Poate v-ati intrebat de ce unor oameni li se spune ca au gura de foc sau vorba de foc…..pentru ca blestemand, spurcand, facand juraminte ei se leaga si leaga si alte fiinte cu legaturi de foc. Daca ar fi sa le asezam in triunghi, focul celest este varful triunghiului, focul astral si cel malefic descriind baza.

Cand spunem focul astral as vrea sa va ganditi la amantlacuri, aventuri, emotii focoase care ne conduc catre focul pasional si focul sexual. Cu siguranta v-a luat flama si v-ati trezit in fierbinteli care v-au afectat poate casnicia dar si relatia cu voi pentru ca focul sexual chiar daca ne aduce placeri incredibile el parjoleste, scade puterea infoenergetica dar si lumina christica si dupa ce trece apare senzatia de murdar, se activeaza vinovatii, te simti din ce in ce mai desertic.

Focul astralului inferior format din emotii, impulsuri, pasiuni, pulsiuni este cel care determina aparitia buclelor emotionale, a luptelor interioare, a conflictelor, a razbunarilor. El nu poate fi imblanzit decat urcand pana la triada formata din corp cauzal( intelepciunea divina)-corp buddhic( iubirea divina), corp atmic( fapte pline de jertfa). De aici prin rugaciuni, dezlegari, posturi sau prin spovedanie, rugaciune, impartasanie, fierbintelile pleaca la fel si legaturile facute cu foc. In toate amantlacurile oamenii experimenteaza intalnirea cu focul astral si focul sexual, senzatii incredibile urmate de pierderi de suflet care va fac sa simtiti impietriti sau desertici sau sfasiati.

De multe ori focul astral se impleteste cu focul malefic, o suparare declansand un blestem spus cu gura de foc sau o razbunare facuta cu mana de foc.

Desi aceste focuri nu se vad, cu siguranta v-ati intalnit cu oameni care au judecati de foc, priviri de foc, vorbe de foc, sunt focosi in pat, se aprind repede legand prin vorbe, fac juraminte, promit cu foc etc

Focul celest sau flacara iubirii dizolva murdaria, transmuta, activeaza chipul divin al relatiei. In rugaciune dar si in relatiile frumoase ati simtit cu siguranta flacara aceasta care va aduce lacrimi, bucurie, contopire cu Totul-Una. Ea este o traire divina intensa pe care au avut-o nu doar sfintii si maestrii ci si oamenii frumosi care simt unirea cu Dumnezeu prin aceasta flacara care se aprinde la nivelul chakrei 4 si care poate fi activa pana la chakra 6 sau 8 sau 33, dezvelind iubirea christica. Din aceasta flacara tasneste Spirala Iubirii, un vals al sferelor in care ne intalnim cu iertarea, blandetea, frumusetea, bunatatea, caldura, recunostiinta, compasiunea, bucuria, pacea, smerenia, inocenta, unimea.

De multe ori aresturile sexuale au in spate vieti sau etape in care am acceptat focul sexual dezbinand cupluri sau mergand la prostituate sau facand sex in anticeruri chiar cu partenerul cu care ne-am casatorit sau practicand sexul orgiac. Focul sexual se aprinde la chakra 2 insa poate deschise multe anticeruri parjolind gandirea, atitudinea, Omul. El nu deschide porti ceresti, nu cheama ingeri, nu activeaza claruri, nu invita la intrupare copiii de cer inalt. Uneori acest foc sexual face triunghiuri cu varful in jos cu patima bauturii si patima jocurilor de noroc sau patima minciunii si patima drogurilor. Focul sexual luciferizeaza chipul vietii intunecand aura si chipul omului, cuplului, casei.

Daca va simtiti cuprinsi de fierbinteli astrale si sexuale cititi 21 sau 40 de zile Acatistul Mariei Egipteanca sau Acatistul Mariei Magdalena. In aceasta etapa face-ti-va iertarile fata de femei/ barbati-iubire-relatii, postiti si spovediti-va.