Atunci cand intri in Templul Sufletului cu rugaciune, post, iubire, Triada-Calauza iti deschide portile ceresti revelandu-ti Unimea. Varful tau se uneste cu alte varfuri generand o floare a iubirii, fiecare Om…. o petala, varful fiind in miez, in esenta, Treime in Unime!!!!Privind cu ochi divini, cei constienti de Sine isi dezvaluie in Acum chipul de lumina cautandu-si familia de suflet, buchetul in care sa-si …reveleze frumusetea, maretia, unicitatea!!! Pe spirala de lumina care lucreaza zi si noapte, luminand tara noastra, tarile ortodoxe si cateva taramuri cu daruri spirituale, vezi buchete de sfere-flori care isi inalta glasul pana la Cerul 10, activand portile Graalului, deschizand Cerurile. Atata maretie, frumusete, caldura care cuprinde Ramania, surorile ei cu chip de lumina, Geea!!!! Sa ne unim cu versul iubirii pentru o a fi o unica rugaciune, o radianta floare!!!!

Pasind pe cararile ceresti …..am descoperit Templul iubirii, unde venim adesea in timpul noptii si ne adapam din apele iubirii, mirosim florile iubirii, traim Iubirea. Aici aerul ne raspunde, florile graiesc, gradina este imbracata in culori necunoscute, muzica sferelor ne inunda sufletele, valsul unimii ne atinge fibra interioara…declansand reamintiri pline de talc. In fata portii Soarelui din acest templu …..am intalnit-o pe regina Maria( cum ii spunem noi) MayRa, numele ei spiritual, o entitate venusiana care si-a dezvelit maretia in tara noastra, sustinand Unirea si Unimea, preoteasa, initiata, maestra. Langa ea se aflau 12 familii de lumina venite din Marele Soare Central, sustinatori ceresti pentru aceste vremuri.

Am simtit sa patrund in versul lor unic…si sa ma scufund in meditatia fara cuvinte, o contopire cereasca dupa care sufletul meu tanjea. Ceva din mine s-a extins mult, foarte mult iar cand m-am privit, eram o sfera cu multe cercuri colorate avand chipul celor 12 familii si totusi Eu, o fuziune multidimensonala in care constiinta unimiii s-a activat. Rasarit, Unime, Totul-Una!!!!

M-am apropiat asa de chipul ei dulce, privind fara sa vreau la mainile ei pline de picuri de sange. Botezul sangelui….sopti ea si totul vibra in mine ca un foc care se aprinse deodata. Vine botezul sangelui…draga mea, dupa cel al lacrimilor!!! Pregatiti-va sa fiti bucurosi sa renuntati la clipele comfortabile….!!!….O imagine se activa intre noi….O entitate-caracatita…..imensa, mai mare decat planeta noastra, sugea puterea oamenilor, seva lor apoi ii manca. Chipul ei era activat in toti oamenii care spusesera da, vaccinarii. Purtau acelasi chip monstruos, tentacular, rosu-inchis si un geamat imens inconjura planeta, mai multe fiare, hidre ale astralului inferior, participand la acest ospat. Jumatate din planeta era rosie, injectata de lichidul ei otravitor aceasta entitate continuand sa teasa plasele minciunii, fricii, manipularii cu multa minutiozitate. O parte din oameni mureau, altii aveau o spartura mare la mijloc…….si un gol imens tipa din acea carcasa fara suflet. O vreme erau fara destinatie, neputinciosi, reci, impietriti….apoi goneau urat catre ceilalti, urandu-i, spurcandu-i, obligandu-i …sa fie ca ei. Un miros urat venea dinspre aceasa parte a planetei unde entitatea reusise sa invinga…suflul ei ucigas indreptandu-se acum spre unicitatile care spusesera Nu, oameni cu aripi sau cu constiinta care vibrau pe Spirala ortodoxiei. Valuri negre cadeau peste Ramania, Bulgaria, Grecia, parte din Rusia,  Moldova tesaturile acestea negre inducand un somn ucigator, o dulceata comfortabila, o amortire a constiintei. Plasa era grea si chiar si cei putini…..nu puteau spune Nu argumentandu-si ca au datorii la banci sau ca nu pot fara calatorii sau ca au multe proiecte care asteapta. Aceste otravuri inlantuite expulzate de aceasta entitate in aer, se asezau pe ochiul invizibil al oamenilor si pe suflet, inducandu-ne….un soi de amorteala paralizanta apoi frica apoi decizii pripite, fara cap. Si multi cadeau in plasa neagra….prinsi de aceasta caracatita uriasa care deja pusese stapanire pe mai bine de jumatate din planeta. Un desert stapanea totul…o liniste stranie ca inaintea unui cutremur! Am privit-o pe MayRa…..si o alta imagine s-a deschis, erau inundatii, foamete, incendii, saracie, chipuri galbene sau cenusii, strazile erau cuprinse de ceata si foarte multi morti. Cei drepti erau ….ascunsi in pesteri, paduri, protejati de valuri de lumina….. de parjolul care continua…..vizibil din ce in ce mai vizibil alimentand aceasta caracatita rosie imensa.

MayRa imi arata apoi o alta imagine….Pe un munte mic…..undeva in tara noastra …..se activase un buchet de luminite…O spirala frumoasa de oameni jertfitori salutau noua lume si muntele se dezvelea cu toate comorile si frumusetile lui. Parea ca ne trezisem dintr-un somn ucigator si ca in acel Acum, muntele christic graia fiecaruia si tuturor in acelasi timp. Un nou timp croit de multe rugaciuni, jertfe, lacrimi se activa …….sustinut de copiii, familii de lumina, oameni frumosi. Disparusera norii, plasele intunecate si lacrimile. Chipurile de lumina alcatuiau flori imense, buchete de culori care imbracau Muntele. Nicicand nu vazusesem ceva mai frumos, mai colorat …mai viu!!!! Am cuprins muntele iubirii si am atins varful cu un sarut. Muntele s-a deschis…si in burta lui….am vazut ecrane care dezveleau istoria reala a lumii, tehnologii ale Unimii, cristale vindecatoare, paturi regeneratoare, oameni cu chip celest. Parea ca de aici din acest munte dezvelit noii lumi…..va veni un timp nou, salvator pentru toti, o vreme in care Ramania va straluci prin drepti radianti, bucurie si intelepciune!!!!O pace tesuta din fire de aur mangaia marile roade ale tarii noastre!!!!Si toti veneau aici ……pentru a primi cuvant de intelepciune!!!!

MayRa….mi-a luat mainile si mi-a asezat urmand Crucea, patru flori de lumina. Sa fiti Credinta, Discernamant, Intelepciune, Unime!!!! I-am privit mainile…picurii de sange disparusera….erau multe flori toate mov care parca aveau ochii deschisi. Le-a prins intr-o salba si le -a pus la gatul patriei-mama, regina-tara, taram-cununa!!!

Si eu sunt cu voi…..continuand in vers divin…….Misiunea!!!!

Am iesit din templu cu florile-cruce deschizandu-mi drumul……catre acest Acum. Coborand timpul capata o zgura, o aprindere, o apasare. Am intrat pe raza aurie si am putut sa vad ca toate razele christice dezactiveaza plasele intunecate…descarcand cercuri de lumini care …..creeaza culoare pentru cei care se roaga, postesc, practica meditatia, contemplatia. Si mergand pe ele, Templele Unimii ne primesc.

Cand am aterizat, florile s-au intalnit in buchet….reveland la mijloc miezul triunic. Glasul Treimii era viu, Chipul lui Hristos radia peste toate, Ochii lui cuprindeau Timpul, il oblojeau…il mangaiau.

Invoc Lumina, Ta Doamne

Iubirea ta,

Intelepciunea ta,

Credinta Ta,

Adevarul tau,

Bunatatea ta,

Coloana sa fie pentru Bucuresti si frumoasa Ramanie!!!

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti,

Protejandu-ne, intarindu-ne, dezlegandu-ne, inteleptindu-ne, inaltandu-ne!!!

In gand te chemam

Cu iubire imbracam

Camasa Ta!!!!

Va invit sa tesem impreuna pe 8 dec si 21 dec un brau de rugaciuni si meditatii pentru tara noastra!!!

Unde? Frecventa Om, Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Cat? 30 ron sau cat simtiti

Inscrieri? frecventaom@gmail.com

Fie ca Intelepciunea, credinta, iubirea sa va fie Calauza in Tot si Toate!!!!