1. Cultivati Triunghiul iertarii: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le am fata de cunoastere-putere-daruri, iubire-intelepciune-daruri, clar-discernamant-daruri, bucurie-recunoastiinta-daruri, smerenie-puritate-daruri dar si fata de Familia Divina, Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu voie si fara voie fata de Daruri, Iubire, Bucurie, Armonie Sunt Una cu Iertarea, Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt
 2. Ce roluri limitative ati jucat in relatia cu darurile? Evitantul, fricosul, neincrezatorul, invidiosul, victima, calaul? Asezati-le la baza unui triunghi. Identificati ca varf de triunghi, scopul vostru ex: indumnezeirea, iluminarea, mantuirea, valsul sferelor, regasirea, intregirea, bucuria unimii. Cautati un triunghi de virtuti pe care sa-l cultivati in aceasta etapa in asa fel incat sa dezactivati rolurile limitative care nu va ajuta sa va dezveliti darurile si sa va bucurati de ele. Daca nu ati gasit aceste roluri cautati sabotorii interiori ( ex: ultrarationalizarea, nelinistea, supararea pe Tot si Toate, nemultumirea, rigiditatea etc)
 3. Triunghiul de virtuti il asezati inauntrul triunghiului mare format din Scop si Roluri Limitative sau Scop si Sabotorii Interiori. El reprezinta Miezul, Centrul, Esenta.
 4. Incepeti fiecare zi umpland Graalul interior cu recunostiinta, iubire, unime. Imbratisati fiecare clipa ca pe un DAR.
 5. Desenati un triunghi de lumina si la centru….. un dar ( sub forma unei figuri geometrice). Contemplati aceasta noua imagine si apoi asezati-o pe suflet. Puteti repeta exercitiul, 3, 7, 21, 40 de zile. In spatele fiecarui dar exista o geometrie armonioasa.
 6. Cautati un triunghi divin: ex: Maria Magdalena-Isus-Maica si asezati in centrul lui un dar pe care vi-l doriti: ex: dar de casatorie, dar de copiii dar de scris, dar de bucurie etc. Aprindeti lumanarele pentru cele trei entitati de lumina si puneti biletul cu afirmatia/ dorul/chemarea in centrul triunghiului. Multumiti. Puteti aseza acelasi dar in trei triunghiuri de lumina.Ex: pentru darul de copii, aprindeti lumanarele in urmatoarele triunghiuri: Sf Stelian, Sf Teodora de la Sihla, Maica ( primul triunghi), Isus-Maria Magdalena-SarRa (al doilea triunghi), al treilea triunghi( Isus-Maica-Arh Gabriel).
 7. Pentru activarea scrisului conectiv aprindeti lumanarele in triunghiul: Arhanghelul Gabriel ( ingerul darului)-Ingerii creativitatii-Ingerii Scrisului Nu uitati sa tineti postul de luni pentru activarea darurilor. Chiar daca nu ati stipulat in contractul prenastere, darul scrisului sau darul de a picta, prin post, cu credinte potentatoare-trezitoare, cu optimizari, pelerinaje initiatice, spovedanie, impartasanie etc puteti primi DARUL CERUT. Asezati aceste cuvinte atunci cand cereti: DACA ESTE PENTRU BINELE CEL MAI INALT AL TUTUROR
 8. Meditati in triunghiul descris de cunoastere divina-putere divina-daruri. Nu e suficicient sa aveti acces la cunoastere. Darul copt e separat de Arh Mihail de pomul christic si adus in viata voastra. Nu va grabiti sa nasteti un cabinet sau un centru daca acest dar nu s-a activat pe mai multe raze. Traiti cunoasterea transformati-o in intelepciune si al timpul potrivit darul va grai.
 9. Dati lumina la nivelul chakrei 4, tuturor darurilor voastre, stiute si nestiute.
 10. Activati spirala darurilor formata din dar de iubire, dar de bucurie, dar de intelepciune etc. Vizualizati ca imbracati Planeta cu Ea.
 11. Hraniti cu triunghiuri de lumina darurile pe care le manifestati. In orice triunghi trezitor rasar daruri. Cititi articolele legate de Triunghiurile Schimbarii.
 12. Asezati binecuvantari de lumina la metrou, in firma, pe strada. Sa fie iubire, bucurie, intelepciune!!!!
 13. Daca va doriti copiii, participati la taina botezului din biserica ortodoxa, fiti nase sau participanti, faceti milostenie si daruri pentru copiii din orfelinate. Comunicati la nivel de suflet cu copilul pe care vi-l doriti. Cereti chiar indrumare de la el. Faceti-va iertarile fata de el, imbratisati-l, intrati in TRIALOG ( eu-copilul-SURSA). Despre Trialog gasiti mai multe pe site-ul FRECVENTA OM.
 14. Practicati implicarea detasata. Setati intentia apoi lasa-ti-o lui Faca-Se Voia Ta. Nu va atasati de DAR. Pe merite il veti primi la MOMENTUL OPTIM. Puteti desena doua triunghiuri care se intrepatrund. In cel cu varful in sus asezati la mijloc darul sa spunem….dar de bucurie. In cel cu varful in jos dupa ce v-ati limpezit credintele limitative, asteptarile, dorintele, cultivati Predarea.
 15. Cultivati postul-spovedania-impartasania sau meditatia-contemplatia-triunghiul sau plutirea-lucrul cu MindSinergy-recunoastiinta
 16. Prin chakra 4 cu simpla intentie va puteti scoate pentru cateva secunde, sufletul. Desenati cu lumina urmatoarele AFIRMATII: Aleg sa fiu tot ce pot sa fiu, Aleg sa-mi exprim darurile dintru Inceput, de Alatdata, din Acum, Aleg sa exprim iubire, bucurie, recunostiinta. Asezati-le pe suflet Repetati exercitiul. ( il vom face impreuna pe 11 aprilie).
 17. Mergeti in TEMPLUL DARURILOR si alegeti 3 daruri. In fiecare noapte puteti calatori aici. Cereti de la ghizii vostri sa va conduca in acest loc.
 18. Rescrieti CONTRACTUL de SUFLET cu ALEG SA. Stipulati toate darurile pe care le considerati optime pentru EVOLUTIA VOASTRA in IMPREUNA -UNA.Hraniti-le cu triunghiuri de lumina.
 19. In orice baie de SENS ( initieri, ateliere conective, pelerinaje) cautati sa aflati ce DARURI ATI PRIMIT. Gradinariti-le cu RECUNOSTIINTA, GENEROZITATE, BUCURIE.
 20. Oferiti daruri si fizice si nonfizice: ex: cristal, initiere, o plutire la samadhi
 21. Legea efortului indirect spune ca daca va doriti intelepciune oferiti-o voi mai intai
 22. Daruiti neconditionat in fiecare zi: o urare, o floare, un zambet
 23. Practicati nonjudecata-bucuria-recunostiinta, integritatea-blandetea-discernamantul, iubirea-rabdarea-caldura
 24. Activati acest triunghi: Cauta si vei afla-Bate si ti se va deschide-Cere si ti se va da
 25. Impacati dorurile cu dorintele. Practicati Predarea
 26. Primiti provocarile vietii cu bucurie. Cautati sa aflati ce daruri se ascund in ele?
 27. Mergeti uitandu-va la varful vostru de Munte. Ce daruri va anima zborul?
 28. Sustineti-i chiar si pe dusmani( in adevar potentatori) in activarea darurilor lor: platiti-le o initiere, o diagnoza, o plutire.
 29. Cautati Calea, Adevarul, Viata.
 30. Cresteti viteza de indumnezeire in cuplu cultivand daruri comune, fiind capabili de jertfa, asezand la carma cuplului un triunghi de virtuti.
 31. Iubiti ceea ce este asa cum este.
 32. Cultivati spirala temelelor, a darurilor, a intrebarilor. ( despre ele pe www.frecventaom.ro)
 33. Umpleti cardul divin cu Merite de Sine. Magazinele ceresti va vor oferi cate daruri va doriti daca acest card este plin. Domnii destinelor ( Sfatul Inteleptilor) considera ca orice om primeste tot ceea ce merita ( plata si rasplata) la timpul potrivit.

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie