Scoala vietii pe aceasta Planeta presupune multe intoarceri, reveniri, aterizari, treceri de la bucle existentiale, stradute inguste la insasi Calea ( Bulevardul Divin) care ne cheama pentru a ne trai propria poveste, radianta, unicitate. Cu siguranta ati avut reamintiri, ati trait dezarhivari si momente de recunoastere in anumite locuri si cu anumite persoane Am mai fost pe aici…..le simt aproape. Ne-am mai intalnit dar nu in viata asta…..Memoria spirituala stie despre parcursul nostru dezvelind prin meditatii, contemplatii…. traume sau daruri ce vin din alte vieti. 

Daca in alte intrupari am fost tati rigurosi, punitivi, duri ne vom intalni in aceasta viata cu manageri sau prieteni sau soti autocrati, rigizi, fermi. Daca am fost mame-copil moi, neincrezatoare, pline de iubire vom atrage provocari menite sa ne ajute sa ne dezvoltam increderea, iubirea, fermitatea. 

Inteleptii stabilesc in viata dintre vieti experientele care ne slefuiesc, ne aduc energia mamei, tatalui, fiului/fiicei ne echilibeaza, ne confera  radianta. 

Experientele vin din sfera-tata sau sfera-mama sau sfera copil inchizand triunghiul in noi si dezvelind la mijloc, daruri trinitare. 

Exista o mare diferenta intre talente care pot fi apanajul personalitatii(persona-masca)cea care se dezvaluie in triunghiul cu varful in jos  si darurile care sunt intregitoare, apar doar in triunghiurile trezitoare, ascensionale, ale unimii ca raspunsuri la temele de viata onorate( triunghiul cu varful in sus). 

Cu fiecare lectie absolvita se activeaza trinitatea interioara, sfera care suntem, crucea de lumina si intram in valsul sferelor simtind, traind, fuziunea cu Acasa.

In chip christic drumul este o spirala ascendenta care ne invita sa ne imbracam cu triunghiuri de virtuti ce vin din cele trei sfere, transformand, transmutand, transfigurand. Si asa urcam Muntele Schimbarii, stralucind pe un dar sar altul de pe micul sau marele varf atingand cu raza dezvelirii, Omul, Locul, Fratii nostri dintru Unime.

Daca in viata de zi cu zi vin provocari mari dinspre femei, soacre, cumnate, colege de drum, incercati sa spalati pasirea voastra intrand in triunghiul iertarii astfel: Ma iert si ma dezleg de tot ce am creat in relatia cu Sfera Mama, Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de tot ce am creat Acum si alatadata in relatia cu Sfera Mama, Sunt Una cu Trinitatea, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt, Noi Suntem, Impreuna Una. Daca apar chipuri de femei pe care simtiti ca nu le-ati iertat puteti sa va opriti in centrul triunghiului iertarii si sa spuneti: X iarta-ma, X te iert, Sfanta Trinitate vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma sa ma iert, Sunt Una cu Iertarea.

Triunghiul iertarii reface chipul interior, activand stralucirea initiala. Fetele murdare, triste, inlacrimate de multe vieti din cauza unei relatii dezechilibrate cu sfera mama, pot fi spalate in triunghiul iertarii si apoi pot fi luminate de toate triunghiurile de virtuti cu care ne putem imbraca pe spirala ascendenta.

Incercati sa vedeti de unde vin provocarile? Din sfera mama, din sfera tata sau din sfera copil?

Refaceti drumul pana la triunghiul radacina cu iertari, lucrari de lumina, adanciri.

Daca propriul vostru copil nu va asculta mergeti la sfera copil si limpeziti relatia voastra cu aceasta sfera pana cand micutul indrumator va radia alaturi de voi. 

Nu ceilalti sunt de vina, prin ceilalti vin doar provocari pentru noi, binecuvantari deghizate sau daltuiri divine care ne ajuta in procesul de crestere.

Stiu ca ne este usor sa ne ascundem in rolul de victima sau in cel de calau sau chiar sa luam vesmantul distantului insa in felul acesta nu reparam relatia cu triunghiul-radacina ci doar evitam sa digeram divinul din acea provocare si tot bagand sub pres cauzele,  provocarea se va repeta pana cand se va transforma in suferinta, tipat, boala.

In spatele fiecarei experiente, o sfera graieste.

Pornind de aici de la aceasta graime divina daca simtiti ca nu aveti incredere-iubire-bucurie fata de Tot si Toate, iubirea venind de la Sfera Mama, Increderea de la Sfera Tata, Bucuria de la Sfera Copil, refaceti drumul facandu-va iertarile fata de Sfera Mama, Sfera Tata, Sfera Copil dar si fata de Sfera Credintei, Sfera Iubirii, Sfera Bucuriei.

Limpezind calea in voi veti simti TransFormarea, TransMutarea, TransFigurarea( toate aceste treceri, pasiri divine, salturi) pastorite de Transconstient, Supraconstient, Sinele Divin.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie