Atunci cad intri in trialog, tu-omul din fata ta si Sursa activand mai multe triunghiuri trezitoare in valsul sferelor, flow-ul devine un zbor frumos deschizand zarile catre multe intelesuri.

In curgere sufletul zburda bucurandu-se de Tot si Toate.

Flow-ul nu apare in registrul lui trebuie in serviciile pe care le-ati ales din nevoie sau cand sunteti suparat pe viata, pe ceilalti cand nu va dati voie sa fiti.

Pentru ca suntem cruci cosmice, verticala divina e de dorit sa fie activata pentru ca bratele sa devina aripi si curgerea sa ne reveleze registre ale fiintarii de care nu am fost constienti.

Cand intrati in flow nu va cantonati intr-o parere, nu va agatati de final, nu disperati daca nu apare solutia.

Curgerea dilata, extinde, largeste aducand la suprafata bucurii, deschidere, frumuseti care poate nu tin de intrebarea sau tema abordata dar care sunt relevante pentru taina lui Acum.

Incercati sa activati starea de cupa in Rasarit, curatand interiorul ei cu triunghiul iertarii apoi lasati Universul sa cuvante.

Curgerea descarca temele zilei dandu-va si entuziasmul, incantarea, bucuria de a le face in valsul zilei cu drag ceresc.

Fularele cosmice care ne anima pasii si care intra in tesatura saptamanii intr-un fel minunat sunt calauze deghizate care ne iau de manuta pentru a ne duce pe Cale, rodind frumos in versul treziei.