Am plecat spre Damascena(Bulgaria) cu sufletul aureolat de parfumul trandafirilor. Drumul a fost plin de culoare si cand am ajuns in sala de concerte, privind la toti spectatorii-flori am simtit Templul Unimii viind si toate corzile mele interioare vibrand in marea orchestra cosmica. Erau putini oameni insa simteai caldura tuturor salutand zveltetea, frumusetea, regalitatea acestor flori.

Trandafir de lumina

Viu christic si gradina

In ochiul trezit.

….

Si ne-am apropriat de fiecare trandafir asezandu-l atent in petalele sufletului, simtind cum toate parfumurile se impletesc prin noi cu Cerurile, ca niste spirale colorate, unduind. Si fiecare avea graimea lui pe care o auzeai atunci cand stateai langa el…..imbratisandu-l. Si dupa aceste revarsari de parfumuri … ne-am asezat salutand Bucuria, Gratia, Frumusetea. Si am simtit gradina Maicii….. vie in toate sufletele si Templul trandafirilor deschizand portile Divinului Feminin. Cu ochii interiori am perceput dansul acestor flori, cantecul lor, unicitatea. Si in fiecare dintre noi a coborat cate un trandafir…cel Galben, cel Mov, cel Rosu-Roz. Trei trandafiri ceresti salutand triunghiul nostru, luminand cararile sufletului.

Am simtit timpul dilatandu-se si totul unindu-se cu Cerul. Eram cu toatele intr-un rai al florilor unde culorile, parfumurile si bucuria ….tamaduiau, asezau, inaltau. In necuvinte totul capata Sens. Si iubeam acesti trandafiri care veneau pe 12 raze sa ne reaminteasca gradinile Maicii….Si trei altare se dezvelira in ochii sufletului toate avand ….Cerul deasupra in centrul fiecaruia find cate un trandafir frumos, radiant……….deschizand Portile.

In primul altar am simtit Bucuria, in al doilea Iubirea si in al treilea Frumusetea. Si unite cu versul divin, Preotia trandafirilor ne-a asezat in trena……12 revarsari de Sens venite din Cupa Mamei Divine…pe care o simteam Pretutindeni intinzandu-si bratele spre noi-Toate prin aceste splendori trandafirii ale planetei.

Floare de lumina

Viu christic si gradina

In ochiul trezit.