Tineti-va de maini cu un om drag, sot, prieten, parinte si incercati sa patrundeti prin ochi in acele teritorii in care se afla inscrisurile voastre, arhivele, insasi povestea.

Multumiti in timp ce activati firul divin, marturisind Unimea.

Lasati-va dus de unda activata pana in acele teritorii in care simtiti ca dezvelirea e puternica la fel si bucuria, regasirea.

Daca sunteti casatorit incercati sa practicati aceasta conectare cat mai des, pasind in taina recunoasterii, activand darul relatiei, bucurandu-va de aceasta bolta de peste timp formata din multe unitati de Sens.

Lasati-va dus de lacrima, zambet, caldura in partitura intruparilor relevante pentru evolutia voastra si dincolo de ele in viata dintre vieti acolo unde se fac contractele spirituale putand sa vedeti temele pe care le aveti de facut Impreuna precum si Darul lor.

Multumiti petru fiecare calatorie, adancind mesajele.

Exista inscrisuri care se desfac atunci ajutandu-va sa transformati o bucla emotionala in multe unitati de Sens.

Cand va conectati la Centrul celuilalt pastrati in voi Triunghiul, eu-tu-Marea Sfera Centrala.

In miezul lui se deschide arhiva voastra, se dezvaluie rostul pentru care v-ati reintanit, misiunea comuna, lucrarile de lumina, Calea cu Darurile ei.

Cand va indepartati in cuplu, incercati sa reluati exercitiul trecand peste Timp si Ochii Fizici patrunzand in Versul Divin al Relatiei Voastre.

Imi amintesc ca acum aproape 9 ani, in ianuarie pe 27 am aterizat intr-o mica petrecere organizata de o foarte buna prietena cu ocazia implinirii unei varste frumoase, radiante, pline de talc. Spun ca am aterizat pentru ca de cateva ori am vrut sa renunt la eveniment si apoi aproape ca m-am trezit acolo.

Am intrat in micuta garsoniera dar parca nu paseam pe covoarele lumii ci era o reintalnire in Ceruri, mai fusesem Impreuna, cu aceeasi oameni, asezand anumite piese in puzzle ul vietii, dospind. Sentimentul era frumos, complet, de Acasa.

Aerul era plin de fluturi, toata lumea se bucura, zbrurile erau vii si ample.

Am zarit un chip stiut si urmand degetul divin ne-am asezat pe o canapea deruland pe parcursul unei nopti peste 30 de intaniri mari in care inflorisem Impreuna.

Sentimentul era coplesitor. Ne priveam ochi in ochi si vietile noastre se derulau in unda ochiului divin cu cineva nevazut dand Pagina, urmand taina Recunoasterii pentru a pasi la Drum fara zabava.

Mainile noastre urmau zburdalnicia sufletului, lasand glasul Cerului sa ne inunde.

Reconectarea a fost completa. Imi amintesc ca fluxul divin a fost atat de intens incat dimineata cand m-am desprins …..plutirea, balsamul ei si mai ales reamintirea erau inca vii cu toata pasirea noastra.

Asa a fost prima mea intalnire cu Valentin, preaminunatul meu coleg de banca cu care continui Valsul Ceresc in Taina Recunoasterii, Bucuriei, Unimii.