Uneori chemarile te iau pe sus astfel ca jos nu poti spune decat Da. Cam asa s-au intamplat si joi. Incercam sa inot spre o alta destinatie si anume Cheile Gradistei unde un curs minunat ma astepta insa cupa deschisa ma invita sa ajung la Frasinei, un loc minunat de suflet pe care l-am descoperit cand aveam 18-19 ani, dupa un an de boala, cautand Triunghiul Divin, rasaritul meu de aripi, micuta mea poveste.

M-am urcat cu gazele mele in microbuzul care mergea la Valcea si asa am inceput micuta calatorie (din trena Floriilor) deschizand portile Trovantilor, manastirii Bistrita, Frasineilor.

DinTotDeaUna( Din Tot cu Dumnezeu Una) chemarile desprinse din firul aurit au desenat calatorii spontane, frumoase, pline de talc. In astfel de momente calauzirea e puternica chiar daca sa spunem banii sunt insuficienti sau nu stii unde vei dormi sau nu stii cu ce microbuze vei lega locurile-cupa intre ele. Povestea se aseaza de la Sine intr-un mod foarte simplu, calduros, firesc ca si cum Templul Divin prin multe entitati de lumina te-ar sustine sa accesezi portile lui iar tu e de dorit doar sa te predai lasand triunghiurile divine sa graiasca prin tine, deschizand Drumul, tesand viurile calatoriei, revelandu-ti Darul.

In astfel de momente ma simt un receptacul divin si predandu-ma simt maretia acestui Univers, frumusetea, iubirea, bucuria lui din spatele fiecarei lucru tangibil.

Exista o tesatura luminica frumoasa aflata in spatele fiecarei alegeri inaltatoare, aprinderi de Sens care iti dezvaluie pe Cale, multe Intelesuri.

Incepand cu varsta de 18 ani m-am lasat ghidata in toate calatoriile mele precum si in marile decizii de Triunghiurile Divine si am observat ca absolut toate aspectele de la cele financiare pana la cele subtile se aseaza in Firescul lor cu Gratie managandu-ti Pasirea.

Si asa am pornit cu Graalul deschinzand Drumurile in triunghiul luminic descris de Calinic-Isus-Maria Magdalena.

Aflata in microbuz inca ma mai gandeam sa ma dau jos si sa pornesc in registrul lui Trebuie catre locatia unde eram invitata sa vorbesc facand valsul cu peste 30 de manageri.

Insa ghemul de aur imi vorbea altfel ….asa ca am renuntat la ceea ar fi fost necesar si am lasat noul drum sa cuvante.

Trebuie sa va spun ca triunghiul copiilor format din SarRa-Stefan si Anuk ne-a adus multa bucurie, caldura si intelepciune legand intr-un fel minunat portile pline de Talcuire.

Urmarindu-le clipocirea am putut sa simt valsul ceresc al celor trei familii de lumina, graalienii, zamolxienii si copiii unimii( cei despre am sa vorbesc mai mult pe 12 aprilie) la atelierul dedicat lor.

In planul acesta tangibil, ei m-au ghidat in aceasta calatorie la randul lor fiind perfect conectati la triunghiul format din Calinic-Isus Maria Magdalena, Calinic-Ilie Lacatusu-ciobanul Bucur, Maica-Maria Magdalena-Sarra, treimi cuvantatoare care in grai ceresc au deschis portile acestei calatorii, sustinand micuta poveste.

Pe firul aurit Frasineiul sau Athosul Romanesc se pregateste sa deschida portile si Femeii acolo pe varf de munte ( unde ea nu este inca primita) altarul divin suprapunandu-se cu acest loc din aproape in aproape, daltuind in unda vremii, aceasta primire, vesnicizare, imbratisare.

Greu de crezut pentru cei sceptici insa la nivel de suflet veti simti ca drumul se deschide la fel ca si in Athosul grecesc.

Lucrarea se face concomitent si sus si jos cu ajutorul treimilor luminatoare.

Mergand catre Frasinei si vineri si duminica am simtit trena aurita a locului, graiul cel plin de bucurie, hora sufletului, tandra regasire.

Imi place foarte mult sa-mi iau trusa de limpezit sufletele si pornind din Olanesti peste munte, sa vorbesc cu fanetele, copacii si cu florile pana cand ajung la Frasinei.

Drumul acesta este plin de poveste, adancire, bucurie, caprioarele, razele de soare si cantecul zilei fiind atat de frumos.

In vers divin locul acesta pastorit de fii-calugari dispusi pe cerc de lumina, are in centru un nou triunghi pastor descris de Calinic-Isus-Maria Magdalena. Candva a treime masculina a protejat si sustinut locul, acum pastorii lui s-au schimbat la fel si povestea care din aproape in aproape se apropie mai mult de mama si fiica, onorand divinul feminin in Sfant Numele Tau.

Femeia nu urca varful fizic la muntelui insa se afla in Cerescul Locului.

Asa este vrerea Domnului in Acum insa tantra regasire ne va aduce la masa unimii pe Toti, Fii si Fiice in Grai Divin.

Uitandu-ma la copiii care ne insoteau, trinitatea tangibila formata din Anuk-SarRa si Stefan, am simtit ca toate lucrarea cereasca se face prin ei, eu fiind doar omul care leaga portile, sustinand unda divina.

Prin copiii si prin adultii trinitari se face transformarea-transmitarea-transfigurarea, locurile evoluand ca si noi, Oamenii…sau poate v-ati gandit ca anumite spatii trebuie sa ramana musai ca acum 500 de ani.

Nu, toate evolueaza luand chip ceresc cu ajutorul nostru iar Frasineiul sustinut pana nu demult de o treime masculina, se transforma si el, deschizand din aproape in aproape portile altarului lumesc si Femeii.

Greu de crezut pentru unii ca parintele Calinic in persoana va veni si va ridica legatura de blestem. Nu o va face fizic ci nonfizic prin treimile formate din oameni, cuvantatori divini care unesc Cerul si Pamnatul in Sfant Numele Tau.

Si trecerea va fi treptata, punctata de mesaje ceresti si grairi divine pana cand portile se vor deschide Total si varful de munte ne va imbratisa pe toti.

Va invit sa va conectati acum la acest loc talcuitor si la pastorii lui. Ce va spune?