Ghizii vostri stiu cand incalcati legea divina. Rugati-i sa va atraga atentia pe loc pentru ceea ce ati gandit sau simtit sau faptuit in separare pentru a va face iertarea fata de persoanele implicate. E de dorit sa limpeziti cat mai repede o situatie pentru a nu plati cu durere, greseala comisa. Pentru ca accelerarile sunt foarte puternice in ACUM e posibil ca pana la sfarsitul zilei, sa vi se solicite plata faptelor neplacute pe care le-ati comis. Nu cautati scuze, nedreptati, nu bagati sub pres, nu ascundeti hranind acelasi triunghi limitativ. Daca sufletul vostru e trist inseamna ca ati iesit din verticala divina si e de dorit sa reveniti cat mai repede pentru a nu prelungi disconfortul, neplacutul, depresia.

O factura energetica achitata zilnic prin spovedanie-bunatate- recunostiinta sau spovedanie-acceptare-bucurie sau spovedanie-actiune-recunostiinta sau spovedanie-iubire-intelepciune va aduce in structurile noastre fericire, clar, liniste, haruri, potente, felii de intelepciune, minuni, sincronicitati, dezlegari, conexiuni uluitoare in destin, marii bucurii.

Acesta eliberare va invit sa o faceti in fata propriei constiinte cu sinceritate-blandete-intelegere. Nu va rastigniti si nici nu rastigniti. Spovedania inseamna constientizare, acceptare, integrare in frecventele celei de-a doua veniri, activarea corpului de lumina, zbor pe SPIRALA INALTARII.