Eram impreuna cu cele 7-9 spirite-frati din aceeasi clasa de spiritualitate la lectia dedicata geometriei divine. Firele de energie aveau nevoie sa fie subtiate, ingrosate si modelate in asa fel incat sa generam niste flori de lumina, fructe de lumina, bucurii de lumina. ARan era cu noi, la fel AyRa si si AzuM. Ca tesatori aduceam fire noi de pe ale planete si chiar universuri pentru a tese Trecerile si Puntile asociate de la o etapa la alta. Existau multe evenimente si intreaga retea avea nevoie de sustinere acolo unde anumite invazii o afectau pe Geea foarte mult. Din statia noastra, puteam vedea fumul gros cenusiu, greu plumbuit care inconjura Pamantul generand rupturi majore. in energeticul oamenilor si al Planetei.

AraN deschise un ecran si spuse: aceste dare intunecate sunt otravuri care ii afecteaza pe oameni zi de zi. Sunt aruncate special pentru a fi absorbite de aer, mancare, apa. Niste spirale descendente constrictoare se infasurau pe oameni declansand acolo unde existau nerezolvate…. boli, anxietati, descentrari. Si erau multi afectati de aceste fumuri parazitand in corpul energetic pana cand declansau finalul. Si nu erau detectabile decat de anumite aparate holiste sau de ochii netematori. Planeta si oamenii intr-o proportie imensa aproape 70 la suta statea in aceasta plapuma de otravuri, anticreatii care ii afectau major pe multi declansand boli din ce in ce mai grave.

Un alt ecran se deschise: mai mult Lorzi ai Intunericului ce nu aveau corp uman stateau de jur imprejurul unei mese urmarind un anumit scenariu. Oamenii mancati de otravuri si frici isi cedau puterea rand pe rand ramanand ca niste copaci dezbracati fara frunze, flori, fructe. Pareau ca erau deja zombificati si ca nu stiau ce fac. Si asa credeau ca vor rezista. Psihic erau infestati cu nanoroboti care se jucau cu mintea lor si asa necentrata. Si nu erau intrebati…pur si simplu, in ceata mintii si a inimii, isi dadeau stralucirea. M-am propriat cat am putut si am putut sa vad ca era o harta energetica in mijlocul lor…..si ca puteai sa intri oriunde fara a fi vazut. Am deschis paginile RaMaNiei dand voie scenariilor posibile sa se dezvaluie. AraN imi spuse…….aici sunt doar variantele intunecate. Insa trebuie sa le cunoasteti. Ceillalti frati ca niste cavaleri imbracati in mantii stateau sub forma de cerc sau floare urmarind povestea. Nu puteam interveni acum…ci abia mai tarziu intrand in energeticul planetei, al oamenilor, al tarilor. Ca tesatori, descalecatori, zburatori puteam folosi in orice calatorie de lumina: razele-laser, sabiile de lumina, scuturile energetice, invocatiile, rugaciunea, meditatiile, algoritmii, modelarea cu lumina divina, darurile.

In RaMaNia se deschisera 7 culoare negre pe care veneau Lorzi Intunecati si 12 de lumina, ca 12 petale prinse intr-o Floare Cereasca. M-am apropiat de darele negre …si am observat ca tasnesc toate dintr-o Hidra. Oamenii care paseau pe ele…o luau cumva razna …..luptand cu furie sau cedand cu disperare. Insa toate erau rasuflarea Hidrei care continua sa teasa dincolo de plandemie si razboi un ……val de otravuri in care se innecau cei slabi. Am lasat aceasta pasta intunecata sa coloreze zarea si ridicandu-ma deasupra ei m-am apropriat de cele 12 petale de lumina din care taneau alte 72, alte 144 si tot asa deasupra RaMaNia Divina fiind o floare de lumina ce avea pistililul, un soare al iubirii. Si am putut vedea ca jos …….dintr-o cruce energetica, tasnea o spirala de luminatori ce uneau Noul Pamant de Noul Cer…..zi de zi, noapte de noapte ca niste albinute ceresti, reveland bucurii christice, intarind, rugandu-se, modeland energia. Si toate famillile de lumina participau la aceasta lucrare de curatare si eliberare de nori falsi energetici, dezvelind Cerul Divin. M-am uitat la primul cerc ….de ridicatori de val si am vazut ca accesau o petala din floarea divina…insa pe masura ce te ridicai puteai deveni una cu cele 12 petale, unindu-te cu Floarea de Lumina.

Si am coborat sa simt …..cine erau acesti lucratori si am putut sa vad ca erau oameni obisnuiti care intrau in Soarele Credintei, stand in genunchi si rugandu-se sau cautand cu smerenie, Cerul. Si paseau pe aceasta spirala activand triadele cosmice unii stiindu-le din viata dintre vieti alti lucrandu-le constient in taina lui Acum. Si cand activau triunghiul ….deveneau sfere-sori radiind pentru ei si ceilalti, serpi constrictori fiind arsi de aceasta lumina. Si cand lucrarea se incheia, fiecare era o floare in triade de flori, salutand Noul Cer si Noul Pamant.

…..

Va invit pe 7 dec la un atelier dedicat lucrarilor in retea, calatoriilor Unimii, zborurilor cu talc. Daca va simtiti tesator de lumina atunci cu siguranta va este dedicat acest atelier.

Ora? 18 30, 7 dec

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor, Frecventa Om

Fie ca Iubirea, Pacea, Armonia sa va calauzeasca in Tot si Toate si Soarele Christic sa va fie Calauza!!!!