Pasind in triunghiul 22 mai-22 iunie-22 iulie, am simtit sa onorez Cerul si Pamantul tesand 3 lucrari de lumina alaturi de 22 de suflete minunate. Ne-am pregatit cununitele de flori, buchetele si sufletele exact pe locul in care in fost vechiul schit ortodox apoi am intrat in nunta cosmica, casatoria divina, valsul unimii impletindu-ne cu versul divin al Manastirii Carmelitane si la final am inchis triunghiul activand mari daruri pentru oras, tara, planeta, in padure cu multi cavaleri-copaci langa noi si flori-domnite care ne atingeau sufletelele.

Pasind in fata crucii de flori acolo unde trei calugari descalecatori au activat Unimea, Comuniunea, Bucuria Cerurilor, am simtit schitul ortodox cum isi da mana cu manastirea catolica si templele divine. O treime in Unime, o forta triunica radianta, o unica voce!!!!

In primele momente cand hora de suflete a deschis poarta catre Soarele Divin am perceput o spirala frumoasa de lumini cum ne invita in graimea ei, sa simtim valsul sferelor urmand Crucea, sa ne bucuram de Florile Divine, sa ne impletim cu Triunghiurile Ceresti, sa dam glas Unimii. Prima poarta mi-a dezvelit Bucurestiul initiatic, cu cele trei piramide alb-argintii care sustin locul si cele 9 cercuri de lumina pe care pasesc dezvelitorii, stalpii de lumina, traitorii. E timp de cernere, spuneau ghizii. Lucrati cu toate razele pentru a activa soarele Christic. Apoi s-a activat Ramania, cu chipul ei de copila, primind darurile si buchetelele noastre de flori…..apoi intreaga planeta, cautandu-si chipul de lumina. Sarbatoream Omul, Tara, Unimea….participand cu totii si in toate la nunta cosmica, casatoria divina, valsul dintre Isus si Maria Magdalena.

Am intrat in locul acesta daltuit de Ceruri si am simtit ca in sfarsit aceasta casatorie coboara, e aici, chipul lor si mesajelor lor de iubire fiind daltuite peste tot in corpul de slava al locului. Si am simtit Graalul interior cum se deschide, Christul masculin si Christul feminin graind. Te primesc pe tine Unul-Una si slujesc in Sfant Numele Tau!!!!

Curgand printre versurile pline de iubire, in cercul celor celor 22 de suflete, mai multe flori de lumina ne-au zambit, reveland aceasta nunta a Unimii.

In centru cu bolta-Cer si aerul aurit….fiecare suflet a primit daruri, intelegeri, frumuseti pe care apoi le-a asezat in trena orasului, tarii, Planetei.

Invoc lumina ta, Doamne

Iubirea ta,

Caldura ta

Intelepciunea ta,

Coloana sa fie pentru Bucuresti si dulcea Ramanie!!!

Cu ochi ceresti din albastrul pur ne privesti,

Protejandu-ne, iubindu-ne, intarindu-ne, inaltandu-ne!!!

In gand te chemam, cu iubire imbracam,

Mantia ta!!!

….

Soare christic

Primeste-ne,

Imbratiseaza-ne,

Iubeste-ne,

Noi la triunghiul divin venim,

Cu toate fortele treimice ne unim,

Coboara in noi,

Suntem Una cu Tine!!!!

….

La Nunta divina, toate sufletele au grait

Pe o Spirala de Flori au venit

Imbratisand Totul.

Cu aripi de lumina

Isus si Maria Magdalena au venit in gradina,

Iubind Omul, Tara, Planeta, Totul!

In Graalul dezvelit

Treimea in Unime a grait!!!!