Paseam pe un drum alb-argintiu si flori de lumina imi atingeau pasul, ca niste calauze care ma conduceau intr-un taram necunoscut si totusi drag ceva din dezvelire, ceva ce trebuia atins, imbratisat, patruns.

Zburam aproape urmarind liniile albe stiind undeva ca Drumul aceste dospeste in mine iar Florile cuvanta in Cupa care sunt, usor, frumos, in mireasma.

Am ajuns la o poarta simpla care s-a deschis sprintar cu bucurie parca si am intrat intr-o gradina parfumata unde straturi de culori se impleteau si cantau melodii ceresti care atingeau niste note necunoscute, suave, blande, inaltatoare.

Am privit coplesita si am lasat acordurile sa aseze si intrebarile si raspunsurile.

Ce este aici? Gradina Preoteselor.

Si clopotul acesta? Viu chemarii. Asa ne strangem de pretutindeni, in hore frumoase, la mijloc Inflorind.

V-am vazut parca peste tot in ultima vreme, hidratand meditatiile, calatoriile, creend covoare de intelegeri. Care este rolul florilor in Treceri?

Ele va deschid petalele sufletului. Ele va fac constiente de Frumusetea Sufletului Universal.

Primavara aceasta am simtit ceva special  mai suav, mai voporos, mai aurit in vorba florilor. Mi-au desfundat ochii interiori si m-au inundat cu intelegeri legate de Drumul Nostru. Le simt ca niste surori in freamat care ma ajuta sa corespondez cu mai multe familii de lumina deodata. Un telefon ceresc, frumos si plin de mireasma.

Uneori le privesc cu mult drag la cabinet, facand triunghiuri de flori si innobiland Centrul cu buchetul zilei sau doar Floarea si stiu ca undeva in plinul regasii, imi raspund.

Care este rolul lor pentru  taina lui Acum? Sa va sustina...Cum?

Bucurandu-va, iubindu-va, umplandu-va sufletul de mireasma.

Asa e…si ceva din versul scris se intorcea spre reamintire si recunostiinta.Atunci cand urcam pe Machu Pichu si oboseala ma napadea simteam in aerul plin de talc ajutorul Florilor. Viul lor imi desfacea aripile. Era suficient sa ma topesc un pic in ele si primeam energie, bucurie si zbor.

Iar cand ma plimb prin gradini de multe ori ma transport. Au o calitate minunata. Creeaza punti peste timp, te ajuta sa intri in flow, te apropie de Centrul Tau, iti extind intelegerea. Oare de ce Oamenii nu le simt Plinul?

Pentru ca unii nu se conecteaza la ele. Vad prin ele, trec pe langa ele. Nu onoreaza bucuria, desfacerea, frumusetea lor.

Insa cei care le vad percep ajutorul lor in integrarea temelor, in activarea darurilor.

Mama Divina ne saluta pe toti folosind graiul florilor. Asa pasim in suflet, ne scuturam de regrete, ne dezmeticim. Sufletele pot fi vindecate de atingerea florilor.

Simt ca boltile de flori sunt  punti de legaturi, intelegeri extinse, rodiri. Cand trec pe sub ele ma simt ca si cum as intra intr-un alt registru de intelegere ajutata de acele talmaciri care imi ating usor bland serafic Cupa.

Cuvant ceresc….Sunt impletiri de lumina  care va rotunjesc interiorul va rasfata Trecerea.

Imbratisati-le.

Acum de Florii am simtit chemarea Cerurilor ….Preotesele slujeau in Gradina Universului.

Am simtit Bucuria, Rodirea, Freamatul si multi copiii innaripand Trezia.

Ceva parca murea in mine ceva din vechea Camelie si altceva se scutura si se ridica.

Inviem Impreuna. Cu Isus alaturi, toate fiicele!

Si Florile ne ajuta sa ne desfacem aripile intelegerii.

Usor cercurile de flori se ridicau tinand de mana, Omul…sustinandu-l…..innoind gradina, trezind Paradisul.

Apoi Drumul s-a estompat, Gradina a palit si in ochiul zilei a ramas Zambetul.

 

La cat mai multa frumusete, bucurie! Imbratisez toate Florile. Va multumesc pentru Urari!