Am observat ca in colturi diferite ale casei, ma simt altfel, uneori minunat alteori parca o energie aricioasa se urca pe mine si brusc starea mi se schimba, de parca am imbracat ceva prost si care nu-mi place. Am mai scris despre acest aspect insa as vrea sa insist asupra unei nuante legate de el.

Gandurile noastre negre,ofticate, abrazive lasate in alcov, spatiul nostru intim de expresie a cuplului modifica in timp si relatia noastra cu partenerul. Dezactivati aceste forme-gand si veti simti cum refaceti puntile de lumina dintre voi si partenerul vostru. Nu lasati robinetul “ neasezatelor” sa strice calatoriile pe care le puteti face cu partenerul vostru in somn in templele, iubirii, schimbarii, armoniei, darurilor, pacii, frumusetii.

Pentru cuplurile care au participat la initierea pe Sf Graal si Sfera Initiala, va propun sa puneti in colturile camerei si in centrul ei, simbolulurile alchimiei, unimii, intregirii, intoarcerea acasa si schimbarea in cuplu iar pe pat doar simbolul alchimiei.

Atunci cand ne culcam suparati, pe noi, pe destin, Dumnezeu sau celalalt, energia apasarii ne va transporta de cele mai multe ori in astralul inferior unde se vor amplifica si alte neasezari (si astfel apar cosmarurile sau trezia cu tipete sau oboseala postsomn) iar apoi doar daca meritam vom merge in astralul superior pentru a aseza in noi corect, lucrurile traite peste zi si astfel unii dintre noi se trezesc aliniati, bucurosi, fara dureri de cap, frumosi, altii mai sufera inca o zi sau mai multe.

Nu intamplator se spune “ Impacati-va pana la apusul soarelui” E pacat sa ne chinuim si in somn. Puneti in cupa Sfantului Graal, problema voastra sau dati ingerasilor vostri, dilema care va macina apoi plecati IMPREUNA in templul in care va doriti sa cresteti ca OAMENI si CUPLU.

Nu uitati, noi sfintim locul dar si locul ne sfinteste.

Camelia Radu