Fiecare grupare, mişcare religioasă, politică, artistică, fiecare ţară, formează un „egregor”. Un egregor este o fiinţă psi creata de o colectivitate, o emanatie generata de gândurile, dorinţele, fluidele tuturor membrilor care alcatuiesc aceea echipa, familie, grupare. Fiecare egregor are culorile sale, formele sale particulare, mirosurile sale: pentru Franţa, cocoşul, pentru Rusia, ursul, pentru Ucraina, sacalul, pentru China, dragonul etc… Dar nici cocoşul, nici ursul, nici tigrul sau dragonul nu vor rezolva problemele lumii pentru ca adeseori egregorurile se opun unul altuia în lumile subtile si dupa puţin timp, războaiele sau atacurile apar pe pamant.

Egregorul florii de lumina arata ca un soare triunic din care tasnesc 12 petale-triunghiuri si anumite tari vor deveni gradini ale Maicii avand ca egregor….floarea de lumina. Ca sa ajungem aici fiecare om trebuie sa devina mai intai o treime in actiune, un triunghi radiant conectat la Centru, un soare.

Atunci cand povestiti despre tara noastra…..oferiti-i un gand de lumina, o bucurie, o imbratisare. Puteti folosi in taina inimii….. invocatiile, vizualizarile, rugaciunile, meditatiile, contemplatiile contribuind la activarea chipului ei de lumina.

Invoc lumina ta, Maica

Iubirea ta,

Blandetea ta,

Intelepciunea ta,

Smerenia ta,

Bucuria ta,

Frumusetea ta,

Gradina sa fie si pentru noi si pentru dulcea RaMaNie!!!!

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti

Intarindu-ne, inteleptindu-ne, inaltandu-ne,

In suflet te chemam,

Cu bucurie imbracam,

Camasa ta!!!!

sau

Floare de lumina

Viu christic si gradina

In ochiul trezit!!!!

….

Darul vostru, gandul, iubirea, faptele toate construiesc petalele, florii de lumina si acest egregor al Noului Pamant ne va aduce pe toti la masa Unimii, in simtire frati si surori si in actiune un unic Soare cu mai multe raze.

Atunci cand asezati Braul Maicii de jur imprejurul tarii noastre, activati Crinii de lumina, Sfantul Acoperamant, Fantana Limpezitoare s.a. si o faceti cu bucurie, iubire, jertfa deschideti usile fortaretei interioare catre gradina Maicii Domnului acolo unde toate sufletele in valsul lor celest asculta muzica sferelor.

Acest chip de lumina se dezvaluie prin fiecare triunghi de calitati divine pe care il cultivati zi de zi dand glas la centru Florii care Sunteti. Este vorba despre corpul budhic al planetei la care contribuie toate sfintele, maestrele, initiatele, fiecare cunoastere impletita cu iubirea sau cu bucuria sau cu blandetea deschizand portile gradinii ceresti.

Pasiti in lumina

Cu drag de Gradina

Cu Bucurie si Cant.

Suntem o Unime pe Pamant

Conectata la Marele Soare.