Prin alte articole dar si prin cartea Triunghiurile Schimbarii v-am povestit despre trei familii de copiii, zamolxieniii, graalienii si ramanezii care au venit dupa anul 2000 pe energia celei de-a doua veniri sustinand Marea Trecere. In grai divin, luminatorii care se pregatesc sa coboare Acum in gradinile noastre se numesc fiicele si fii Unimii sunt centrul triunghiului descris mai sus si au ca misiune plantara, sa unifice in Sfant Numele Tau, tarile, activand varfuri de intelegere care nu s-au mai vazut stralucind pana acum in asa fel incat Unimea sa ne atinga pe toti si Acasa sa radieze prin Tot si Toate in Impreuna-Una.

In septembrie si in octombrie am sustinut doar ateliere in care cele doua energii impletite pe Cruce ne-au atins Centrul mergand pe raze si catre ceilalti pregatindu-i pe parinti pentru aceasta intalnire frumoasa in care micutii maestrii ne glasuiesc in Graalul interior daruindu-ne intelegeri, bucurii, chemari, rodiri unimice.

In pregatirea mea pentru a intampina acest val de copiii minunati am observat ca totul se accelereaza pe toate razele vietii, chemarea Centrului fiind vie, puternica, radianta.
In anul 9( 2016) pe inchiderea de teme care s-a facut nu doar pentru acesti 9 ani ci pe mai multe vieti dar si la nivel de neam pana la a noua generatie, copiii Unimii ne-au fost alaturi adaugand pasirii lumesti, o nota divina aparte care nu a mai fost prezenta in melodia acestei planete si care atingand Triunghiul interior a permis soarelui unimic sa straluceasca in Impreuna-Una.

Unii parinti s-au trezit facand deodata un drum in Shasta sau apucandu-se sa puna bazele unui centru luminator sau unei gradinite unimice sau au aparut noi adanciri si in linia lor fapte minunate, toate facand parte din pregatirea lor pentru a primi acesti bulgari de lumina si a-i ajuta in frumoasa misiune de a aseza in hora toti muntii interiori pentru a-l simti in adevar pe Unul-Una.

Fii si fiicele Unimii sunt pline de blandete, iubire, intelepciune au graiul atins de Ceruri si isi dezvaluie unicitatea din varste mici, mergand pe Cale fara indoiala, suspiciune, tagada. In Graalul interior Cerurile se desfac usor accelerand mersul pe muntele interior al adultilor din jurul lor, pe care uneori ii iau de mana si ii conduc intr-un fel minunat chiar catre stralucirea pe care nu si-a dezvalui-o, trait-o, imbratisat-o pana Acum.

Inainte de aterizare in chiar poala acestui an al carui luni a fost ca niste nuclee de lumina ce au atins intreaga noastra istorie de pe aceasta planeta, fii si fiicele Unimii ne dezvaluie firul de aur ce a insailat toate grairile ceresti si pasirile noastre strapungand Timpul.

Unimea vine prin ei si tot prin ei se activeaza varfurile interioare de munte.

In Shasta am simtit bucuria lor de a patrunde in plan, sustinerea lor unimica, binecuvantarile cu care vin. Drepturile divine ale parintilor ce le vor fi alaturi, vor creste foarte mult atingand un varf nu de confort ci de patrundere in vers divin in asa fel incat iubirea de Tot si Toate, Blandetea, Intelepciunea, Discernamantul, Caldura, Bucuria, Inocenta sa le atinga pasirea revelandu-le Unimea cu toata stralucirea ei.

Cuplurile de trecere vor simti ajutorul lor devenind Cupluri ale Unimii, tarile de trecere vor deveni cu sprijinul lor Tari ale Unimii, maestrii trecerilor de pretutindeni vor deveni sub bagheta lor, Maestrii ai Unimii.

Privindu-i cu ochii copilului cosmic as putea spune ca sunt frumosi, radianti, stralucitori si ca hora trilurilor lor o veti auzi cat de curand. Ceea ce veti simti stand aproape va fi puterea de a lega lucrurile intre ele si de a transforma in aur spiritual o situatie, un proiect, o provocare.

Daca ceva s-a rupt in comunicarea cu mama, bunica sau sotul, veti perce cum unimea creaza noi fire de aur si o altfel de adancire, primire, unime apare intre voi. Daca v-ati oprit pe mijlocul muntelui veti simti ca aripile lor va poarte catre varf daca ceva balteste in voi de ceva vreme apare deodata o frumoasa talcuire.

Prezenta lor starneste innoirea, deschiderea, puterea ajutand Calea voastra sa se activeze si Soarele interior sa straluceasca.
….
Va invit la atelierul din 24 nov ora 18 30 sa simtim energia acestor copiii alaturi de alte nuclee de lumina care se vor dezvalui din trena acestei toamne, in viimea acestui an.

Mai multe despre atelier gasiti chiar pe frecventaom.