Am pasit intr-o gradina micuta plina de flori si m-am oprit langa un ochi de apa. E roua spuse AzaRa, sufletul florilor. Spala-ti chipul cu ea. …..Si m-am unit cu aceasta limpezime, simtind cum parca toate esentele imi coboara in Graal( cupa interioara). Apoi am vazut un altar mic si pe 12 raze suflete care se rugau atingand 12 timpuri. ….din toate colturile in timpul noptii venite aici …pentru a se adapa din izvoarele noptii. Azara spuse: E Templul Florilor. Aici va limpeziti sufletele si le umpleti cu miresme. Aici pasiti in Unime. Parfumurile acestea le transformati apoi in articole, graimi divine, inspiratii, carti, initieri, ateliere.

M-am asezat pe raza roz-mov -alba si mai multe graimi au curs prin mine atingand cele 12 suflete venite aici.Si raurirea curgea si ea de cate 12 ori, deschizand petalele sufletului catre alte cunoasteri ale divinului feminin. Si fiecare cerc se inchidea extatic…cu bucurie, iubire, plutire. Cand toate razele s-au descarcat in structura celor 12 suflete, am simtit cum o floare se dezveleste, fiecare suflet o petala…..o floare a unimii, chipul nou al timpului ce vine. Si am intrebat-o pe Azara……Si ea mi-a soptit: 12 puteri care se aseaza in voi pentru a saluta vremea noua. Ca o hora de petale unite in Sens. Sunteti imputerniciti sa radiati ca niste sori fiecare intr-o alta gradina. Ascultati si primiti izvoarele ceresti!!! Apa divina? Da…orice curgere va poate conduce aici, in gradinile sufletului pentru a va extinde faptura, fiinta de lumina, floarea care sunteti si a darui din aceasta unicitate…si celorlalti!!!!

Un parfum minunat mi-a inviorat ochii….si privind in sus am vazut Crinul alb atingand fiecare suflet si totusi pastrandu-si integritatea. Era inalt, desfacut, un buchet de mirosuri atingand zarile. Invaluirea lui alb-argintie parea ca dilata Totul, matasind clipele.

Floare de lumina

Viu christic si gradina

In ochiul trezit.

In aceasta regasire am simtit graimea Crinului dar si Florile Unimii…..asezandu-se lui in noi. Apoi am putut vedea un dans al florilor care inconjurau razele, devenind o spirala ce invaluia Totul unind Cerul cu Pamantul imbracand cu un miros vindecator Timpul acesta. Parea ca acest balsam proteja dar si revala parfumurile vazduhului pentru ca am simtit cum spirala isi descarca frumusetile raurind fiecare miros asezandu-se pe cate un etaj. Cand dansul s-a oprit am perceput prezenta MayRei…..M-am apropriat de ea….si i-am simtit mirosul de floare……Aici se impletesc glasurile noastre, sufletele deschise. Si pregatim impreuna Trecerile. Caci fara aceste deschideri de Sens, pragurile acestea ar fi grele.

MayRa ce ne aduce acest 21 iunie? Zambi matasind vazduhurile…lua un buchet de flori si mi-l aseza in palme. Talcuri cu care va inaltati. Caci fara intelepciune, iubire, adevar nu puteti atinge Cerurile interioare. Si fiecare va conduce intr-un alt taram…. Intelepciunea va dezvaluie corpul cauzal, iubirea….. corpul budhic si adevarul…corpul atmic. in centrul acestui triunghi se dezvaluie chipul vostru de lumina. Asa coboara valurile, asa se reveleaza Cerul. Indrazniti sa va deschideti sufletul catre aceste talcuiri care va conduc in gradinile Unimii. Acest 21 iunie va invita sa pansati toate florile interioare si apoi sa va deschideti catre floarea unica, graiul, pasirea, darul vostru. Sa va bucurati de ele si sa le puneti si la un loc. Caci doar in Impreuna-Una se cladeste Noul Pamant. Deschise trei imagini minunate: Tara noastra ca o gradina, parfumuri ceresti dezvelind chipul Maicii, Noul Pamant ( o parte din el) radiind si Bucurestiul innoit in costum de sarbatoare participand la o hora a oraselor cu chip de lumina!!!!Parea atat de vii incat…am indraznit sa intreb…cand?

Acum e Prefacerea…si cu totii pregatim Chipul Nou!!!! Si nu va lasati secatuiti de tentatii, ingenunchiati de frici, acaparati de Soarele Negru!!! Inviorati fiecare clipa, infloriti prin fiecare dar, aduceti parfumul Cerurilor in tot ceea ce faceti!!!!Gradina Maicii e in voi, in fiecare suflet hranit cu bucurie, pace, armonie. O raza mov mi-a atins centrul si o floare minunata s-a desfacut……luminandu-mi interiorul Florile ceresti sunt pretutindeni…in fiecare pas pe care il faceti, in fiecare zambet, in fiecare lucrare pe care o imbratisati!!!!

……

Va invit pe 21 iunie la ora 18 30 la un atelier dedicat Trecerii, Chipului de Lumina, Activarii Florii interioare.

Unde? Vasile stroescu nr 14 langa Foisor

Cat? 50 ron

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa ne deschida Portile si Soarele Divin sa ne fie Calauza!!!!!