Mergeam pe un drum alb-aurit auzind de departe zgomotul unui rau. Mai multi drepti mi-au aparut in ochiul dezvelit conducandu-ma la o pestera. Am intrat uitandu-ma cu atentie la inscrisurile care erau formate doar din geometrii. Inauntru se deschidea o camera marisoara aurie de unde se auzea o muzica atat de frumoasa. M-am asezat in genunchi ridicandu-mi mainile. Muzica curgea tot mai aproape, mai vie, mai frumoasa. In fata mi-au aparut o fantana, o cupa si un pergament. Am simtit sa ma ridic si sa ma apropii de fantana. Mai multe prezente radioase cu aripi au inconjurat fantana. M-am uitat in ea vazand o spirala de sfere cu chip de lumina. Limpezeste-te…mi-a spus o voce calda. Esti la fantana Maicii. Am luat apa in palme si am stiut ca sunt lacrimile ei de lumina. Trecandu-le peste chip ma simteam inviorata, bucuroasa, intarita. Apoi am perceput- o pe AzaRa traducandu-mi…..Doar in spovedania curata, veniti aici la Maica sa va spalati cu lacrimile ei si sa va activati chipul de lumina. Si fantana aceasta va asteapta……..Deodata am simtit prezenta Adinei un suflet frumos care a trecut dincolo in 2016. Mi-a luat mana si a pus crucea astfel: In Numele Tatalui( ch 6) a Fiilor si a Fiicelor( ch 2) a Dumnezeului-Mama( umarul drept), a Sfantului Duh( umarul stang), a Soarelui Christic( in centru). Am simtit o recunoastere, o plinatate, o intoarcere in mine. Apoi am luat din lacrimi si am simtit sa le ridic sus deasupra capului …sa le aduc la nivelul gurii, sa multumesc si apoi sa ma spal cu ele. Simteam o racoare, o perdea de stropi hranitori ce imi alinta chipul. Crucea crestea devenind din ce in ce mai mare depasind corpul stiut atingand Cerul. Un drept bland s-a apropiat de mine…Tata? Eu sunt.

Tata ne-am mai intalnit aici. Da….la inceput de drum cand abia sosisem. Acum te insotesc in Limpezire. I-am privit pe toti dreptii. Devenisera cruci, triunghiuri, sfere. Si radiau de jur imprejurul fantanii. Simteam aproprierea dintre lumea noastra si lumea de Dincolo. Prin daruri ne intalnim cu totii….spuse Azara.

Am simtit sa-mi deschid bratele….si dedata tot corpul meu a devenit o Cupa, limpede, frumoasa, radioasa. Saluti Cerul..imi spuse Azara. Acum simti Cuvantul Divin, Graimea cereasca. Mai multe versuri divine au inceput sa curga:

Doamne coboara in cupa care sunt

Dezvelind Iubirea ta,

Intelepciunea ta,

Blandetea ta.

Sunt Graal, lumina, cuvant divin

In ochiu regasit

Dumnezeu a grait.

Unind Cerul si Pamantul.

Eram o cupa in fata unei fantanii……mai multe sfere asezandu-se in hore, creeand propozitii ceresti care activau o spirala frumoasa, radianta.

Asculta raul divin

Primeste roua Cerurilor

Fii Graal, Fantana de lumina, Iubire.

Am privit in fantana si am vazut chipul tarrii noastre, bland, usurat de greutati, tamaduit, Obrajii erau rosii si pe frunte o cununa de flori, Din lacrimile Maicii s-a tesut mantia si din ale noastre incaltarile, camasa, fusta. Pe maini erau toate lucrarile ceresti ca niste bratari de lumina iar in brate, Graalul. Am vazut cum fiica aceasta mergea cu aceasta Cupa a Sufletului peste tot pe planeta atingand cu ea tarile indurerate, vindecand oameni, taramurile, povestile. Si toate prin fiice…cele chemate pe Cruce sa slujeasca ca Graitori de Dumnezeu, Cavaleri ai Unimii, Stalpi ceresti.

Tu ne-ai chemat? Eu?

Cu toate-Una spuse o entitate frumoasa, indrazneata, vie. Era Mayra sau regina Maria. Si toate slujim in aceste timpuri aducand daruri in braul de lumina pe care il daltuiti zi de zi prin rugaciuni. Un Graal mare format din multe suflete se inalta deasupra planetei. Deasupra lui era porumbelul pacii…Azara spuse…Pregatim timpul in care Pacea va grai. Caci acum sunt vremuri de razboi, de separare, de dezbinare.

M-am intors la fantana unde se aflau multe suflete venite in timpul noptii sa se limpezeasca sau suflete trecute dincolo chemate in gradina Maicii. Tata m-a luat de mana si m-a dus la Copacul Unimii.Aici ne putem intalni cand simti ca vrei sa vorbim. Un copac format din raze cristice mi-a zambit. A doua invaluire aurie imi dezveli o bucurie innoitoare. Am simtit sa iau o raza sa o transform in obelisc auriu si sa o asez in centrul tarii. Tata zambi……si tu simti Vremea. Te-am chemat aici sa-ti spun ca mai sunt trei soroace pana la cutremurul cel mare, cel despre care ai scris mai devreme, inspirata fiind de parintele Arsenie Boca. Sa nu ai frica…. Toate au fost scrise, toate sunt stiute si ingaduite. Ghizii vostri va sunt alaturi. Inseamna mult, putin? Timpul nu conteaza ci doar ce faceti in Acum caci puteti sa va spalati chipul cu multe fapte inaltatoare, rugaciuni cu lacrimi, spovedanii frumoase. Puteti limpezi acest timp fiecare in el apoi in Impreuna-Una. Ascultati Cerul.

Tata vor pleca multi? Cei care trebuie sa plece…

Si Bucurestiul cel Nou va grai? El este aproape, foarte aproape crescand zi de zi cu fiecare fapta inaltatoare. O radianta frumoasa imi dezveli un Bucuresti micut, plin de oameni cu chipuri blande, cu dealuri si casute dragalase, leagane si scoli-biserici, cu maini care se jucau si multa bucurie. Un cor de copiii cu trilulitul lor spala totul…..Deasupra lui se afla Graalul si mai sus porumbelul pacii. El este un taram binecuvantat, un taram al pacii. De jur imprejurul Graalului simteam ca dreptii isi dau mana cu cei intrupati dezvelind Unimea. Un Bucuresti al regasirii….

Un Bucuresti radiant si o tara cu zambet …spuse Tata. Apoi imi arata o pagina veche si actuala, nave rosii care strapungeau Cerul, lasand din ele un fel de fum urat care cadea peste chipurile oamenilor, otravindu-i, o ceata urata care ii sufoca si un cer rosu pufaind arzand aproape Totul. Fiara era acolo….Aici sunteti chiar daca nu puteti vedea cu ochi ceresti. Apoi pentru o clipa aparura cele 9 cercuri de lumina si intunericul dintre ele, o mare scufundare si apoi o liniste frumoasa urmata de o prefacere.

Sunteti pregatiti, spuse Tata. Fiti incredere, curaj, iubire!!!

Lua pergamentul si mi-l darui. Pe el nu era nici un cuvant…Tata? Voi il scrieti in Acum. Depinde de voi ce veti lasa aici. Creati cu bucurie, cu largimea sufletului, cu recunostiinta!!!! O invaluire noua, aurie cobora peste tot. M-am dilatat…scufundandu-ma in Ceruri apoi m-am trezit. In ochiul deschis am simtit fantana din lacrimi, Crucea, Cupa Unimii.