Mergeam pe un drum alb-argintat AraN fiind ghidul meu in taramurile Shambalei. O poarta frumoasa s-a deschis in interior dezvelindu-se o piramida inconjurata de multe cercuri de flori, pe varful ei radiind ….un Cristal. Am pasit ……imbratisand cu ochii sufletului, florile albe apoi pe cele mov si apoi pe cele aurii. Si de fiecare data alte frecvente ca niste unduiri vibratorii mi se asezau in suflet. Am intrat in piramida ……si in centrul ei am vazut Crucea de lumina inconjurata de trei Spirale…toate atingand Cristalul, raurind peste El.

M-am asezat in fata Crucii si am ramas in fuziune cu ea cateva secunde simtind crucea interioara, dezvelindu-se si intarindu-se in mine.

Floare de lumina,

Viu christic si gradina

In ochiul trezit.

Am repetat de cateva ori in mine…si am vazut crucea umplundu-se de flori de diferite culori descriind chakrele noastre apoi mai multe cercuri de luminescente au inconjurat-o. Si Crucea a devenit Graal si Cupa s-a umplut de Flori si toate ca niste radiante minunate…atingeau Sufletele…hranindu-le. Un cantec minunat a tasnit din Cristal curgand peste Totul. Piramida era vie si intreaga lucrare atingea planeta, raurind in toate Cupele. Am ascultat melodiile apoi… l-am intrebat pe AraN: De ce aici?

Te afli in Sala Cristalului unde preotii si preotesele slujesc adeseori. Veniti noaptea pentru a primi rauririle divine, acele cunoasteri vii care va hranesc cupa interioara, Pocalul Unimii. Fara ele nu a-ti percepe maretia vietii, frumusetea ei, bucuriile ei. Cu cat cupa este mai mica cu atat sunteti mai densi, mai ingreunati, mai rigizi.

Fie ca inima, mintea, sufletul vostru sa fie curate, limpezi, radioase ca acest Cristal!!!!!

Si am vazut cum pocalul se deschide din ce in ce mai mult din Cruce primind flori si rauriri divine, Totul Radiind.

Apoi am simtit trei prezente ….si ma vazut trei flacari inconjurand Crucea. Flacara Iubirii, Flacara, Intelepciunii, Flacara Voii Divine. Si Pocalul s-a deschis si mai mult capatand reflexele flacarilor, cele trei spirale aducand de jos, de la baza piramidei, un fel de seva, care capata reflexe aurii si care hranea intr-un mod minunat Pocalul.

Cupa reflecta viata voastra, tulpina ei descriind centrii inferiori, pocalul fiind deschiderea voastra in Unime. Si nu puteti fi vii intru Hristos fara a fi Cruce divina in Actiune. Si astfel …se deschide Cupa si se reveleaza Darurile vietii, adanc scunse in Lectiile Voastre.

AraN …de ce acest Cristal? E culmea vietii, rodirea voastra vie. Ca fiinte triunice centrate si conectate lasand la baza piramidei greutatile vietii, cu fiecare integrare, intuitie, bucurie…va apropriati din ce in ce mai mult de Cristalul care sunteti. Insa nu-l puteti vedea, percepe, imbratisa ….daca nu sunteti Pocal, Cupa a Unimii, Deschidere catre Ceruri. Caci doar asa…receptivi la imbratisarile vietii, extragand aurul celest din Tot si Toate puteti percepe Maretia din Tot si Toate.

Am inchis ochii si am simtit ca sunt Cruce, Pocal, inconjurata de cele Trei Flacari si unindu-ma prin chakra 7 cu Cristalul. Pentru cateva clipe am perceput piramida care ma inconjura apoi mi-am vazut Corpul Floare, Corpul Cristal, Corpul de Lumina. Fuziunea a fost completa si Bucuriile Unimii, Coplesitoare.

Corp de lumina,

Viu christic si gradina

In ochiul trezit.