O spirala frumoasa formata din banci ceresti se dezveli ochiului drag imbratisandu-ma cu roua unor noi intelegeri. Din varful ei fiicele Unimii raurira rand pe rand atingand cu darurile lor fruntea timpurilor. Apoi triunghiul se activa frumos imbracand spirala, Noul Ierusalim deschis de Fiicele Unimii si Cheile Imparatiei.

Sferele graira simplu apoi valsul lor imbratisa Totul aducand in miez noi si noi bucurii, Radiiind.

In viul regasirii Fiicele asezara la poalele timpului, bratarile, inscrisurile, cununa apoi facura trei cercuri de lumina luand parca din nevazut, puteri le adusera aici le asezara in daruri, unira lumea de Tot si Toate atingand parca toate colturile universului si apoi se oprira. Portile se deschisera viind in Triunghi.

Ierusalimul cel nou e Aici si Noi-Una.

O bucurie frumoasa, o mireasma si o incantare atinse totul si darurile intrara intr-un vals frumos in grai unimic dezmierdand parca intreg Universul.

Fiicele se intorc Acasa. Sunteti primite. Viul Imparatiei este aici.

Iubirea, frumusetea, intelepciunea viara printre noi imbratisand Totul cu dragul cel mare. Impreuna.

Apoi Graalul atinse fruntile, inimile, crestetul se aseza in centru si dezmierdand Timpurile, le uni in grai divin. Deasupra lui cununile isi desfaceau intelegerile luminand toate chipurile.

Spirala scanteie peste drumuri si valsul cuprinse totul pastrand pe varf, Graalul si viurile lui.

Triunghiurile erau multe venind de peste timp desfasurate parca de tandretea noastra, sustinand Initierea cu toate Graiurile ei.

Cand valsul s-a oprit fiicele au atins inca o data darurile, cerurile, pamantul apoi s-au asezat in cerc, viind in Cuvant. Fiecare si-a facut Rostirea in grai Unimic imbratisand Lumile.

….

Va invit sa onoram toate triunghiurile divine in centrul carora ne intampina, Fiicele Unimii. Atelierul va incepe la ora 18 30 si se va desfasura pe Strada Ronda nr 8 Bis( langa Popa Nan, reper b-dul Pache Protopopescu)

Costul e format 3 din daruri cu care e de dorit sa veniti( o carte, un cristal, o petala sau alte trei atingeri de sens) si 30 de lei. Un dar il veti oferi celelalte doua vor ramane la voi, insotindu-va pasii.

Inainte de a va inscrie pe frecventaom@gmail.com bateti la usa interioara si aflati propria chemare si viul dorului din linia acestui atelier.

Ce vrea sa va spuna fiica interioara?

In taina pregatirii lui pana la data desfasurarii lasati in orice triunghi cu care va intalniti, la centru, o marturisire unimica, o bucurie, o imbratisare.

Inainte de atelier limpeziti-va in triunghiul iertarii. Pentru cei si cele care nu vor manca pana la ora la care vom incepe, bucuria impartasaniei va fi deplina. O vom pregati Impreuna si ne vom bucura de ea Impreuna.

In momentele de limpezire lasati desenul cosmic, scrisul conectiv sau visul sa vina catre Voi. Daca simtiti sa le aduceti, le vom imbratisa cu drag.

In viul regasirii pentru ca anumite piese din marele puzzle se intorc Acasa e posibil sa simtiti sa ne povestiti despre un timp anume rescris in voi in care Fiicele Unimii cuvanta. Lasati Graiurile sa se aseze in Cupa care sunteti si la timpul potrivit, impartasiti-le in Unime!