De sus din viata dintre vieti ne alegem familia de sange dupa cum anumite datorii ne invita sa ne luam ca tata un fost calau si ca mama o fosta victima. Nimic nu este intamplator de aceea e important sa va responsabilizati si sa nu mai spuneti ca mama e cauza pentru care nu va iubiti si tata este pricina pentru care nu aveti incredere in voi. Punand accentul pe exterior, trecem pe langa invatarea divina facandu-ne doar o parte din contractul spiritual. Cu aceasta abordare prin care cauzele sunt in afara ne vom intalni de 80 de ori cu mama si in diferite ipostaze pana cand datoriile se vor inchide si relatia cu mama va radia. Familia de carne ne oglindeste, neinvatatele, datoriile, neterminatele ea fiind cel mai potrivit mediu pentru evolutia noastra. Primindu-ne familia de sange, ne primim pe noi si activand acesta intelegere ne putem deschide catre familia de lumina si familia divina.

Nu ne putem razbuna pe tatal fizic insa in acelasi timp sa pretindem…ca il iubim pe tatal divin.

Mama lumeasa poarta chipul mamei divine, tatal de sange poarte chipul tatalui cosmic.

In chip christic suntem o treime in Unime sau o forta triunica sustinuta de familia divina ca prin familia de lumina si familia de sange un anumit contract spititual sa fie onorat.

Familia de lumina este formata din frati ….unii intrupati insa nu foarte aproape de noi altii neintrupati si care in timpul noptii ne invita in clase de spiritualitate sa studiem tema iubirii neconditionate sau tema blandetii sau tema bucuriei iar in timpul zilei…de multe ori in chip incredibil apar pe drumul nostru dezvelindu-ne propriul Talant, Calea, Bucuriile vietii. Nu sunt rude ci degete divine in actiune aratandu-ne ……aspecte pe care nu le vedem in noi dar care au nevoie sa fie gingasite, sa iasa la suprafata activand marea gradina interioara.

Prin ei simtim familia divina, parintii cosmici acel Acasa dupa care tanjim. Ei sunt parghiile de lumina ce ne sustin sa urcam muntele divin fara frica…….dezvelindu-ne bucuria, radianta, unicitatea.

In chip divin triunghiul inconjurat de cele trei cercuri de lumina ne dezvaluie prin primul cerc, conexiunea cu familia divina prin cel de-al doilea conexiunea cu familia de lumina si prin al treilea, conexiunea cu familia de sange. Doar respectandu-le, iubindu-le, imbratisandu-le ne putem intoarce Acasa la Centru, fuzionand cu Marea Sfera Centrala.

Cele 3 cercuri si familii care ne contin ne sunt alaturi in Tot si Toate. Seara spalati-va chipul in Triunghiul Iertarii sau prin cateva introspectii…..Recunosc ca ….Ma eliberez de sau Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele facute cu Voie si Fara Voie fata de X, Y, Z, Rog Sfanta Treime sa a ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea. Apoi cereti de la ghizii vostri sa va intalniti in timpul somnului cu familia de lumina sau cu familia divina. Lansati o tema sau o intrebare. Fiti incredere!!!!Prin somnul lucid si visul lucid …..se dezvaluie cele doua cercuri de lumina, cele mai apropiate de triunghiul celest …cele care va sustin sa va gasiti Calea, marii talanti si sa-i inmultiti. Cele doua cercuri lucreaza in noi prin intuitie, dezvelire, bucurie cereasca, revelatie, insight. Al treilea cerc cel care coboara in materie…..este cel prin care potentilul nostru prinde chip. Nu va opreste nici un tata punitiv …sa scrieti si nici o mama riguroasa…sa pictati. Depinde de voi. Si daca ati ales cu Arhanghelul Mihail alaturi sau cu orice sfant cu sabie….sa va taiati firele de dependendenta sau firele de neacceptare sau stringurile de suparare fata de mama si cele de furie fata de tatal si sa pasiti pe Cale iubind ceea ce este exact asa cum este, conectati profund la familia de lumina( care este aducatoarea de daruri) si la cea divina( Sfanta Treime) veti percepe ajutorul ceresc in Tot si Toate.

Contemplati acest simbol triunghiul avand in centru soarele inconjurat de trei cercuri de lumina. Coborati aceasta radianta in voi, ascultand de Ceruri. Ce vi se dezvaluie?