Toate locurile spirituale sunt intr-un singur punct din spatiul sacru al inimii, aflat la intersectia verticalei divine cu orizontala umana perfectibila. De aici ne vorbesc……

Asa am ajuns la Fatima, chemata de MAICUTA sa gradinaresc mai bine emotionalul si sufletescul din viata mea. Ori de cate ori sufeream in relatiile mele cu partea feminina ma rugam la TATAL si la FIUL pentru ajutor uitand din familia divina, MAMA. Repetam astfel anumite greseli si nu reuseam sa inchid cercul intelegerii.

Cand s-a deschis poarta si am pasit, un miros dulceag, primavaratec, verde-bland si proaspat m-a intampinat. In fata mea MAICA avea in dreapta un baietel si in stanga erau doua fetite. Ce frumuste si ce dragoste mangaia totul!!!! Bucuria reintalnirii m-a cuprins toata si alaturi de ea in vocea uimirii si in pliul lacrimii am primit darurile acestui pelerinaj.

A mai fost odata Fatima pentru mine insa abia acum am unit pamantul meu interior cu cerurile. Abia acum am stiut sa primesc si poate sa inteleg.

In aceasta minune a imbratisarii din inima planetara, am intalnit cantecul meu cel pierdut in hatisul indoielilor, intrebarilor, excesivei analize, dorintei de a controla, incapatanarii, atasamentelor. Corzile mele interioare s-au intins si in varstele sensului a patruns, o melodia care a hranit tot pamantul meu interior.

Va iubesc si va imbratisez!!!!