Imi plac geometriile florale, cercuri din flori avand la mijloc un triunghiuri radiante sau alte configuratii care imi anima Centrul stiut fiind faptul ca Sufletul Universal, Mama divina deseneaza Gradinile exterioare si interioare cu mult drag, Bucurie si Avant. De multe ori aceste revarsari de Sens sunt spontane insa animate de mana Cerurilor sau sunt gandite de Zanute si materializate de Oameni frumosi.

In ochiul primaverii, gasesc in natura aceea bucurie care imi dezvaluie floriile interioare.

De multe ori stau si contemplu o frezie cateva minute, sorbindu-i mirosul, transportandu-ma cu Totul in paradisul florilor.

Privind tara aceasta ca o gradina observ ca poti intalni aici toate speciile florale, oameni-ghiocei, oameni-liliac, oameni-zambile. Toti in grai ceresc au un parfum al lor ce vine din insasi trairile pe care le au.  Sigur mirosurile difera, mai dulcege sau mai intepatoare si aici psihologia olfactiva dar si clarolfactia ne ajuta sa vedem in spatele unui chip zambitor, gladiola, trandafirul sau poate cactusul.

De multe ori mireasma unui om te conduce la Calea lui asemeni unui ghid invizibil care iti arata Dumul pe care poate l-a accesat sau nu.

Atunci cand mirosul este foarte intepator inseamna ca anumite triunghiuri limitative inca tipa, cand mirosul este bland, cald, suav inseamna ca persoana are o buna capacitate de integrare a experientelor-provocari pe care le atrage si fiind un minunat alchimist, mirosul triunghiurilor trezitoare o insoteste in procesul ei evolutiv dezvaluindu-i si alte gradini cu intelegeri.

Cand valsul cu viata ne este drag trecem in chip energetic prin toate florile specifice fiecarui anotimp. Cand refuzam insa invatarea, chipul se intuneca, floarea interioara se ofileste, boala ne viziteaza iar mirosul nostru este neprimitor.

Florile iubirii, blandetii, compasiunii, bucuriei cuvanta prin noi si se exprima coloristic dupa cum noi le udam, imbratisam, pictam creeind intr-o dimensiune a recunoasterii, gradina sufletelor desfacute, inflorite, frumoase care anima Planeta in Trecerea ei, largind bratele regasirii catre alte surate planete.

Incercati sa urmati chipul florilor corespunzatoare fiecarui anotimp si veti gasi puterea, zambetul, dragul de a imbratisa un buchet de provocari cu rozul dezvelirii.