Mergeam pe o raza apropriindu-ne de Templul Soarelui. Mai multe suflete veneau fiecare pe raza lui…pentru a primi Răsăritul. Viu Templului se simtea de departe fiind îmbrăcat într-un auriu intens. Și inima îmi cântă îmbracăta într-un balsam luminic. Am pășit în prima poarta și am simțit îngerii aerului și niște plase fine, curatand, eliberând, asezand. Și parca fiecare particula transparenta…iti vorbea pentru ca aerul era viu, radiant, hrănitor. Apoi am continuat drumul pe o alee circulara, raza devenind însăși drumul având în centru un foc micuț portocaliu. Și ghidul meu…AraN mi-a spus. Aici este micul soare, care corespunde plexului solar. Aici va activati puterea, curajul, Increderea. Acest centru îl încărcați foarte bine noaptea, după ce v-ați eliberat de temerile zilei, de atașamente, de stransori. El corespunde subconștientului. Și nu puteți ajunge aici dacă sunteți inlantuiti de puterile pământului. I-am atins mana…și l-am întrebat privind focul roșiatic cum zburda…..ce fel de puteri ne pot opri sa ajungem aici? Atașamentele de scena, de imagine, de premii, de roluri, de punctele voastre de vedere, nevoia de dreptate, luptele surde, orgoliile, Am privit focul și i-am simțit splendoarea așezându-se în mine, blând și iubitor. Și pe aceeași raza, mii de suflete veneau sa se unească cu el. Și o bucurie radianta …se așeza în noi, inmultiind viul focului. 

Apoi raza ne-a condus la un alt foc mai mare care era Inconjurat de spirale de raze. Aici ajungeau mai putini din cei care vizitau primul foc și după spusele lui  AraN…doar când erau pregătiți sa cunoască focul iubirii. Și dacă au fost prinși de focul astral, focul sexual, focul malefic..nu mai ajungeau  aici căci focul este viu și va poate arde sau va poate înmulți…….fie Puterea ( așa cum ai văzut) fie Iubirea…. Și o caldura minunata, înmiresmată aș zice îmi alinta inima și sufletul se expansiona devenind mare, din ce în ce mai mare, cuprinzând Totul. Si în zburdalnicia lui …..totul era Iubire. Și în aceasta dulceața  i-am simțit pe Preoții care alimentau Focul Iubirii hranind în noi toți Raza Iubirii. Și erau 8 creând o hora de jur împrejurul Focului. Și am simțit prin ei radianta, puterea, forță iubirii. Și alte 8 entitati feminine, Preotesele Focului iubirii s-au activat de jur împrejurul lui dezvelind bunătatea iubirii, caldura iubirii, frumusețea iubirii. Și se alternau Preot și Preoteasa întețind acest Foc. Și iubirea se petala in diferite culori, eliberand, transmutand, colorând aerul…cu miresmele ei. Și spirale de culori se înălțau și coborau în noi alimentând centrul iubirii cu acest foc. Si AraN spuse…când inima vi se prinde de senzualitate……și toate coboară în vale alimentând focul astral și focul sexual, iubirea poate deveni mai radianta, mai strălucitoare, mai abundenta sau mai stridentă, mai fierbintoasa, mai tropotitoare. Căci doar de voi depinde sa …..alimentați în voi focul iubirii cu bucurie, cu pace, cu armonie. Și ne-am oprit în aerul aurit și am văzut un Soare Jucăuș alimentând acest Foc al Iubirii, așezându-se poznaș în fiecare suflet, hrănind jocul vieții, zâmbetul, caldura fiecărui pas. Și priveam focul și vedeam în el și flori și fluturi și păduri cu miresme și fructe și legume și nu înțelegeam. Și AraN îmi spuse……toate conțin raze de soare condensate care va aduc……. caldura, freamăt și iubire. 

Și am văzut mai multe mantii de foc imbracandu-ma fara sa mă ardă și focul așezându-se în suflet, încălzind parca toate teritoriile vieții.  Și o rugăciune frumoasa ca un izvor a început sa curgă…și focul nematerial sa încălzească curgerea. Și părea ca doar în aceasta împletire de foc și apa…….sufletul meu zburda. Și am simțit  o lumina blândă cum ne cuprinde și în ea toate razele, alimentând focul iubirii. Și cântă în mine Totul, inima jucându-se prin toate grădinile Universului. 

Apoi am simțit sa mergem la focul divin a treia și ultima sala unde se aflau pe langa preoții și preotesele iubirii, Maeștrii Focului Divin. Și un nou Soare ne-a întâmpinat, jucăuș, fremătător…..iubitor, hrănind parca….. Totul. Și  focul se juca în mâinile si în privirile noastre așezându-se …la final pe creștet. Și simteam ca acest foc violet este cea mai înaltă radianta, vocea cerului în noi, Focul Divin Și toate razele au strălucit, blând atingând Totul. Aveți trei puteri spuse AraN, puterea lumeasca, a iubirii, puterea divina, toate venind din acești trei sori așezati în voi încă de la început. Si dacă primiți Focul Divin……veti putea hrăni toate focurile din voi fără a fi devorați de vreo radianta ucigătoare. Și am simțit cele trei focuri fuzionand  și m-am văzut ca o sfera avand în centru un miez de foc Și sfera era și soare și treime și toate răspundeau unui unic centru și miez, Focul Divin. 

Unde? Vasile Stroescu nr 14

La ce ora? 18 30

Fie ca Iubirea sa ne deschida portile si Focul Divin sa ne calauzeasca in Tot si Toate!!!!