Triunghiul m-a condus in sala rotunda plina de flori unde fantanile cu stropiii lor minunati limpezeau pasii, ochiul, dansul. Mai multe fiice s-au asezat in Centru purtand cate un cristal de diferite culori. Jocul a inceput fiecare invitand-o pe cealalta sa atinga Cristalul mare aflat in mijlocul lor si apoi cristalul mic. Mangaierea acesta crea raze unimice care atingeau toata sala, ea insasi in stralucire atingand Planetele. Ivinia m-a privit in ochi si m-a adus mai aproape de aceasta lucrare. In cristalul mare, imaginile capatau sens …..din aproape in aproape una din tari, revelandu-si povestea.. Fiicele se oprira si Timpul derula mai multe file pline de durere. Una din ele cea care purta cristalul acelei tari,imi arata o mana sangeranda, o rana mare in dreptul pieptului si un chip partial zdrobit.

Graiul sopti, Ivinia, graiul ei inca nu radiaza. Apoi timpul imi arata cum fiicele erau vandute, abuzate, violate. Nu peste tot in anumite locuri. Acelasi timp imi arata niste viuri pline de raze unde oamenii straluceau.

Nu sunt facute legaturile ceresti. Sunt locuri strivite de durere si locuri care canta insa taina, marea taina nu le este cunoscuta.

Ivinia ma conduse la masa de raze unde stateau Tarile. Unele erau zvelte, frumoase altele erau triste, pamantii, planse, Ivinia imi arata chipul Thailandei cu lacrimi, sters, cenusit intors de la Lume.
Am chemat Trinitatile si prin viul Timpului s-au conturat trei etape: cea in care aceasta tara isi gaseste Centrul, apoi dezvelirea, apoi stralucirea.

In ochiul iubirii, Ivinia mi-a aratat un drum ceresc inceput demult si continuat acum de Preotese. Vindecati sufletul, chipul, pasirea ei.

Apoi tarile au disparut si a ramas doar chipul Thailandei atins de radianta Triunghiurilor. Transformare, Transmutare, Transfigurare. Viu ceresc si tandra iubire.

In zambetul regasirii, micuta fiica stralucea….

….

Asa a venit chemarea de a merge impreuna in Thailanda in toamna acestui an. Mai multe veti gasi cat de curand pe frecventaom.

Imbratisari aurite!!!!