activand stapanirea de Sine

-sa dam grai triunghiurilor de virtuti( credinta, iubire, blandetea sau smerenia, iertarea, intelepciunea)

-sa ne intalnim cu miezul, centrul, chipul nostru interior

-sa stam mai mult in familie simtind corespondenta familia divina-familia lumeasca

-sa traim Unimea chiar daca nu ne putem intalni fizic

-sa stam in Ceruri chiar daca triunghiul cu varful in jos coronavirus-criza-razboiul nevazut aduce zilnic alti nori

-sa vorbim cu soarele christic

– sa ne limpezim constiinta

-sa ne intrebam: Care este Calea? Ce talanti ma cheama?Sunt in adevar?

-sa cultivam credinta, transformand cunoasterea divina in intelepciune de viata

-sa invatam sa ne detasam de mersul la mall, iesitul la mici si bere, cotcodaceala fara sens si alte conduite cronofage si energofage care nu ne ajuta sa evoluam

-sa reconsideram triunghiul format din timpul de cuplu-timpul profesional-timpul divin( sa ne activam comunicarea cu Treimea interioara)

-sa ne dedicam tehologiilor unimii( mindsinergy, LuViOm) dar si tehnologiilor interioare daca nu am achizionat astfel de aparate

-sa postim, sa ne rugam, sa practicam tacerea

-sa citim despre vietile sfintilor, sa ne intarim intalindu-ne cu ei in frecventa Dumnezeu

-activam in noi ostasul divin, stalpul de lumina, liderul-inteleptul-dezvelitorul etc noi roluri de care nu eram constieti

-sa facem sport, ascultandu-ne corpul

-sa ne slefuim intuitia intelegand lucrurile fara a asculta stirile

-sa punem semnul crucii pe mancare si oriunde activand o putere divina de care stiam dar pe care am lasat-o in raft

-sa ne hranim cu lumina christica cum o faceau primii oameni

-sa iertam, sa iubim, sa acceptam ceea ce este asa cum este

-sa vedem cauzele interioare, care au atras virusul-criza-razboiul invizibil

-sa spargem coaja de ou si sa devenim oameni cu O mare

-sa ne impacam cu ceea ce este asa cum este practicand Faca Se Voia Ta!!!!!

-sa ne bucuram de acest anotimp dedicat rescrierii, recreatiei, redescoperiii

Fiecare dar plantat in aceste luni de vindecare sustine o toamna radianta, orice suparare, uitare, intoarcere la vechiul chip poate atrage al doilea val negru al toamnei cu noi virusi sau acelasi virus, vaccinarea obligatorie, boli stranii, controlul mintii prin tehnologie, falimente, 5g si efectele lui nefaste etc