Adeseori ne scapa talcul acesta mare din rugaciunea Tatal Nostru, Precum in Cer asa si pe Pamant si credem ca dincolo ingerii stau cu burtica la soare, cand vom face Trecerea vom lenevi pe undeva intr-un colt sau mai dragalas credem ca e suficient sa muncim si sa ne vaicarim pe Pamant uitand ca suntem o cruce in actiune, un munte in devenire, un soare radiant.

Si cum se pot activa razele soarelui care suntem daca nu impletim Cerul cu Pamantul sau altfel spus ideile divine cu eforturile lumesti si sentimentele radiante cu jerfele pamantesti?

Nu ne putem inalta, cotcodacind, criticand, evitand Calea, fugind de responsabilitati. Nu ni s-a spus sa ramanem copiii ci sa fim copiii, adica sa ne activam mama, tatal, copilul si doar ca adulti treimici si intelepti inocenti vom intra in Imparatie.

Daltuiti in voi o treime de lucrari ceresti….. dimineata activati triunghiul iertarii, rugati-va si multumiti, la pranz contemplati, meditati, priviti Soarele, seara pasiti din nou in Triunghiul iertarii, imbracati-va cu initierile avute, multumiti. Veti simti ca aceasta conectare treimica va aduce peste zi multa inspiratie si culoare chiar si in serviciul cel mai insipid.

Calea este firul divin ce poate fi activat in tesatura zilei doar cand unim Cerul cu Pamantul. Deschidem Graalul interior cu acea lucrare triunica…..si mai multi ingeri vor cobora pentru a crea flow, bucurie, intelepciune. Si tot activand triunghiuri de virtuti, Calea va indumnezei faptura care suntem, consolidand atitudinea christica, activand caracterul divin.

Sunt unii care cred ca e mai bine sa stai cu mama pana la adanci batraneti mancandu-i din pensie, altii care se agata de parteneri fara a-si lua aripile si a zbura si tot asa…..evitam sa unim Cerul cu Pamantul, Talcul cu Fapta, Rugaciunea cu Pasii pe care ii facem.

De multe ori profesia la care ajungem dupa facultate este prestabilita, adica ea continua acei pasi deja facuti in alte vieti. Cand incepem cu ostilitate e important sa ne intrebam ce facturi avem fata de acea profesie? si facandu-ne iertarile putem pasi pe un alt etaj al ei, activand un job de vacanta sau aceeasi poveste cu multe daruri pentru noi.

Atitudinea determina valsul nu victimizarea nici distantarea rece nici razbunarea.

Firele karmice ne duc la locul fata de care am gresit si pana nu ne achitam facurile nu ne vom putea elibera de acele datorii pe care le avem fata de profesie dar si fata de anumite tipare umane.

A fi harnic inseamna a lasa harul sa te ghideze adica Cerul sa cuvante in ceea ce ai ales sa faci.

Si harnicind in Ceruri vei inmulti talantii si pe Pamant.

Impacand triunghiurile, Treimea superioara cu Treimea inferioara, crucea care suntem va deveni un soare frumos plin de radianta cu multe raze care graiesc in suflete.

Incepeti prin a harnici in Ceruri de trei ori pe zi ……dimineata, pranz si seara si apoi va veti veti simti mai productivi, mai aliniati si mai puternici pe Pamant.