Te primesc pe Tine, Unul-Una

Si slujesc in Sfant Numele Tau!!!

….

Starea de flux sau de curgere este un zbor frumos, o rapire in Gratie pe un Varf de munte, in Biblioteca Divina, in Salile Ceresti pentru a aduce de acolo un talc, o inventie, o mantra cu care hidratam teritoriile vietii. O deschidere de Carte a Vietii care innobileaza pasii, ii rotunjeste, ii intregeste. Nu stii cand are loc….insa postul pe care il tii, meditatia, rugaciunea te pregatesc pentru acel moment sacru in care te vei cununa cu Cerurile.

Salutand Cerul si Pamantul prin rauriri divine….

Invoc Iubirea ta, intelepciunea ta, Blandetea ta… Doamne

Coloana sa fie,

Cu ochi ceresti din albastrul pur ne privesti,

Intarindu-ne,

Iubindu-ne,

Inaltandu-ne.

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam

Mantia ta.

…..starea de flow, de bucurie cu aripi, de curgere va atinge interiorul tau dand grai acelui dar care vrea sa iasa la suprafata( pictand sau scriind sau inovand) colorand Prezentul.

Exista flow, transa, curgere si in anticeruri…de altfel poate ati vazut oameni posedati care creeaza fara iubire aducand din intuneric anticreatii care estetic vorbind sunt interesante insa aceste creatii luceferizate nu ne anima, nu vindeca, nu trezesc.

Privind carul de foc, corpul de lumina, tetraedrul stelar pe care il formam zi de zi plantand samburi de lumina, e important sa intelegem ca nu in triunghiul cu varful in jos in zgomotul si lupta subpersonalitatilor vom accesa starea de flow ci in triunghiul cu varful in Sus, din triada interioara, activand Mama-Tatal-Copilul divin. Regasind forta treimica din noi, Cerurile se vor deschide …dezvelind Unimea.

Starea de flow nu apare cand incrancenati ne dam demisia, ne inchidem intr-o garsoniera si ne spunem ..gata acum scriu sau gata acum pictez sau de maine doar inovez. Muschiul acesta divin se formeaza in multi ani poate chiar in multe vieti, fiind hranit de multe triunghiuri de lumina: post-meditatie-rugaciune, iubire-smerenie-blandete, frumusete-acceptare-bucurie, pace-recunoastiinta-blandete, caldura-bunatate-intelepciune, clar-puritate-creativitate.

Hraniti Cerul cu triunghiurile pe care le puteti activa doar numindu-le:

Invoc Iubirea,

Armonia,

Pacea

Sunt Tot ceea ce Sunt

Eu Sunt.

Starea de flow este specifica fiecarui om fiind o dezvelire a potentialitatilor. Consacrand, cu bucurie si recunostiinta veti descoperi in centrul vostru o deschidere de Sens, o intelepciune vie, o poezie divina, o curgere matasoasa care va anima ….Pasii.

….
Am trecut prin aresturi in scris inclusiv aresturi de flow si aresturi de bucurie in perioada in care am fost suparata pe Dumnezeu. Pur si simplu curgerea divina s-a oprit ca si cum un robinet s-ar fi inchis. In timpurile acelea doar traduceam, sintetizam, foloseam mintea periferica. Nu exista acest site si nici alte scrieri. Ma simteam desertica si desi avem roade profesionale …..ma consideram fara culoare, zvac, talc. In acea etapa …..orice emaiatie inspirata pe care o citeam mi se parea …..uuau, ceva incredibil. Pusem capac relatiei mele cu Cerurile pentru ca nu vedeam entitatile care graiau sau scriau prin mine. Inchisesem poarta din suparare, orgoliu, frica. Si mi-au trebui cativa ani si multe initieri reiki, rugaciuni, posturi pana cand starea de flow a reaparut, deschizand Portile Ceresti. Mai tarziu am inteles ca fara lumina christica nu exista flow, bucurie, regasire. Degeaba vrei sa creezi stand la masa cu o votca sau fumand marihuana sau schimband doamnele. Sunt doar anticreatii pe care le culegi, entitati care isi bat joc prin tine, hranind teritoriile egoului.

Doar in bratele lui Dumnezeu in lumina constientei, creatia capata chip ceresc, bucurie si frumusete!!!