Orice luna de incheietura este asemeni unui bacalaureat in care toate temele nefacute ies la suprafata dar si darurile ne insufletesc, pe scurt subconstientul iti aduce in Acum restantele iar Supraconstientul te rasfata cu Premii daca le Meriti.

Si aceasta luna plina de examene s-a vrut a fi tamaduitoare pentru urmatorul zbor pe care il vom face in Impreuna-Una pe cerul acestui 2014, puternic in rodire, prezent in fiecare dar.

Ceea ce ati simtit cu siguranta a fost puterea mosilor si stramosilor nostri, radacinile copacului sacru vorbind in taina recunoasterii de Sine prin reamintiri, dezvaluirea darurilor si stralucirea lor in Impreuna-Una.

Lupul alb ne anima sufletul chemandu-ne pe toti sa deschidem portile intelepciunii, demnitatii, curajului. El este cel care ii ridica pe vechii sacerdoti geto-daci pe varful social, deschizandu-le usile, protejandu-i,  revalandu-le misiunea din Taina lui Acum.

Totul se rescrie la radacina copacului Sacru cu toata familia alaturi cinand in Taina Sufletului si marturisind in Unime.

Acest lup alb este calauzit de steaua cu 8 colturi si de vulturul care reda aripile celor care fie si le-au pierdut fie a venit vremea lor si merita sa zboare.

Cu alte cuvinte suntem chemati la inaltime, intrega piramida sociala va fi inconjurata de aceste entitati de lumina intrupate sau neintrupate iar varful va fi scaldat de razele Prezentei Eu Sunt care cu ajutorul nostru in Impreuna-Una va ridica bagheta unei alte Schimbari.

Daca priviti cu ochii sufletului veti vedea ca piramida sociala este sufocata inca de lanturile rapacitatii, lacomiei, versatilitatii ca varful inca nu straluceste insa peste toate acestea gongul lui Acum bate steaua cu 8 colturi emite la baza piramidei, lupul alb inconjoara pe cercuri concemtrice piramida iar vulturul ne aduce din slavi, zborul, aripile, puterea.

In aceasta bogatie de Sens, Omul trezit este chemat sa rodeasca acolo unde  este aducand in copacul exterior, propriul dar si lasandu-l sa straluceasca in reteaua Unimii.

Si acum contemplati piramida alba transparenta care protejeaza Ramania si un copac de lumini radiind in interiorul ei. Varful ei s-a activat si de jur imprejur pe cercuri concentrice sunt entitati de lumina care corespondeaza cu varful, activand inaltimile in Tot si Toate.

Ramania da drumul rodirii planetare in Sfant Numele Tau. Prin darul ei care este taina recunoasterii de Sine si alte tari-frati si surori vor trece de la un cerc de intelegere la altul pe Spirala Inaltarii , valsand cu Unul, iubind Totul…..