In toate triunghiurile trezitoare translatoare, se activeaza cercul iubirii (mama divina), crucea credintei ( tatal divin)si spirala iertarii(fiul) permitand schimbarii sa alinieze toate aspectele Sinelui la UNU.

Atunci cand sunteti in dialog cu un prieten si anumite teme nu s-au inchis, deschideti-va sufletul, chemati mama divina-tatal-fiul si veti primi in structuri, iubirea de care aveti nevoie ca sa pansati rana, dramul de credinta pentru a va reaseza in verticala divina si iertarea care va va duce de la un cerc la altul pe SPIRALA INALTARII.

In puzzle-ul elevarii noastre, fiecare piesa-tema  exprima familia divina.

Construiti ecuatia acestei etape si intrati in fiecare subiect, boltindu-l in triunghiul divin.

Ex: Ce experiente se repeta in Acum? Ce subiecte se reactiveaza? Ce vine catre mine?

Ex: Tradarea in prietenie+ orgoliul in cuplu+indiferenta la serviciu+cartea pe care o scriu neterminata+darul de a picta pe care inca nu-l  exprim+neacceptarea mea asa cum sunt=?

Aceste teme vin din triunghiuri limitative care nu au fost transformate in triunghiuri trezitoare-translatoare. Ex: orgoliu-asteptari-atasamente sau neincredere-neiubire-neiertare s.a.

Toate aceste provocari devin deschideri de sens daca le asezati in triunghiul descris de famila divina si cereti indrumare de la mama, tata, fiu pentru a integra darul, harul, minunea lor. Din triunghiuri maro, negre, rosu –inchis ele devin triunghiuri aurii, albe, mov imbracate in cercuri, cu semnul crucii in mijloc ( simbolul centrarii si al schimbarii din initierea numita Sf Graal). Revenirea la centru prin constientizare, acceptare si transformare ne permite sa intram pe SPIRALA INALTARII ( vezi art. intitulat Psihologia Elevarii).

Orice repetie neconfortabila  care se desface intr-o felie de intelepciune este o initiere in tainele universului, un vals cu cerurile, o simfonie pe care orchestra divina o interpreteaza pentru noi in bucuria de a fi IMPREUNA-UNUL.