este o sinteza a intelesurilor pe care le-ai asezat in interiorul tau de-a lungul mai multor vieti. Este traire in Dumnezeu, bucurie, SENS. Unitatile de fericire pot fi culese din orice triunghi potentator-trezitor-translator in petalele constientei.

Fericirea in Unime este dezlegata de case, masini, pozitii, dorinte mici sau mari, legata doar de Ceruri in Sfant Numele Tau.

Ea apare atunci cand misiunea noastra( cea care este formata din lucrari de lumina fata de Tot si Toate) este onorata. Fericirea nu urmeaza un canon fiind un rezultat al recunoasterii a ceea ce esti in Unime, Fiul Domnului, Om Indumnezeit.

Atunci cand ne lasam Gratiei si aripile noastre ating talcul unei provocari, atunci se slobozeste Fericirea in teritoriile sufletului, ca o plapuma radioasa, ca o bucurie intregitoare. Simbolul fericirii este reprezentat de doua sfere care se fuzioneaza sau doua sau mai multe sfere care valseaza pe spirala inaltarii.

Comuniunea cu Totul aduce in teritoriile Clipei, unitati de fericire.

Cu cat va eliberati mai mult interiorul de griji cu atat accesul la Cerurile Fericirii este mai simplu de facut. Scazand in greutati, sufletul vostru se ridica si contempla fericirea.

In cuplu fericirea nu inseamna sa-l iriti pe celalalt cu asteptari, conditionari, idei stalagmizate  ci sa-ti impletesti ritmurile cu ale lui, impartasind in Unime din talcul experientelor traite, separat sau Impreuna.

In prietenie, fericirea nu inseamna sa controlezi, sa tipi, sa ceri ci sa te deschizi catre Provocare cu blandete, iubire si drag culegand in chiar Plinul Experientei, Unitati de Fericire.

In relatia cu copiii, Fericirea inseamna Deschidere in Unime, Recunoastere, Comuniune.

In adevar Fericirea inseamna lumina pe care o aducem in noi pentru a o radia catre Tot si Toate.