Drepturile divine, programe pozitive inscrise in suflet cresc atunci cand ne facem temele de viata in ragazul de timp dat si scad atunci cand amanam integrarile. Crescand in noi dominatul sau victima sau distantul impietrit nu facem decat sa ne indepartam de Cale, Adevar, Bucurie adancindu ne in rataciri sterile, nemultumiri, furii. Scoala vietii pe aceasta planeta se bazeaza pe triunghiul format din lectii de viata-daruri-salturi de intelegere. Pentru a accesa talantii vietii, e important sa onoram temele date de tatal-spirit cu sentimentele inaltatoare ale mamei-suflet. Mai jos sunt exercitii si chei prin care puteti da drumul izvoarelor abundentei in viata voastra.

 1. Orice dar se activeaza in trei etape: Chemare, Coacere, Inflorire si Fructificare. Ca sa va bucurati de un dar si sa aveti si bani si clienti nu va grabiti sa va dati demisia ci fiti atenti la triunghiurile urmatoare: Cunoastere-putere-daruri, Bucurie-Detasare-Abundenta, Recunostiinta-Blandete-Faca Se Voia Ta. Activati in voi gradina de virtuti a Maicii, cultivand darul fara asteptari, conditionari, suparari. El este roada unui triunghi de calitati divine.
 2. Triunghiul iertarii: Doamne iarta-ma si dezleaga-ma de toate greselile si pacatele pe care le-am facut Acum si Altadata fata de bunuri, bani, case, oameni, iubire, armonie, pace fata de Tot si Toate/ Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege/ Sunt Una cu Iertarea. Includeti in iertari pe langa aspectele lumesti si sferele ceresti. Ca sa va fie mai usor desenati 2 sau 3 triunghiuri. Ex Cunoastere-Putere-Daruri, Oameni-Bunuri-Bani, Bucurie- Pace-Iubire
 3. Practicati dreapta masura in Tot si Toate. Nu va depasiti plapuma cu sindromul mai mult. Atunci cand ne topim viata cultivand orizantala lumismelor fara sa cultivam recunostiinta, fara fapte bune, fara triade inaltatoare ex: rugaciune-spovedanie-fapte de lumina, bateria vietii se consuma, somatizarile apar la fel si nenorocirile ca semnale de alarma pentru excesele noastre.
 4. Cine sunt? Desenati o cruce si in centrul ei asezati aceasta intrebare. Ce se dezvaluie pe verticala? Dar pe orizontala. Construiti o raurire divina care sa contina energia Eu Sunt. Ex: Sunt Bucurie, Sunt Abundenta, Sunt Pace, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu sunt.
 5. Spirala intrebarilor: Cum imi pot mari drepturile divine? Ce merite pot sustine aceste cresteri? In timpul posturilor se fac cele mai mari achizitii spirituale de aur celest, cupru celest, argint celest care va sustin sa va mariti drepturile divine. Cum? prin rugaciune, spovedanie, impartasanie, fapte inaltatoare, bucurii impartasite, sentimente radiante, ganduri de lumina, posturi negre. Atentie la credintele limitative
 6. Doar cheile spiritului si ale sufletului pot descuia comorile materiei si elibera puterile ei ascunse. Treime in Unime, Graieste prin Mine, Rescrie prin mine, Faptuieste prin mine, Sunt Una cu tIne!!!!
 7. Greselile fata de bani genereaza aresturi financiare. Verficati triunghiurile limitative care stau in spatele lipsurilor: rapacitate-minciuna-fatarnicie sau zgarcenie-agresivitate-rigiditate sau amanare-refuz-orgoliu sau atasamentul fata de lux-amantlacuri-minciuna etc Constant verificati iertarea pacatelor fata de bani, profesie, bunuri, case, fata de sfera mama, sfera tata, sfera copil.
 8. Atunci cand lipsesc din viata voastra creatiile tangibile ( case, bunuri, copiii) corectati in voi cu ajutorul triunghiului iertarii, prin rugaciuni, reiki, prin triunghiuri dar si prin comportamente, ganduri, fapte de lumina tot ceea ce tine de relatia voastra cu Mama Divina. Echilibrand Sus relatia cu Sfera-Mama, materia( Geea ca Fiica) va va raspunde…. Jos. Adoptati o atitudine blanda-ferma in ceea ce faceti fata de Tot si Toate respectand Dreptul vostru Divin. Verificati cu cat a scazut dreptul vostru divin de cand aveti o amanta sau de cand au inceput aventurile? Greselile, pacatele, patimile activeaza spirala descendenta scanzand sporul si abundenta.
 9. Verificati ce sabotori nu va sustin in materializare: ex: Fifi Printesa sau zgarcenia sau patima risipei sau nemultumirea funciara
 10. Materializarile in Unime respecta urmatorii pasi din geometria sacra: triunghiul, crucea, spirala, sfera. Echilibrand balanta si fiind perfect acordati la Unul-Una, multumind si pentru un leu si pentru 5 mil de eur, urmarindu-va in acelasi timp idealul(varful triunghiului)crucea va va calauzi in cerurile interioare in asa fel incat sa faceti alegeri in Unime.. Sus (ma impac cu sotia si o sustin sa faca hand made )care sa se traduca in materie jos si astfel sa apara sentimentul de intregire( sfera) si valsul pe Spirala Inaltarii.
 11. Atributele divinului feminin sunt: iubirea, compasiunea, caldura, empatia, suportivitatea, blandetea etc.Nu ne ajuta doar mintea si spiritul in creatie. Doar mama da nastere la prunci adica avem nevoie si de inima si suflet. Cu ajutorul sferei mama apar proiecte unimice, bani, rodire.
 12. Casatoria la nivel de profesie cu intelectul nu duce la creatii secoliste, mileniste si nici la implinire. Uniti mintea divina cu sufletul in materializare.
 13. Echilibrul interior aduce si echilibrul exterior. Casa interioara determina si casa exterioara.
 14. Tot ceea ce va cheama se poate realiza daca activati legea efortului indirect. Ex: Daca va doriti copiii, botezati. Altfel spus asezati in balanta cosmica fapte in linia copiiilor( voluntariat, sustinere dezinteresata a unor copiii gifted, botezuri, adoptii etc) si vor veni si copiii vostri.
 15. Karma are la baza dezechilibrul balantei. Daca stiti sa puneti in taler, fapte de lumina, rugaciuni, posturi, lucrari ..rezultatele vor apare nesperat de repede. Si cand nu apar ….verificati, gandurile, emotiile, atitudinea, rasfoiti poate rolurile in care v-ati priponit ca victima sau calau etc.
 16. Atentie la triunghiul format din Bine-Rau varful fiind Unul-Una. Dumnezeu nu trebuie asociat cu binele asa cum il vede mintea noastra. El este deasupra binelui si raului. Raul pare a fi incercarea/ provocarea/ experienta insa daca stim sa vorbim cu varful muntelui vom descoperi ca printr-o digestie divina facuta cu iubire situatia grea/ apasatoare se trasforma in intelepciune. Ati lansat cu siguranta in anumite etape, cereri ( il vreau pe Georgica si doar pe el pentru casatorie) si binele acesta s-a transformat in altceva. Activand energia unimii in provocare( ex: Ma predau Tie-Una si slujesc in Sfant Numele Tau) veti urca rapid muntele bucurandu-ma de felul in care ati transformat experientele din viata voastra in intelepciune, rabdare si iubire. Deci ce este raul? Ignoranta, indepartare, refuz, evitare, cantonare etc. Intrand in triunghiul cauta si vei afla-bate si ti se va deschide- cere si ti se va da, atentie la ceea ce cereti. Cine materializeaza? Trinitatea inferioara sau trinitatile radiante?Doar triunghiul cu varful in sus aduce implinire. Trinitatea inferioara creaza in dualitate conducandu-ne catre fericire si nefericire, bucurie si tristete.
 17. Balanta cosmica ne ajuta sa intelegem ce sunt meritele de Sine si cum le putem aseza pe unul din talere pentru a primi la timpul potrivit, un dar, o bucurie etc.Acolo unde in viata voastra credeti ca lipseste ceva….acolo o balanta plange.
 18. Pentru a echilibra balanta, incepeti cu Acceptarea dupa care asezati faptele de lumina care va cheama urmand legea efortului indirect( daca vreau iubire daruiesc iubire, daca vreau intelepciune daruiesc eu mai intai intelepciune).
 19. Atentie la toate triunghiurile limitative care va saboteaza in materializare: suparare pe viata-suparare pe oameni-suparare pe bani sau neacceptare-orgoliu-judecata sau dispret-furie-meschinarie, care pot dezechilibra balanta chiar daca faptele voastre par impecabile. Justitia divina stie ce ati pus alaturi de fiecare actiune. In acord cu ea vine si plata si rasplata.
 20. Multumiti, multumiti, multumiti pastrand credinta, iubirea, bucuria de a fi chiar si cand va este foarte greu. Continuati sa urcati muntele. In cupa unimii, visul, dorul, chemarea vor deveni realitate la timpul potrivit.
 21. 21 Lucrati zilnic sa echilibrati balanta cu sfera mama, cu sfera tata, cu sfera copil. Doar in Centru apare Implinirea.
 22. In valsul cu sporul apare si roata cresterii in Unime: reamintirea, dezvelirea, constructia, sincronizarea/ desincronizarea, reconectarea, limpezirea/purificarea, intelepciune. Pentru a limpezi relatia cu banii, postiti, daruiti, puneti simboluri reiki pe carduri si pe bani, intrebati-va: cat este in dreptul vostru sa daruiti?
 23. Folositi simboluri reiki in materializare dar si triunghiuri de lumina care va pot sustine proiectul.
 24. Una din legile date de cei 24 de intelepti suna exact asa: Oricine va primi tot ceea ce merita si doar ceea ce merita. Puneti pe cardul divin cat mai multe merite de Sine. Ce inseamna merit? fapta inaltatoare, sentiment inaltator, rugaciune, contemplatiem post, bucurie divina
 25. Impartiti si impartasiti cu ceilalti din rodirile de care va bucurati. Doar astfel copacul unimii straluceste.
 26. Oferiti la fiecare trei initieri, trei diagnoze, trei consilieri una ………fara plata sau cereti suma minima sau optim. In felul acesta trinitatea interioara va va raspunde, cautarilor, cererilor, dorurilor voastre. Cand ne lacomim primim totul de la Pamant insa nu mai primim nimic de al Ceruri.
 27. Cititi cu atentie pilda talantilor. Aceste daruri se activeaza la fiecare tema de viata facuta. Asa urcam Taborul interior, Muntele Divin.
 28. Refaceti drumul interior, spaland fiecare pas in triunghiul iertarii, activant mantra unimii, stralucind in versul recunoastiintei. Doamne iarta-ma pentru pacatul risipei sau ala zgarceniei si eu ma iert, Sunt Una cu Iertarea!!!!
 29. Activati Spirala abundentei la niv ch 4. Pe vizualizarea dati-i glas in intreaga tara/ palneta.
 30. In aceasta opera de indumnezire in care ne aflam cu totii, pastrati vie relatia cu Sfanta Trinitate si cand cheltuiti si cand primiti si cand daruiti. Multumiti, multumiti, multumiti
 31. Creati contul lui Dumnezeu pentru fapte de suflet
 32. Toate provocarile financiare sau de alt gen ne sunt trimise de catre Sfatul Inteleptilor pentru a invata. Totul e drept. Totul e perfect. Atitudinea noastra in furtuna poate activa soarele interior rescriind Drumul.
 33. Cand primiti o suma mare de bani( ex o mostenire) activati un triunghi de lumina (Ex: Sf Mina- Maria Magdalena-Sf Ilie sau alte triunghiuri) si cereti indrumare. Lasati graiul divin sa va ghideze. Ce chemari va anima? ce doruri va deschid sufletul? ca va spune Calea?Ce tara vi se dezvaluie?cui e de dorit sa daruiti si cat?
 34. Nu va grabiti sa urcati in barca darurilor daca a aparut doar chemarea. Ocupati-va de coacerea lui si la timpul potrivit cand vor aparea si fructele….vom vedea si clientii si banii.
 35. Activati triunghiuri de lumina care sa contina Sfera Abundentei. Sunt iubire, bucurie, abundenta, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt.
 36. Verificati in karma de neam ce greseli s-au facut fata de bani: patima zgarceniei, patima risipei. Face ti va iertarile si in numele bunicilor care au gresit. Constientizati cand se repeta greseala.
 37. Activati triunghiul Cere si ti se va da-Bate si ti se va deschide-Cauta si vei afla. Aflati ce teme de viata aveti de parcurs si cereti acele daruri care va ajuta sa va faceti lectiile de viata.
 38. In perioada echinoctiilor, sarbatorilor, in trena Craciunului si a Pastelui onorand triada formata din post-rugaciune-spovedanie, plantati in solul divin, seminte de lumina folosind formule ca: Recunosc, Marturisesc, Cinstesc, Afirm, Aleg, Sunt
 39. Pentru fiecare realizare, oferiti ceva, daruiti, multumind insasi Vietii.
 40. Atunci cand va este greu…faceti o fapta inaltatoare
 41. Ca sa faceti o casa, e de dorit sa fiti voi mai intai in interior insasi Casa adica Triunghiul Divin sa se fii intalnit cu Patratul Materiei.
 42. Rugati-va si pentru oras, tara, planeta, vrajmasii vostri. Doamne Isuse Hristoase miluieste ma pe mine Omul, Fratii mei, Tot Locul!!!
 43. Primesc ce este asa cum este! Acceptand si primind ce este asa cum este( fara sa fim in opozitie sau plangaciosi) deschidem poarta abundentei, bucuriei, frumusetii
 44. Pentru fiecare realizare, impartasiti si impartiti. Cu daruri inmultite se activeaza raiul interior!!!

Va invit pe 21 iunie la un atelier dedicat Trecerilor, Drepturilor Divine, Abundentei, Integrarilor, Triunghiului format din Teme de viata-Daruri-Salturi de Intelegere

Unde? Vasile Stroescu nr 14

Cat? 50 ron

Fie ca iubirea, Pacea, Clarul sa va deschida Portile si Soarele Christic sa va fie Calauza!!!!