Cand treceti pe langa o intersectie, printr-o padure, printr-un parc obisnuiti sa spuneti: Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa atinga toate sufletele care vor trece pe aici, deschizand portile vietii divine/ intru Hristos!!!!

Cand binecuvantam un loc, aceasta BineCuvantare ni se intoarce imbracandu-ne cu triunghiul pe care l-am asezat in intersectia x sau pe muntele Y. Ca fiulari ( fii de Dumnezeu) folositi…… Fie ca ….si lasati ingerul vostru sa va InSpire adica sa aduca de la varful muntelui, de la Eul Superior un triunghi de lumina cu care sa matasiti Locul.

Sunt intersectii care tipa si care au nevoie de aceste pansamente energetice, sunt paduri indurerate, vaduvite de oamenii care au trecut pe acolo, omorand copaci sau dand drumul la muzica de joasa vibratie indepartand astfel …zanele, gnomii, spiritele padurii, ale apei, ale aerului. Si dupa ce ele au plecat…locurile sangerande se prabusesc, nu mai au frumusete, radianta, bucurie.

Fie ca …..iubirea, armonia, pacea sa paseasca in toate sufletele care vor trece pe aici trezind in ei viata divina!!!!

Imi amintesc de Sarra (micuta fiind) care in Parcul Tineretului (in locul in care inca mai exista multe sfere de lumina) avea puternice reamintiri, ca o cascada de imagini si trairi care se intorceau……dezvelindu-se prin gurita ei gingasa. Acest loc binecuvantat de fiulari te conecta la esenta ta, miezul tau, centrul tau. Odata mi-a spus aici cum m-a ales ca mama, altadata mi-a explicat de ce calatoreste pe alte planete si in alte universuri, si intr-un alt moment fix in acelasi loc mi-a spus ca se afla o lume speciala aici cu zanute, gnomi, sfere si triunghiuri un parc de joaca aflat intr-o alta dimensiune a fiintarii.

In locurile BineCuvantate capacitatea noastra de conectie, receptie, mediumitate creste. La fel si cu padurile BineCuvantate care va ajuta sa va descoperiti darurile, sa dati glas corpului Bucurie, sa va uniti cu Cerul interior. Tot Sarra( fetita mea) in perioada arestului energetic colectiv din 2020 si-a descoperit mergand prin padure( in anumite locuri BIneCuvantate)…..Darurile.

Spuneti pasind: Fie ca toti oamenii care vor veni in aceasta padure sau in acest loc sa se umple cu bucurie, iubire, pace, fructifandu-si talatii in Sfant Numele Tau!

Si cultivand Iubirea, Armonia, Pacea veti culege Iubire, Armonie, Pace!!!!