Am ajuns la Fatima ( Portugalia) pe data de 13 august 2023 ( aceeași data de 13 în care Maica s-a dezvelit de 6 ori în sufletul celor trei copiiii, Lucia, Jahinta și Francisco) și am început în genunchi si doar așa sa ne facem nevoință pana la altarul Maicii. Nu mai era atât de cald…. un vânt blând, suav ne desprafuia interiorul iar razele soarelui, imbratisatoare ne râdeau în suflete. Mergând în genunchi, spovedania era vie, rauriri de greșeli, păcate, gânduri nepotrivite, emoții disonante ieșind la suprafață spălându-se în lumina radianta a dezvelirii dar si in durerea pe care o simti mergand in genunchi pe verticala. Fiecare în ritmul lui unit în inima cu Maica inainta pe covorul nevointei simțind limpezimea, bucuria, Unimea. După ce am maturat camerele interioare cu mari constientizari, i-am mulțumit Maicii apoi am simțit sa mă rog pentru țară noastră, pentru planeta și apoi pentru familia mea și oamenii frumoși care îmi sunt alături. Pasind pe acest drum al jertfei, îngerii grăiesc prin tine….dezvelind, așezând, încununând. Mergând în genunchi si doar așa iti ia între 30 și 45 de min dacă vrei sa faci o autentica spovedanie, sa mulțumești și apoi sa te rogi. Și în taina inimii…….chipul Maicii radiază!!!!

După aceasta întâlnire în lumina( pe care o recomand tuturor celor care ajung aici) am gasit drumul vechi si am refacut Golgota și oprindu-ne la fiecare Cruce. Și desi Fatima este un oraș modern când pășești in gradina cu maslini simți ca timpul se oprește, fiecare copac participa la ruga ta, te transporți în acele vremuri pline de tâlcuire și simți cu toată dragostea ca este iubit, primit, ca tot drumul te susține. În funcție de mers iti ia cam 120 de de min sa faci aceasta Golgota cu rugăciune, iubire și lacrima. 

În taina regăsirii…pe acest drum am simțit o conexiune foarte puternica cu surorile și frății care ne-au însoțit, cu cei trei copiii care parca se rugau pentru noi…din lumina si cu Maica. Și fiecare oprire …a mai deschis o fila in interior…..a fost raurire vie, o bucurie a sufletelor, o hora a inaltimilor!!!!