Cand l-am intalnit pe Valentin acum multi ani ma simteam delicata ca o mimoza, frematatoare dar speriata, tanjind dupa inaltimi insa cu aripile cazute. Povestile mele imi arsesera curajul, increderea, forta. Imi lasasem toate poeziile scrise si nescrise in mainile unor barbati care stiau sa culeaga Ceruri prin fete inspirate haituind muza pana cand ea isi lasa toate florile-creatii in poala lor. Am inteles mai tarziu ca victima atrage calaul, parti din mine aducand in Aproape aceste oglinzi pentru a-mi activa puterea astfel ca dupa cateva relatii de tipul acesta m-am hotarat sa opresc vanatoarea si sa ies din tarcul in care singura intrasem. Primii pasi pe care am simtit sa-i fac erau legati de reamintire, dezvelirea contractului meu spiritual, activarea radiantei unice. Am inceput cu triunghiurile ortodoxiei impletindu-le cu urmatoarele scoli de spiritualitate: energie universala, reiki, radiestezie. Se asezau cunoasteri peste cunoasteri insa puterea de Sine nu se activase. Dupa cativa ani de lucru in Ceruri ma simteam o caprioara cu aripi dar care inca nu avea curajul sa strabata padurea cantandu-si povestea. Ceva insa coborase in mine pentru ca in seara in care l-am cunoscut pe Valentin mergand la o petrecere….timp de mai bine de 8 ore tinandu-ne de maini si privindu-ne ne-am reamintit multe, foarte multe vieti petrecute Impreuna. Sfera Reamintirii era acolo impletindu-se in valsul ei cu Sfera Iubirii Christice si Sfera Bucuriei. Asa a inceput povestea noastra…in vers divin cu multa dezvelire care a venit peste pasii nostri, coplesindu-ne. Ne stiam si ne iubeam DinTotDeaUna( Din Tot cu Dumnezeu Una). Apoi am inceput sa construim, sincronizandu-ne pasii, conectandu-ne, limpezindu-ne valsul, vizitand in noapte….Sfera Intelepciunii.
La inceput in relatie scriam insa nu desfaceam tolba cu povesti in fata nimanui, vorbeam in freamat insa doar pentru noi doi, mergeam ca o ciuta ….fara sa pictez prea mult chipul vietii. Intr-o zi in fata masinii……Omul si Iubitul si Prietenul mi-a spus: Esti mai puternica decat ai crezut Vreodata!!!! Asa a coborat Triunghiul puterii de Sine, increderii si curajului……deschizandu-mi una dupa alta, portile: am simtit sa fac acest blog www.frecventaom.ro, sa tin ateliere, sa tes calatorii spirituale, sa ma ocup de oameni ca metaconsilier, aducand din chiar acest vals dar si din intalnirea cu Cerurile…. buchetul de flori cu care poate fi deschisa usa interioara a omului, uneori cu povesti-trialoguri-meditatii alteori cu radiestezie-reiki-calatorii interioare alteori cu contemplatii-intuitii-invocatii, Triunghiul fiind maestrul care ma ghideaza si acum in dezvelirea esentelor, in activarea darurilor, intelepciunilor, puterilor vietii.

A venit o alta etapa…a exprimarii de Sine, a increderii ca se poate, a activarii puterii cuplului in Impreuna-Una. In sfarsit puteam sa ma dezvalui fara sa-mi fie folosite…creatiile. Incepeam sa prind curaj si sa ma bucur de inaltimi……plimbandu-ma prin viata…..fara frica. Puteam mai mult decat atat….. sa plang, sa fiu furioasa, sa-mi privesc in fata propriile emotii si sa nu le mai vad ca inamici. Ma simteam primita si primeam la randul meu sa-mi vad chipurile asa cum erau….fara sa ma sperii de ele. Le acceptam fara etichete…..si era mai simplu intr-un cuplu sanatos sa vad un sentiment si sa-l spal in Ceruri prin rugaciune, mediatie, contemplatie. Am observat astfel ca in serile noastre de curgere cand ne intrebam unul pe celalalt….Care au fost darurile zilei?….din ce in ce mai repede tasneau intelegerile, nu mai balteam in emotii pitice …ca altadata. Iesind de pe axa victima-calau(in alte vieti calau acum victima)….urcand muntele cu echilibru triunic am descoperit ca este minunat sa fii o intregime in vals cu o alta intregime!!!Si asa am pasit in taina impartasaniei in cuplu, gustand din valsul sferelor si bucuria Cerurilor!!!

De cand eram mica aveam ca pasiuni…. scrisul, natura, poezia insa puterea de a tese folosind Triunghiul abia acum se activase alaturi de partenerul meu, Valentin care avea si el aceleasi pasiuni si altele cum ar fi tehnologia, marketing-ul, antreprenoriatul astfel ca ne-am dezvelit fiecare cate un triunghi al darurilor in centrul caruia am pus Omul, decisi sa unim Cerul si Pamantul sustinandu-ne unul pe altul in aceasta calatoria a sufletelor.

A scrie inseamna a exprima Cerul si Pamantul, imbratisarea lor. Prin scris am vizitat Sferele Virtuti dar si Bucuriile Pamantului. Asa am inteles ca exista o exprimare in Ceruri si una pe Pamant, puteri divine si puteri pamantesti, Faca Se Voia Ta si incredere pamanteasca. Nu cred ca as fi putut scrie despre Iubire, Iertare, Cuplu, despre Triunghiurile Schimbarii si alte teme inspiratoare daca nu ar fi existat in spatele acestor creatii un mami ….cea care isi foloseste condeiul chiar acum si un tati.

Si e minunat sa privesti articolele-copiii…..cum topaie in gradina cuplului, stiind ca povestea aceasta le tese in triunghiul increderii, bucuriei, exprimarii radiante.