Cu ceva timp in urma mergand pe platoul din fata pesterii Virtoapele, acolo unde vechii daci au arhivat multe din tainele lor, plutind printre versurile divine am fotografiat flori minunate parca nemaintalnite care se dezveleau sufletelor noastre zburdalnice aducand intelegeri, bucurii, frumuseti. Flori eterice, flori de lumina, Viu si gradina, In ochiul trezit!!!!

Un pic mai tarziu la Polovragi, ghidul ne povestea despre polovraca un fel de panaceu pentru vechii daci care disparuse odata cu ei. Cineva desenase planta asa ca ghida ne-o aratase …ca sa vedem cam cum ar fi aratat…insa iata ca mai multe fete …..o surprinsesesera mai devreme, frumoasa si radioasa, zambind de pe platoul de la Virtoapele, dezvelindu-se poate doar pentru o zi sau doar pentru unele suflete venind in ochiul nostru….cu mesajul acesta: pentru sufletele curate florile eterice capata grai, chip, putere!!!

Sunt multe flori eterice care au avut corp fizic si au disparut si care pot fi chemate, invocate, aduse in lucrari de lumina. Vechile preotese a lui Ra, Zamolxe, preotesele Florilor stiau aceste lucruri astfel ca in invocatiile lor erau chemate si numite Florile.

Cand mergeti in padure, poieni sau va aflati in curtea unei manastiri, uitati-va la florile care se dezvaluie pe cararea care va duce in templu sau in centrul poienii. Sunt domnite care deschid porti si flori care va insotesc in lucrare chiar daca nu mai sunt aici printre noi, activand centrii, dand grai crucii de lumina si spiralei inaltarii.

Nu va lasati furati de ganduri sau de scenarite emotionale. Pasiti in Triunghiul iertarii spalandu-va mantia de lumina si apoi veti zari floarea sau florile care va cheama. Si pentru fiecare exista triade de flori care alcatuiesc Cununile. In anumite etape, florile aurii va soptesc in altele florile albe in altele florile mov. Uneori ne imbracam cu acele culori ale florilor care s-au activat in structurile noastre conducandu-ne in Templele Bucuriei sau in Templele Cunoasterii sau in Templele Intelepciunii.

In cabinetul meu s-a format din aproape in aproape o trena de flori a divinului feminin care curge dintr-un mic altar. Intr-un fel as spune miraculos, aceste flori se impletesc cu cristale si icoane, schimbandu-se adeseori sau capatand noi luminite ….de la o etapa la alta …. graind in structurile celor care vin, dezvelind, activand……imbratisand Omul.

Flori de lumina

Viu, Bucurie, Gradina

In ochiul trezit!!!

Cu buchete de flori,

Isus si Maria Magdalena au venit,

Salutand Omul!!!!

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina