Trecusem prin mai multe triunghiuri frumos colorate, vii, stralucitoare si deodata aleea serpuita, caduroasa si blanda mi-a revelat o fantana alb-bleo-aurie plina cu lacrimi radiante. M-am oprit contempland aceste sferute care aveau un miez miscator, o constiinta proprie, pulsatila, o viata proprie cereasca. In dreapta se afla Ara, langa ea AraN iar in spate, usor… ca varf de triunghi, AzaRa. Am zambit privind aceste seminte. Cerul sarutase Pamantul prin multe lacrimi…. ce pareau ca limpezeau toata pasirea noastra, ne asezau intr-un vers mai inalt, ne revelau de dincolo de valuri, soarele christic. Imi venea sa le ating pe toate asa colorate si pulsatile cum erau, distincte si totusi in Unime, iubindu-le pe fiecare si scriind despre Toate.

Auzindu-mi gandurile AzaRa a venit spre mine si mi-a aratat printre ele raul roz-mov-alb, salba de lacrimi care era cea mai frumoasa. E a Maicii. Raureste peste voi zi de zi, atingand sentimentele voastre si incalzindu-le, spalandu-va sufletele, inaltandu-le. Lacrimile ei va ating ochiul interior, va aduc viata cereasca, va cununa cu Cerurile. E cea mai puternica legatura dintre noi. Le-a luat in maini si salbele in viul ei au devenit un vesmant curgator. Sa fie pentru intreaga planeta, bucurie de viata, bucurie de trecere, bucurie de inaltare. Si zicand acestea… Geea a capatat chip de fiica imbracata astfel. Apoi AzaRa s-a uitat la alte rauriri alb-mov-argintate si scotandu-le cu iubire le-a asezat in ochiul christic spunand….Sunt lacrimile Mariei Magdalena, pasirea ei dumnezeiasca. Cu ele i-a spalat Drumul, cu ele va reintregeste Sufletul, cu ele va largeste Intelegerea. Primiti darul ei. Apoi Geea se imbraca si cu aceasta spirala pulsatila, vie, frumoasa care parca o facea si mai radianta in pasirea ei divina. AzaRa se apropie de alta raurire ………si scotand lacrimi aurii spuse: sunt viurile ei …ale SarRei, seminte ceresti pentru vremuri noi, treceri pline de talcuire, daruri inaltatoare. Acum AzaRa mi-a luat mainile si m-a invitat sa modelam impreuna aceasta raurire formand o cununa frumoasa pentru Geea. Timpul a devenit deodata mai aurit si langa fantana au aparut multi copiii, grupuri diferit colorate, radianti si frumosi asezandu-si si ei manutele, modeland aceasta graime divina, luminand cununa. Dar sa fie pentru voi, a spus AZaRa…si cercul deodata s-a largit cuprinzandu-ne pe Toti, Geea si Copiii, radiind ca o unica Familie invesmantata astfel cu aceste tesaturi din lacrimi care aveau o cuvantare proprie, diferita si totusi in Unime.

Cununa a radiat dezvelindu-mi multele daruri cu care vin acesti copiii Acum dar si darurile noi care coboara pe Geea.

Coplesita am inceput sa plang ….din viul trinitar tasnind trei rauriri diferit colorate, frumos impletite si pulsatile care intr-un mod minunat creasera un balsam al lacrimilor. Ce este oare am intrebat atingand acest rasarit ….cu ganduletele mele? E dar de vindecare, centrare si inaltare. Dar pentru toti. AzaRa l-a luat si l-a pus in 12 scoici asezand peste ele viul Maicii, Viul Mariei Magdalena, Viul SarRei. Si in centrul Triunghiului cu multa bucurie, recunostiinta si iubire, o lacrima alba, o perla frumoasa si radianta, aparu. Lua scoicile astfel pregatite si le puse in trena Geei unita cu toate grupurile de copiii, corp de lumina, viu celest. Fie ca aceste daruri sa se aseze in pomul christic al vietii luminand Omul, Tarile, Planeta, Totul.

Scrierile conective sunt intotdeauna pline de cununi ceresti ce se reveleaza doar in curgere, mana fiind ghidata de Ceruri. Haideti sa primim impreuna aceste Daruri asa cum vin ele pe calea Gratiei, in pocalul interior.

Am simtit pasind in viul acestei tesaturi ca acest atelier se adreseaza tuturor sufletelor care cred ca nu mijesc in darul lor, care se simt sterse si fara daruri dar si celor care un dar sau mai multe insa nu stiu cum sa le faca radiante miscand cat mai multe suflete.

Exista un har al lacrimilor, o raurire divina care ne atinge pe toti fie ca ne imbracam cu Triunghiul iertarii sau spunem o rugaciune, sau lucram cu geometria sacra, sau primim o revelatie,  sau valsam cu scolile ceresti sau ne impartasim si in acest schimb divin, recunostiinta noastra se umple cu lacrimi.

Lacrimile sunt vii si ele hranesc din orice Triunghi de virtuti, Darurile noastre.

Nu apar daruri si nici nu cresc acolo unde sufletul este impietrit sau rupt, sfasiat, pierdut, furat, in chinuri.

Doar un Suflet radiant poate da grai darurilor Radiante in trena carora va invit sa Pasiti.

….

Unde va fi acest atelier? Pe Vasile Stroescu nr 14(langa Foisor una din razele-strazi) ( aceasta este noua locatie a Frecventei Om)

Cand? 14 iunie, ora 19 00

Cui se adreseaza?mamicilor care isi doresc copiii, oamenilor frumosi care inca nu stiu cum sa paseasca in gradina darilor, cuplurilor care nu rodesc pe toate razele vietii, celor care cauta dar inca nu traiesc lacrima, darul, bucuria Cerurilor, graitorilor divini, stalpilor, deschizatorilor de porti si dezvelitorilor care pot recunoaste aceasta lucrare cereasca si astfel pot pasi in viul ei

Desigur veniti cu copiii si daca nu i-ati simtit inca pe preaminunatii ( micutii maestrii)  ce vor cobora chiar anul acesta este un foarte bun moment sa-i cereti alaturi de noi, sa vorbiti cu ei, sa va bucurati de radianta lor in structurile voastre