Sa fim Dar si Impreuna-Una!

In aceasta seara la ora 19 00 in ceainaria Omra, vom descoperi si gradinari cu lumina daruri individuale, de cuplu, ale familiei de lumina si ale Ramaniei.

Exercitii, meditatii, contemplatii:

1. Daruiti sfere pline de iubire, bucurie, frumusete Universului, Planetei, Tarii, Orasului, Celorlalti, Voua

2. Desenati un triunghi de lumina in care puneti un dar ( sub forma unei figuri geometrice). Contemplati aceasta noua imagine si apoi o asezam pe suflet. Putem repeta exercitiul, 3, 7, 21, 28 de zile. Harurile sunt geometrii armonioase.

3. Activati un triunghi divin: Maria Magdalena-Isus-Sarah si asezam in centrul lui un dar care va cheama: ex: casatorie, iubire, copiii. Aprindeti lumanarele pentru cele trei entitati de lumina si punem  biletul cu afirmatia/ dorul/harul in centrul triunghiului. Multumiti Puteti aseza acelasi dar in trei triunghiuri de lumina.

Pentru darul de copii, aprindeti lumanarele in urmatoarele triunghiuri: Sf Stelian, Sf Teodora de la Sihla, Maica ( primul Triunghi), Isus-Maria Magdalena-Sarah (al doilea triunghi), al treilea triunghi

( iertarea fata de copii, iertarea fata de iubire, iertarea fata de barbati).

Pentru activarea scrisului conectiv aprindeti lumanarele in triunghiul: Arhanghelul Gabriel ( ingerul darului)-Ingerii creativitatii-Ingerii Scrisului

Nu uitati sa tineti postul de luni pentru activarea darurilor. Chiar daca nu ati stipulat in contractul spiritual apartinand acestei vieti, un har care va este drag,  prin post, cu credinte potentatoare, cu rugaciune, lumanarele consacrate, pelerinaje initiatice, initieri, spovedanie, impartasanie etc, veti primi DARUL CERUT. Asezati aceste cuvinte atunci cand cereti ceva: DACA ESTE SPRE BINELE  CEL MAI INALT AL TUTUROR FRATILOR MEI. Inainte de a CERE explorati si triunghiul: a.Cauta si vei afla-b. Bate si ti se va deschide-c. Cere si ti se va da.

4. Dati lumina la nivelul chakrei 4, tuturor darurilor noastre.

Consacrati lumanarele pentru toate darurile si pentru toti ingerasii pe care ii aveti..Ex: Pentru scris conectiv-clarsimtire-bucurie  sau pentru ingerii iubirii-ingerii frumusetii-ingerii intelepciunii. Orice dar este adus in structuri de entitati de lumina.

5. In orice triunghi trezitor se activeaza daruri, haruri, potente. Gasiti triunghiurile trezitoare care va cheama in aceasta etapa.

Daca ceva nu este foarte bine aspectat in voi creati triunghiul de lumina care va dezleaga potentele, valentele, rotunjimile. Ex: Intelepciune-Iubire-Generozitate

6. Incercati sa daruiti la metrou, in firma, pe strada. Binecuvantati fiecare loc.Umpleti fiecare spatiu in care stati cu iubire, liniste frumusete.

7. Daca va doriti copii, participati la taina botezului din biserica ortodoxa, botezati, faceti milostenie si daruri pentru copiii din orfelinate. Comunicati la nivel de suflet cu copilul pe care vi-l doriti. Cereti chiar indrumare de la el. Faceti-va iertarile fata de el, imbratisati-l, intrati in TRIALOG ( eu-copilul-SURSA). Despre Trialog gasiti mai multe pe site-ul FRECVENTA OM.

8. Activati ecranele de lumina. Contemplati geometria darului. Mentineti imaginea cateva secunde pe parcursul a cateva zile. Veti materializa harul, potenta,visul.

Practicati implicarea detasata. Setati intentia apoi lasati-o in energia lui Faca-Se Voia Ta. Nu va atasati de DAR. Pe merite il veti primi la MOMENTUL OPTIM.

9. Dezbracati-va de ASTEPTARI, OBSESII, DEPENDENTE. Ele ne sufoca potentialul. Activati in fiecare clipa energia Faca-se Voia Ta.

10.  Desenati cu lumina urmatoarele AFIRMATII pe suflet: Aleg sa fiu tot ce pot sa fiu, Aleg sa fiu sanatoasa, frumoasa, bucuroasa, Aleg sa ma iubesc asa cum sunt.. Nu uitati sa va mangaiati sufletul, sa-l umpleti cu drag, sa desenati simbolurile la care ati fost conectat acum si altadata si apoi sa puneti afirmatiile pe suflet. Repetati exercitiul 21 de zile. Adevarata programare se face pe suflet.

11. Ecuatia darurilor: Triunghiul Iertarii+ Iubirea fata de tot si toate+ Credinta in Divinul care Sunt (Increderea)

12.  Rescrieti CONTRACTUL SPIRITUAL in termini de ALEG SA, RECUNOSC, SUNT, AFIRM.  Stipulati toate darurile care sunt optime pentru ELEVAREA VOASTRA si care VA CHEAMA

In orice baie de SENS ( initieri, ateliere connective, pelerinaje) cautati sa aflati ce DARURI ATI PRIMIT. Gradinari-ti-le cu RECUNOSTIINTA, GENEROZITATE, BUCURIE.

13. La nivel de cuplu, luati initieri IMPREUNA. Ex: Sfera Initiala, Ay si Tiya, Isis Seikim, Triunghiul descris de Isus-Maria Magdalena-Sarra etc

14. Recunosc Puterea care Esti, Iubirea, care Esti, Frumusetea care Esti. In recunoasterea de Sine se activeaza Harurile unui CUPLU.

15. Identificati cifra valului in cuplu si descoperiti-va darurile. Lucrati cu mandalele numerologice.

16. Activati triunghiurile trezitoare ale cuplului vostru. Afirmati in unime, Dorul, Chemarea, Proiectul de Suflet.

17. Gasiti Rostul cel mai Inalt al fiecarui Duel. Ramaneti si priviti-va in ochi fara cuvinte, dand voie Minunii care Sunteti sa radieze.

18. Faceti trialoguri in cuplu.

19. Dupa fiecare initiere primita in cuplu intrebati ce daruri ati primit. Deasemenea explorati darurile pe care le aveti pentru Ramania, Planeta, Univers.

20. Rasfoiti Contractele Spirituale dintru Inceput in meditatie, initieri cu un metaconsilier. Ce locuri va cheama ? Ce daruri simtiti sa faceti ?

21. Activati Sfera Initiala. Intrati in Taina Unimii. Marturisiti Iubirea care Sunteti, Frumusetea, Bucuria. Sunteti Una cu Totul si Totul va raspunde.

22. Onorati darurile. Pe bolta lor cu totii stralucim in Impreuna-Una.

23. Iubiti fiecare clipa. In viul ei Darul care sunteti, straluceste.

24. Triunghiurile divine va vorbesc. Opriti-va in centrul lor si contemplati.

Ex. Sunteti in Peru si ati inceput calatoria cu Templul lui Ra (Tatal) apoi ati facut drumul fiului pe Inca Trail si ati imbratisat templul Machu Picchu apoi v-ati oprit la Mama, lacul Titicaca. Dupa ce ati inchis triunghiul rasfoiti in voi darurile acestei calatorii initiatice.

Va astept cu drag sa sculptam in lumina Darul care Suntem!