Melchisedecii au recunoscut balenele si delfinii ca fiind fiinte evoluate si care aveau o altfel de constiinta decat oamenii. In timp ce oamenii comunica prin cuvinte sau simboluri, balenele comunica prin sunete. Un singur sunet poate transmite foarte multe informatii subtile fiintelor care sunt acordate la aceeasi frecventa pentru a receptiona intregul sau continut calitativ. Exista tonuri primare si tonuri secundare iar prezenta sau lipsa lor poate fi revelatoare. Un singur ton poate reda fapturilor care lucreaza in aceste moduri subtile, totalitatea fiintei sale.

Numai la nivelul pe care il avem in momentul de fata atunci când fiintele umane realizeaza inaltarea constiintei ele se pot uni cu constiinta delfinilor.

Melchisedecii ne-au invatat ca in procesul de inaltare spre lumina exista trei etape: cunoasterea profunda, integrarea, inaltarea.

Si pe delfini ii intereseaza inaltarea omenirii?

Da, ei sunt la fel de mult interesati de inaltarea pamantului ca si de inaltarea omenirii deoarece ambele au legatura intre ele.

Cu alte cuvinte ei sunt frati de-ai nostri?

Da, fratii nostri pierduti cu care demult am avut constiinta in comun. Pe masura ce ne inaltam ne apropiem mai mult unii de altii pentru ca sunt necesare toate formele de constiinta pentru a creea armonia întregului.

Stuart Wilson, Joanna Prentis Esenienii, Copiii Luminiii