Pasind in padure, drumul in sine iti linisteste gandurile matasindu-le pana cand nu mai simti decat trecerea lor usoara, pe varfuri ca si cum nu ar vrea sa te deranjeze cu nimic. Si salutand copacii simti verticalitatea lor cum se aseaza in tine, coloana cereasca cum respira odata cu tine, maretia naturii cum se uneste cu Acum.

Stand foarte aproape de padure, obisnuiesc sa-mi limpezesc melodiile interioare, mergand foarte des pe cararile serpuite catre miezul, centrul meu. Si de fiecare data ma intampina ingerii bucuriei, ingerii clarului, ingerii jocului. Daca ar fi sa privesti cu ochii vii padurea ai vedea zane, gnomi, o multime de entitati dragalase care freamata si care nu se ascund daca sunteti caldurosi, iubitori, deschisi.

Si deodata mai multe caprioare iti umplu vazduhurile …trecand prin fata ta cu gratie, caldura, iubire. Cand le vad chipul parca ma saluta de undeva din interior…….copilul cretulit cu ochii verzi incalziti de padure!! Si stiu ca pocalul interior s-a largit…cu multa recunostiinta caci prin ele, ceva ca ca un susur, freamat, o bucurie fosnitoare s-a strecurat…incalzindu-ma cu Totul!!!!Si sufletul meu zburda in gradinile Imensitatii salutand-o pe Mama Divina!!!!!

Apoi din aproape in aproape ajung in mijlocul padurii la covoarele de ghiocei…care iti mangaie privirea, nazdravanind cu capsorul lor. Sunt atat de multi ca ai vrea sa saluti fiecare minune alba…….insa te opresti imbratisandu-i si multumindu-le ca sunt aici, purificand fiecare camera a inimii.

Si spui:

Flori de lumina, viu christic si gradina

In ochiul trezit!

Sau

Chem energia ghioceilor sa-mi deschida portile puritatii,

Chem energia zambilelor sa-mi deschida portile bucuriei

Chem energia lalelelor sa-mi deschida portile iubirii!

Atunci cand salutati, chemati, invocatia florile, mainile lor invizibile va imbratiseaza, limpezind ochii sufletului. Si activand Preotia Florilor veti simti ca atunci cand va aflati intr-un Plafar stiti( fara sa studiati) ce tincturi sau uleiuri va sunt potrivite iar cand sunteti in bucatarie si vreti sa pregatiti un ceai veti avea inspiratia pentru cea mai potrivita…potiune.

In inima padurii, gandul tau tace si rochia imensa a florilor…cuvanta. Si nu am atat de multe peneluri cu care sa pictez rochiile nazdravane care se schimba de la o zi la alta……..acum alb si mov, doua spirale de flori care iti ating centrii superiori dezvelind in tine, Gradina Maicii.

…..

Va invit pe 7 martie, ora 18 30 la un atelier dedicat florilor interioare.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor, Frecventa Om

Teme abordate: cifra 8, Isis Dezvelita, Preotia Florilor, Dansul Florilor in inima noastra, Tridele de Flori, Ingerii bucuriei, Trinitatea masculina care saluta Trinitatea Feminina, Pocalul Inimii, Impietrirea, Noaptea grea a sufletului, Floarea proprie, Initierile florilor